Vaga, vaša prognoza srećnog Jupitera

Male stvari? Zar nije SVE male stvari, Vage? Pa, trebalo bi da bude u svakom slučaju.

Ako ste se osećali kao da lutate bez cilja, u velikom plavetnilu, maglovito, zbunjeno i bez pravca u poslednje vreme, dobra vest za vas u ’22 je da vas Jupiter ispraća na obalu, da vam vrati perspektivu ili da vas vrati na kurs ka blagostanju i sigurnosti duše .

U ponudi su magija, ljubav i lečenje. Da li znate priču o Šekspirovoj Buri? Ili još bolje, da li se sećate poslednje scene filma Zaljubljeni Šekspir?

Možda biste želeli da čitate ili gledate bilo koje od navedenih dela ili oba dok počinjemo godinu sa Jupiterom u vašem 6. polju. Možda ćete pronaći sebe ili neke aspekte sebe u jednom ili nekim od ovih likova, Vage.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Ove godine imamo veoma nabijen i neobičan Jupiterov ciklus. Pošto će provesti otprilike šest meseci u Ribama i vašem 6. polju, a zatim šest meseci povećavajući svoj ljubavni potencijal u Ovnu i vašem 7. polju, evo vaših ključnih Jupiterovih datuma za ‘22:

# 12. april 2022. – Jupiter i Neptun u konjukciji u Ribama (u vašem 6. polju)

# 10. maj 2022. – Jupiter ulazi u Ovna (7.)

# 28. jul 2022. – Jupiter stacionarno retrogradan na 8 stepeni Ovna (7.)

# 28. oktobar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ribe (6.)

# 23. novembar 2022. – Jupiter stacionaran direktno u Ribama (6.)

# 20. decembar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ovna (7.)

Da li ti se vraća Jupiter?

Ako imate svoj natalni Jupiter na bilo kom stepenu Riba ili između 0-8 stepeni Ovna, 2022. vam daje povratak Jupitera. Tada se Jupiter vraća tamo gde je bio na nebu kada ste rođeni.

Kada se to dogodi, očekuje vas ekstra velika porcija Jupiterove velikodušnosti. Sa praskom. I nije važno koje ste godište ili u kakvim životnim okolnostima. Jupiter će sada na neki način ponuditi slobodu ili priliku. A sa Jupiterom uvek računajte na veliko.

Na primer, kada je ser Ričard Brenson hrabro otišao tamo gde nijedan milijarder nije otišao – u svemir na brodu Unity 22, 11. jula 2021, ovo je označilo početak njegovog Jupiterovog povratka. Naravno, mi možda nismo milijarderi, ali uzmite to kao primer ako imate ciklus povratka Jupitera tokom 22. godine, i vi ćete ići na veliko i hrabro u novo i neistraženo područje vašeg života. Nešto masovno izvire iz svakodnevnih malih početaka.

Jupiter se vratio ili ne, milijarder ili švorc, između 10. maja i 27. oktobra i ponovo posle 20. decembra, ovo je vaša teritorija za istraživanje.

Međutim, to ne znači da možete da budete na tempomatu u svom životu. Jupiter nije neka kombinacija Deda Mraza i vaše dobre vile koju personifikuje Stiven Fraj u panto dragu. Ne postoji ‘Bibbidi boppidi boo!’.

Ako tražite partnera, morate se staviti tamo gde vas ljubav može pronaći. Morate da promenite taj znak sa „Zatvoreno“ u „Otvoreno“. I to, od sveg srca. Nema polumera, sada kada je Debeli Kupidon u vašem timu, ispaljuje strele levo, desno i dalje u multiverzum ljubavi, Vage!

Vi ste znak ravnoteže i iznad svega, dvostrukih činjenja i dvojaca svih opisa. Dakle, ne moram da vam kažem da ovo uključuje svaku kombinaciju dve-kakve god slatkoće koju možete da zamislite i možda neke koju tek treba da probate.

