Stručnjaci kažu da je nošenje čarapa u krevetu dobro za kvalitetan seksualni život!

Postoje dve vrste ljudi na ovom svetu – oni koji nose čarape u krevetu i oni koji to ne rade.

Pročitajte i ovo: Kako karmičke navike utiču na ljubavni život

Ova dva tabora obično su u ljutom ratu i žive međusobno u večnom preziru koji se ne da prevazići. Sem ako se ne pokaže da je seks dobar. Međusobni, naravno. Ali do toga treba da dođe da bi se utvrdila, potvrdila ili opovrgla činjenica iz naslova. E, sad, vi probajte, pa nam javite da li se iskustvo sa terena poklapa sa naučnim istraživanjima. Prethodno, odbacite skrupule i predrasude, ali zadržite čarape na nogama. Poželjno je da oboje to uradite.

sexy-1263105_1280

Pročitajte i ovo: Klasični modni komadi koje bi svaka žena trebalo da ima

U svakom slučaju, ispostavlja se da oni koji nose čarape u krevetu su, u suštini, srećnici jer je to dobro za njih. Takoreći, ništa bolje za sebe ne mogu da urade! Fora je u tome da utopljene noge govore mozgu da je vreme za spavanje. Zagrevanje stopala uzrokuje širenje krvnih sudova, što daje mozgu signal za spavanje. Pomažući krvnim sudovima da se šire, pomažete sebi da brže zaspite. A što brže zaspite kad legnete u krevet, to je vaš san bolji, sutradan se bolje osećate, a time vam i život postaje kvalitetniji, u celosti.

Pročitajte i ovo: Tranfer i kontratransfer

Ali ono što je daleko zanimljivije je da i vaš seksualni život može da se poboljša ako navučete par čarapica pre nego što se uvučete u postelju.

Pročitajte i ovo: Ključ dobrog stila je u detaljima

Rezultati istraživanja sprovedenog na Univezitetu u Groningenu pokazuju da osobe koje nose čarape u krevetu lakše postižu orgazam, a znamo već da to mnogim ženama predstavlja naročiti problem. Dakle, 80% osoba koje nose čarape u krevetu postižu orgazam, u odnosu na 50% onih koji u krevet idu bosonogi. Tačan razlog još uvek nije pouzdano utvrđen, ali pretpostavlja se da krv teče brže, što olakšava orgazam. Plus, ko bi još razmišljao o hladnim stopalima kad ima pune ruke posla?!

Pročitajte i ovo: Ne pregazi te vreme, već ono što ne uradiš za to vreme

Ako odlučite da redovno nosite čarape u krevetu, preporučuje se da ih redovno menjate kako biste izbegli nagomilavanje bakterija što može da dovede do stvaranja gljivičnih infekcija. A to nikako nije seksi i privlačno.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.