Ovo je treći u nizu postova osmišljenih da vam pomognu da uživate u tri najizazovnija seksualna čina – bez da se osećate blesavo ili sramotno. Prvi deo govori o igranju uloga, drugi deo se bavi skidanjem.

Ove nedelje, Trejsi Koks, čuvena seks edukatorka, govori o pričanju prljavih stvari tokom seksa.

Prljavo pričanje je u početku lako: toliko ste očajnički željni seksa jedno sa drugim, šaputanje „Željan sam da staviš jezik tamo gde mi se sviđa“ deluje prirodno kao i da kažeš: „Izgledaš lepo“.

Sensual couple photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto by gpointstudio – www.freepik.com

Kasnije, kada ste partneri, gotovo prijatelji u odnosu, jednostavno počinje da se oseća pogrešno. Incestuozno.

Niste sami – normalno je da vam je sve više neprijatno da pričate prljavo kako vreme odmiče, a ne obrnuto. Ali, kao i većina stvari u seksu, sve što treba da popravite je da počnete to da radite ponovo.

Pročitajte i ovo: TABU SEKS: Zašto nas perverzne stvari toliko uzbuđuju

Potajno mislite da je prljavo pričanje pogrešno: Roditelji koji su nas učili da je seks „loš“, religiozna uverenja, bivši ljubavnik koji vas je žigosao kao „ne damom“ (čitaj, droljom) jer ste to pokušali u prošlosti – sve nas čini nervoznim zbog toga što govorimo.

Pročitajte i ovo: Kakav je osećaj kada partnerku ne možete da dovedete do orgazma? Šta kaže ONA, a šta kaže ON

Pobedite taj nelagodni osećaj tako što ćete reći svom partneru zašto vam je teško i da morate da preduzmete bebi korake. Dozvolite sebi – roditelji ne znaju sve, možete biti duhovni i još uvek imati odličan seks. Recite nestašne stvari prvo sebi naglas: vežbajte pred ogledalom.

Plašite se da ćete se smejati: Opet, verovatno hoćete! Pričati prljavo je smešno. Zato to morate da uradite kada ste oboje uključeni, ili raspoloženi da budete, jer u trenutku kada doživite vrhunac, šta god da ste vi ili vaš partner upravo rekli zvučaće stvarno, stvarno izopačeno i perverzno.

Pročitajte i ovo: Sve što muškarci rade u krevetu a žene ne podnose

Čak i ako je to u trenutku strasti, i dalje ćete se smejati s vremena na vreme. Ako se to desi, samo nastavite.

Požuda će se uskoro ponovo pojaviti.

Pročitajte i ovo: Deset laži koje (skoro) svi izgovaramo o seksu

Ne znate šta da kažete: Glavna stvar je da pronađete ono što vam odgovara. Neki ljudi vole da vrište perverzne, proste stvari iz sveg glasa i nije ih briga ako komšije menjaju redove na kasi kada ih vide u supermarketu. Drugi jednostavno ne vole sleng i psovke.

U redu je da ne! Šapućući „Želim te. Sada“ može biti jednako erotično kao i korišćenje eksplicitnog (prostog) jezika (za neke i više!).

Sexy lingerie photo created by javi_indy - www.freepik.com
Foto by javi_indy – www.freepik.com

Zato ne pokušavajte da budete nešto što niste. S druge strane, ako vaš partner puca kroz krov (možda bukvalno) ako koristite „prljave“ reči, zašto im se ne prepustite? Na kraju krajeva, to su samo reči. Smislite neke kompromise.

Pročitajte i ovo: Morate da popijete malo alkohola (ili malo više) da biste se opustili i uživali u seksu? Evo u čemu je problem i kako da ga rešite

Budite jednostavni: ako ste stidljivi, šapnite im na uvo tako da nema kontakta očima. Ili pokušajte da im zavežete oči ili pustite da vam zavežu oči.

Počnite tako što ćete opisati šta vam rade „Držiš ruke na mojim grudima (slobodno recite sisama).“ Dodajte kako se zbog toga osećate: „…I osećaj je divan.“

Pročitajte i ovo: Zašto moj partner i dalje masturbira solo: Da li je to loš znak?

Zatim opišite šta radite ili nameravate da uradite. “Uzeću tvoj penis (slobodno recite … kako već volite da ga zovete) u usta… I to me čini moćnom.”

Pohvalite delove tela. Pitajte „Da li vam se to sviđa?“ ili „Kakav je to osećaj?“. Recite im šta vas uzbuđuje, pali, dovodi do ludila. “Bože, tako sam blizu vrhunca.”

Pročitajte i ovo: SEKSUALNI BONTON: Ovi fini maniri u krevetu garantovano će impresionirati vašeg partnera

Ako ozbiljno ne možete da se nosite sa bilo kojim od gore navedenih, pročitajte nešto seksi iz knjige dok vaš partner vodi ljubav sa vama!