Taj najbolji prijatelj, taj saradnik, partner u aktivnostima, mentor ili poslovni partner. Ili čak i taj protivnik ili rival. Ako ste se nosili sa teškom dinamikom tog anđela i đavola ili pojedinca u vašem roštilju, dobra vest je da će Jupiter razjasniti i tu situaciju.

Ono što ti treba je tamo gde si

Dakle, prvo se vratimo na te male stvari. Vaš svakodnevni posao (plaćen ili neplaćen), učenje, rutina, zdravlje, navike, ishrana, vežbanje, itd. I taj osećaj možda da ste zalutali.

Susret između Jupitera i Neptuna u ovoj kući 12. aprila može se dogoditi samo jednom u 165 godina. Eto koliko je ovo retko i posebno. Može vam dati uvid i istinu koji su vam potrebni da zacrtate novi kurs ili pravac, ili da vidite svoje noge sada čvrsto na obalama stvarnosti, dajući vam novi osećaj pravca.

Da se ​​vratimo na tu završnu scenu u Zaljubljenom Šekspiru i ne odajemo nikakve spojlere za one koji je nisu videli, završava se brodolomnom Violom (Gvinet Paltrou u ulozi nagrađenoj Oskarom), izbačenom na obalu zemlje novih mogućnosti nakon brodoloma.

Predviđanje Bure i lika Mirande. Bura je puna tema Riba i Neptuna. Hit TV serija LOST za koju smo sigurni da su mnogi od vas gledali, u velikoj meri je privukla The Tempest. Imamo olupine brodova (udes aviona u LOST), snove, iluzije, ostrva izvan vremena i prostora i magije. Takođe imamo isceljenje, iskupljenje i oprost. I na kraju, videti stvari onakve kakve jesu – ne ono što smo mislili da jesu, što nam daje slobodu.

Opraštanje sa naglaskom na samoopraštanje zbog prošlih izbora ili grešaka može biti ono što donosi ogromnu promenu na svakodnevnom nivou. Kao što biste mogli da osećate, sada jasno vidite šta treba da se uradi i koje resurse imate na raspolaganju.

Ne sviđa vam se vaš trenutni posao ili uslovi rada? Sada ćete preduzeti praktične korake da ovo promenite uz pomoć Jupitera. Videćete kako možete da stignete tamo gde treba da idete upravo tamo gde ste. Jupiter i Neptun vas usklađuju sa skrivenom istinom da imate sve što vam je potrebno da biste dobili sve što želite u sebi ili oko sebe. Samo treba da ga iskoristite i koristite na praktičan, svaki dan i efikasan način.

Dakle, bavite se malim stvarima. Uđite duboko u ono što možete da uradite da biste izlečili svoj svakodnevni život i rutinu i da bi to radilo u vašu korist. Odmah ćete videti da velike prednosti teku što više budete organizovani i fokusiraniji. I biće vam drago što ste to uradili kada Jupiter sleti u vaše 7. polje 10. maja.

Vozi ljubavni voz

Ovo je jedan od najboljih ciklusa za trajnu ljubav, brak i partnerstvo koje ćete iskusiti u poslednjih 12 godina, Vage. I nastaviće se 2023. jer će se Jupiter vratiti u ovu kuću 20. decembra.

Reč je i o velikim ljubavima. I ljubavi prema učenju, putovanjima i avanturama. Treba vam saputnik? Jupiter bi trebalo da isporuči barem jednog ozbiljnog kandidata dok je u ovoj kući.

Mogli biste da se skrasite i posvetite nečem većem. Zajednički cilj ili vizija, na primer. Drugi mogu iskusiti ovaj ciklus kroz priliku da rade na nečemu što vole. Naročito ako uključuje učenje, masovne medije, zakon, sport, prirodu ili životinje.

Samo budite svesni u pitanjima partnerstva da Jupiter, iako nudi rešenja, ne može da popravi ono što je nepopravljivo. Ako je ljubav napustila zgradu, Jupiter je ne može vratiti. Međutim, može olakšati svesno odvajanje lakše nego što mislite i osloboditi vas oboje kako biste iskusili novo ljubavno iskustvo na svoj način.

Vaše najveće prednosti i vrhunci će doći iz partnerskog iskustva ove godine. A ako čekate da se ovo dogodi, zapamtite – sve počinje od malih stvari. Zato se fokusirajte na ovde i sada i na kreiranje svakodnevnog života koji volite. Veći jednostavno čeka da se useli kada to učinite, Vage.

Škorpija – vaša srećna prognoza za Jupiter

Tradicionalno, Jupiter planeta sreće, ekspanzije i mogućnosti, vlada vašim 2. poljem i sledećim znakom Strelca, Škorpije. Imajte to na umu ove godine kada je u pitanju novac i ljubav, Jupiter, pa čak i tipovi Strelca, igraju veliku ulogu.

Zato, budite na oprezu za ljude koji imaju tu izrazitu otvorenost, optimiste i da, u mnogim slučajevima, neukroćenu seksualnost u vezi sa njima koju povezujemo sa Strelcima. Bez obzira na to kakav je njihov stvarni Sunčev znak. Moglo bi da bude da se Jupiter približio i lično. I sve to uz velikodušnu pomoć ljubavi, dobrih provoda i tog srećnog dobitka samo za tebe, Škorpijo!

Jupiter će započeti godinu u vašem bajkovitom 5. polju. Spremni za veliku zabavu? Stvar u vezi sa Jupiterom u vašem 5. polju je da ne želi da stvari shvatate previše ozbiljno.

Ne kažem kada je u pitanju romansa kojom vlada vaša 5. kuća da stvari možda neće ići tamo. Samo da je vreme da zauzmete lakši pristup i da vidite potom kuda vas stvari vode.

Jupiter je sve o iskustvu i avanturi. To nam daje bezbrižan pristup i vraća nas u detinjstvo. Ovde će izlečiti stare lomove srca i podstaći vas da ponovo verujete u moć ljubavi. Puni ste srca sa Jupiterom koji se ovde ponaša kao Debeli Kupidon.

Ove godine imamo veoma neobičan Jupiterov ciklus. Pošto će provesti otprilike šest meseci u Ribama i vašem 5. polju, a zatim šest meseci u velikom dizajnu za svakodnevni život u Ovnu i vašem 6. polju, evo vaših ključnih Jupiterovih datuma za ‘22:

# 12. april 2022. – Jupiter i Neptun u konjukciji u Ribama (u vašem 5. polju)

# 10. maj 2022. – Jupiter ulazi u Ovna (6.)

# 28. jul 2022. – Jupiter stacionarno retrogradan na 8 stepeni Ovna (6.)

# 28. oktobar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ribe (5.)

# 23. novembar 2022. – Jupiter stacionaran direktno u Ribama (5.)

# 20. decembar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ovna (6.)

Da li ti se vraća Jupiter?

Ako imate svoj natalni Jupiter na bilo kom stepenu Riba ili između 0-8 stepeni Ovna, 2022. vam daje povratak Jupitera. Tada se Jupiter vraća tamo gde je bio na nebu kada ste rođeni.

Kada se to dogodi, očekuje vas ekstra velika porcija Jupiterove velikodušnosti. Sa vatrometom. I nije važno koje ste godište ili kakve su vam životne okolnosti. Jupiter će sada ponuditi rešenja ili mogućnosti vezane za romansu, decu, kreativne poduhvate, posao, učenje ili dobrobit.

Na primer, kada je ser Ričard Brenson hrabro otišao tamo gde nijedan milijarder nije otišao – u svemir na brodu Unity 22, 11. jula 2021, ovo je označilo početak njegovog Jupiterovog povratka. Naravno, mi možda nismo milijarderi, ali uzmite to kao primer ako imate ciklus povratka Jupitera tokom ’22. godine, i vi ćete ići na veliko i hrabro u novo i neistraženo područje vašeg života. Nešto masovno izvire iz svakodnevnih malih početaka.

Vratio se Jupiter ili ne, milijarder ili švorc, do 9. maja, a zatim ponovo između 28. oktobra i 19. decembra, Jupiter će imati dobre trenutke za vas.

Drugi put je postavljen da vam pomogne da kreirate život koji volite da živite svakodnevno i na svaki način u vašem 6. polju. Međutim, to ne znači da možete da budete na tempomatu u svom životu. Jupiter nije neka kombinacija Deda Mraza i vaše dobre vile koju personifikuje Stiven Fraj u panto dragu. Ne postoji ‘Bibbidi boppidi boo!’.

Ako želite da kreativnu strast pretvorite u svoju profesiju, ako želite ljubav – morate da iskoristite šansu da se pokažete tamo. Dajte sve od sebe i bez zadrške. Morate da se vratite na prošla razočaranja i ponovo posegnete za optimizmom i verom u moć ljubavi. Punog srca, a ne polovičnog, jer Jupiter donosi srećne okolnosti, nagrade za iskorištavanje šanse i može vas staviti na pravo mesto u pravo vreme da se dogode magični novi počeci i asinhronosti.

Ništa više nego 12. aprila kada se prvi put posle 165 godina sretnu Jupiter i Neptun u Ribama i vašem 5. polju. Ovo se dešava jednom u mnogim životima zbog svoje retkosti. I Jupiter i Neptun vladaju Ribama i ovo je magija koja čeka da se dogodi. U vašoj kući praznika, radosti, ljubavi i zadovoljstva!

Samo jedna malo upozorenje. Na ovom sastanku možete videti da ste prebačeni u „drugu“ stvarnost. Tamo gde ste bezbrižni i živite u ovom trenutku.

Imajte na umu da je ovo vaša kuća dece. Dakle, ako ste plodni i tapkanje malih nogu nije onakva stvarnost koju želite kada se vratite na zemlju, preduzmite dodatne posebne mere predostrožnosti kako biste videli da se to neće dogoditi. Samo imajte na umu ovo malo upozorenje, a onda uživajte.

Bebe, deca, vaša odrasla deca ili oni mlađi od vas mogu se pojaviti tokom ovog ciklusa na druge načine. Kao i nastanak te veze u kojoj će od vas napraviti da budete roditelj, očuh, kum ili baka u nekom budućem periodu.

Mogući su i proboji u kreativnim ili čak okultnim poljima ako radite u ovim oblastima, da budete primećeni zbog onoga što radite. Možda ćete biti „otkriveni“ zbog svojih talenata ili onoga što čini da blistate.

Ili se čak zateknete u kontaktu sa poznatim ličnostima i VIP osobama. Želite da budete primećeni? Vreme je da se pokažete na bilo koji način, posebno na društvenim mrežama. Nije godina za oklevanje ili uzdržavanje. A ako stvari ne shvatate previše ozbiljno, takođe znači da niste zabrinuti ni o tome šta drugi misle.

Vaše okultne i kreativne sposobnosti će dostići vrhunac, pa vas molimo da ih ne ignorišete. I dok je vreme da bacite svoj šešir u ring kada je u pitanju ono što želite, nemojte žuriti i poslušajte savete svog višeg ja.

Ovaj ciklus može doneti božansko usmereno ljubavno iskustvo ili strašno razočarenje. Ali ovo poslednje će se verovatno dogoditi samo ako isključite taj unutrašnji glas koji vam govori da nešto nije u redu.

Jupiter u vašem 6. polju od 10. maja donosi drugačiju vrstu magije. Praktična raznolikost. Govori vam da vodite računa o svakodnevnim poslovima i da otkrijete koliko velike koristi od toga možete imati.

Ako ste nezaposleni, želite da se vratite na posao nakon pauze ili da promenite posao, Jupiter će se pobrinuti da vam stigne ponuda. Uključićete se u nove rezerve energije i vitalnosti.

Vežbanje, kućni ljubimci i boravak na otvorenom poprimiće novi značaj, kao i osmišljavanje rutine koja vašem svakodnevnom životu unosi raznovrsnost i više uživanja. Naravno, svi imamo stvari koje moramo da radimo. Jupiter vam daje načine da ovo olakšate, kao i mogućnosti da uradite više od onoga što želite.

Ovaj ciklus će vas odvesti u 2023. jer će Jupiter ponovo posetiti vaše 5. polje na kratko u oktobru, a zatim se vratiti u vaše 6. polje 20. decembra.

Ova godina vam pokazuje načine da živite i volite radosno. Ne samo nekoliko nedelja godišnje kada ste na odmoru – iako očekujte da će se putovanja pojaviti u ’22, već svakodnevno.

Život je možda zanimanje sa punim radnim vremenom, ali nikada nije trebalo da bude ozbiljan posao sve vreme. Napravite ga zajedno sa Jupiterom u ’22.

Strelac – vaša srećna prognoza za Jupiter

Homeward bound
I wish I was
Homeward bound
Home where my thought’s escapin’
Home where my music’s playin’
Home where my love lies waitin’
Silently for me

– Simon & Garfunkel

Hajde da pričamo o sreći u 2022, Strelci! I dolasku u vašu kuću. Ova godina počinje sa vladarem Jupiterom u vašem 4. polju. Reč je o vašem domu, vašoj porodici – onoj sa kojom ste u srodstvu ili o ljudima koji se osećaju kao „porodica“ za vas, vašem životnom stilu, gde na planeti zovete dom i radost i zadovoljstvo zbog toga.

Ove godine imamo veoma neobičan Jupiterov ciklus. Pošto će provesti otprilike šest meseci u Ribama i vašem 4. polju, a zatim šest meseci u Ovnu i vašem zabavnom i fantastičnom 5. polju, tako da ide napred-nazad između to dvoje.

Dakle, ovo nije istovremeno. Ovo znači mnogo planetarne aktivnosti u donjem delu vaše natalne karte za ovu godinu.

Dakle, razmislite o pitanjima vezanim za kuću na fizičkom, emocionalnom i materijalnom nivou. Sreća će, međutim, biti vaš najveći obrok i najveći događaj povratka kući! Dakle, imajući ovo na umu, evo vaših ključnih Jupiterovih datuma za ‘22:

# 12. april 2022. – Jupiter i Neptun u konjukciji u Ribama (u vašem 4. polju)

# 10. maj 2022. – Jupiter ulazi u Ovna (5.)

# 28. jul 2022. – Jupiter stacionarno retrogradan na 8 stepeni Ovna (5.)

# 28. oktobar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ribe (4.)

# 23. novembar 2022. – Jupiter stacionaran direktno u Ribama (4.)

# 20. decembar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ovna (5.)

Da li ti se vraća Jupiter?

Hajde da pričamo o drugačijoj vrsti povratka kući. Ako imate svoj natalni Jupiter na bilo kom stepenu Riba ili između 0-8 stepeni Ovna, 2022. vam daje povratak Jupitera. Tada se Jupiter vraća tamo gde je bio na nebu kada ste rođeni.

Kada se to dogodi, očekuje vas ekstra velika porcija Jupiterove velikodušnosti. Sa praskom. I nije važno koje ste godište ili kakve su vam životne okolnosti. Jupiter će sada ponuditi rešenja ili mogućnosti vezane za sledeće: dom i životni prostor, sigurnost, put i svrhu, porodicu, ljubav, bebe, decu i kreativne poduhvate.

Na primer, kada je ser Ričard Brenson hrabro otišao tamo gde nijedan milijarder nije otišao – u svemir na brodu Unity 22, 11. jula 2021, ovo je označilo početak njegovog Jupiterovog povratka. Otišao je od kuće ako hoćete kao u zemlju da je propao i otišao u svemir. Ali vratio se. Dom je mesto odakle avanture počinju i takođe se završavaju. Dakle, ne mislite na ograničenja, Strelci. Zamislite lansirnu platformu do zvezda!

Naravno, možda nismo milijarderi, ali uzmite to kao pimer ako imate ciklus povratka Jupitera tokom 22. godine, i vi ćete ići na veliko i hrabro. Možda u novi dom. Možda se vaša porodica širi ili brakom ili rođenjem, ili tako što ćete svoju porodicu proširiti sa istomišljenicima i izuzetno bliskim vezama. Ili zauvek prihvatite hibridni ili daljinski rad od kuće i sledite te morske promene/beg u seoske snove.

Vratio se Jupiter ili ne, milijarder ili švorc, do 9. maja, a zatim ponovo između 28. oktobra i 19. decembra, vaš vladar namerava da vam donese sreću u vašem domu i porodičnom životu.

Želi vam da stanete na pravi put kada je u pitanju način na koji živite, pa čak i gde. Tvoj i samo tvoj. Ne koliko dobronamerna porodica ili prijatelji misle da treba da živite. Za neke ovo može značiti preseljenje u drugi grad, deo zemlje ili čak emigraciju u to mesto koje izgleda kao dom čak i ako je na drugom kraju sveta.

Jupiter kao što dobro znate, nudi rešenja i rešava probleme. Ali samo ako preduzmemo korake koje treba da preduzmemo. Ne možete se samo izležavati na kauču tokom ovog ciklusa.

Jupiter nije neka kombinacija Deda Mraza i vaše dobre vile koju personifikuje Stiven Fraj u panto dragu. Ne postoji ‘Bibbidi boppidi boo!’.

Već preduzmite korake da napravite iskorak i Jupiter će delovati donoseći vam upravo ono što vam je potrebno da biste mogli da negujete te dugoročne planove i snove. I da se osećate sigurno i podržano. Čak i najhrabrijim avanturistima je potrebna ljubav, Strelci.

Spremite se za povratak kući

Jupiter ovde takođe nudi duboko zarastanje kada su u pitanju rane iz detinjstva. Često to dolazi iz razumevanja da smo sada slobodni da tražimo svoj sopstveni put. Te porodične obrasce i dinamiku vidimo u novom svetlu, tako da više nismo vezani za njih.

Pazite na promenu oko ovoga koja bi mogla da rezultira bukvalnim udaljavanjem – možda fizičkim, ali i na nivou duše ili psihičke, jer se Jupiter i Neptun susreću u vašem 4. polju 12. aprila.

I Jupiter i Neptun vladaju Ribama. I prošlo je 165 godina otkako su obe planete poslednji put bile ovde u isto vreme! Dakle, govorimo o događaju koji se dogodi jednom u mnogo života.

Neki od vas možda planiraju veliku selidbu ili putovanje na velike udaljenosti. Drugi upinju snage u lečenje porodične karme koja traje generacijama dok identifikujete obrazac i ne prekinete lanac. Bez obzira na ishod, ovo vas oslobađa na nekom nivou i istovremeno stvara osećaj duboke povezanosti sa mestom ili putem.

Zadovoljstvo, žurke i igra!

Sada kada imate svoje korene ili osećaj za mesto, vreme je da malo poletite i raširite svoja krila dok Jupiter sleće u vaše 5. polje od 10. maja. Sada u fokusu – romansa, bebe, deca, praznici, hobiji i kreativne aktivnosti. Ovo je jedno od najboljih perioda u godini za privlačenje svih vrsta, ali najbolji period u poslednjih 12 godina da samci pronađu tu posebnu osobu.

Zbog Jupitera u vašoj četvrtoj kući, bebe i deca mogu biti jedno područje gde se vaša porodica širi. Veza koja bi vas potencijalno mogla učiniti roditeljem, očuhom, hraniteljskim roditeljem mogla bi da uzme u obzir samce. Ili možete postati baka ako imate odraslu decu. Ako trenutno ne želite da imate decu i ako ste plodni, trebalo bi da preduzmete dodatne mere predostrožnosti da do toga ne dođe.

Drugi mogu biti uključeni u ono što volimo da zovemo decom njihove kreativnosti. Vaši hobiji, razonoda i strasti. Očekujte da će vaši talenti biti primećeni ove godine, a još više 2023. jer će Jupiter završiti ovu godinu i započeti novu u vašoj 5. kući.

Ovo je takođe odlična godina za pokretanje sopstvenog kućnog biznisa ili posla sa strane. Ali pre svega, zapamtite, Jupiter želi da nastavite proces lečenja koji ste započeli kada je bio u 4. polju tako što ćete težiti i raditi ono što vas čini srećnim. I bez brige šta će drugi misliti.

Vratićete se na te probleme kod kuće poslednji put između 28. oktobra i 19. decembra. Ovo vas vodi kroz rođendanski ciklus, Strelci.

Uverite se da ste se vratili kući na način koji vam sada odgovara. Fino podesite bilo koje oblasti i ako više ne volite mesto gde živite, posvetite se selidbi jednom zauvek. Jupiter vas dovodi kući da se smestite u 2022. i takođe vam govori da ćete ono što vaše srce želi i treba naći u blizini kuće. A ovo uključuje ljubav, Strelci.

Jarac, vaša prognoza srećnog Jupitera

Koliko daleko te ideja može odvesti, Jarče? Imate Neptun u ovom sektoru vaše natalne karte već nekoliko godina kanališući tok inspiracije na svoj način. Kako ste ovo koristili? Da li ste lutali sa tim preuzimanjem ili ste preduzeli akciju? Da li imate ideju koja se stalno ponavlja, podstičući vas da uradite nešto sa njom?

Godina 2022. je godina kada razgovarate sa Jupiterom i Neptunom sada u ovom sektoru vaše karte. Lepo je sanjati ili pričati o dobroj ideji. Jupiter sada kaže isporuči. Pisanje, govor, učenje, podučavanje, fotografija, dizajn, oglašavanje, marketing, taj YouTube kanal, internet, blog, vlog, vaš svakodnevni posao, vaša gužva sa strane, pisanje scenarija, vaša teza, rukopis, prodaja, podcast, prezentacija i CV – svi potpadaju pod Jupitera u ovoj kući.

Pored kratkih putovanja (po udaljenosti ili trajanju), vaša braća i sestre ako ih imate, vaši komunikacioni uređaji, vaši susedi, mesto i način na koji se krećete – automobil, bicikl, putovanje na posao. Hodajte i radite sa Jupiterom ovde.

Ovo je godina da prodate sebe i svoje ideje na način na koji možda niste ranije. Ili da nadogradite ono što ste već započeli u ovim oblastima. Putovanje bi trebalo da bude za mnoge od vas uprkos svim stalnim ograničenjima.

Ako radite u prodaji, novinarstvu, oglašavanju, dizajnu ili bilo kom aspektu medija, od TV-a do influencera, u ovom periodu bi vaš rad ili poruka trebalo da dođu do veće publike. Ako tražite da promenite posao ili pronađete posao, Jupiter može i obezbediće vam bolju poziciju ili novi početak.

Vaše ideje ili ono što već imate na raspolaganju su ono što će postaviti osnovu za bolji životni stil. Ove godine imamo veoma neobičan Jupiterov ciklus. Pošto će provesti otprilike šest meseci u Ribama i vašem trećem, a zatim šest meseci u Ovnu i vašem četvrtom polju, domu, porodici i bezbednosti.

Dakle, zamislite ovo kao svoje ideje, rad ili studije koji čine kamen temeljac onoga što će vas podržati. Evo ključnih datuma Jupitera za ’22:

# 12. april 2022. – Jupiter i Neptun u konjukciji u Ribama (u vašem 3. polju)

#10. maj 2022. – Jupiter ulazi u Ovna (4.)

# 28. jul 2022. – Jupiter stacionarno retrogradan na 8 stepeni Ovna (4.)

# 28. oktobar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ribe (3.)

# 23. novembar 2022. – Jupiter stacionaran direktno u Ribama (3.)

# 20. decembar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ovna (4.)

Da li ti se vraća Jupiter?

Ako imate svoj natalni Jupiter u Ribama ili između 0-8 stepeni Ovna, 2022. vam daje povratak Jupitera. Tada se Jupiter vraća tamo gde je bio na nebu kada ste rođeni. Kada se to dogodi, očekuje vas ekstra velika porcija Jupiterove velikodušnosti. Sa praskom.

I nije važno koje ste godište ili kakvih životnih okolnosti. Jupiter će sada ponuditi rešenja ili mogućnosti vezane za sledeće: posao, trgovinu, učenje, svakodnevni domet, posao, dom i životni prostor, pripadnost, sigurnost, put i svrhu i koga smatrate porodicom.

Na primer, kada je ser Ričard Brenson hrabro otišao tamo gde nijedan milijarder nije otišao – u svemir na brodu Unity 22, 11. jula 2021, ovo je označilo početak njegovog Jupiterovog povratka.

Njegova istorija ideja počevši od samog studentskog časopisa 3. kuće koji je započeo 1970-ih, bukvalno ga je izbacila iz ovog sveta. Naravno, možda nismo milijarderi (još), ali ni Branson nije bio kada je počeo. To je ono na šta mislim o tome koliko daleko vas ideja može odvesti pod Jupiterovim ciklusom u vašem 3. polju. Bilo da se vaš Jupiter vraća ili ne.

Vi od svih znakova imate dodatnu posebnu podršku kada su u pitanju vaše ideje zbog Plutona – vladara pokreta moći, transformacije i da, milijardera (kao u ‘Plutokrate’) u vašem prvom polju.

Vaše ideje imaju moć da promene vas, vašu budućnost, pa čak i gde i kako živite ove godine. Samo budite svesni da pričanje ili sanjanje nisu dovoljni. Morate delovati i pokrenuti se. Naročito 12. aprila kada se Jupiter i Neptun susreću u vašem 3. polju prvi put u 165 godina.

I Jupiter i Neptun zajedno vladaju Ribama. A da su oboje ovde u isto vreme je izuzetno retko. Ovo je događaj koji se dešava jednom u nekoliko života koji vam može dati ideje kanalisane iz izvora. Ali one će ostati samo to – ideje osim ako nešto ne uradite sa njima.

Razgovor je jeftin, ali ideje su zlato

Jupiter u vašem 3. polju nudi mogućnosti prožete potencijalom ekspanzije i poprskane sa malo sreće. Ali samo ako preduzmemo korake koje treba da preduzmemo.

Jupiter nije neka kombinacija Deda Mraza i vaše dobre vile koju personifikuje Stiven Fraj u panto dragu. Razgovor o tome da radite nešto, bez obzira na to koliko ste strastveni i entuzijastični u vezi sa tim, neće dovesti do toga. Ne postoji ‘Bibbidi boppidi boo!’.

Svi znamo tu osobu koja priča o tome šta će da uradi. Uzmi taj bolji posao. Započnite taj posao. Napišite taj scenario. A pet godina kasnije još uvek priča o tome. Ne budi ta osoba.

Ovo je vreme magije da. Gde reči i ono što delimo i šaljemo mogu delovati kao čini za ispoljavanje naših želja. Ali primetite da smo rekli „pošalji“, što je vaš prvi korak. A onda kada dobijete odgovor, morate ga pratiti ili dovršiti. To je deo zagonetke. Obično je potrebna dodatna akcija da bi se aktivirao magični potencijal!

Pratite i Jupiter će pratiti. Oni od vas koji traže novi automobil, računar ili telefon – bilo koji način za kretanje ili povezivanje, mogu otkriti da Jupiter pruža tu povoljnu ili savršenu ponudu. Drugi imaju koristi preko braće i sestara ili iz svog neposrednog susedstva.

Ako se krećete tokom ovog ciklusa, možda se nećete pomeriti daleko od mesta gde se nalazite jer Jupiter sleće u vaše 4. polje 10. maja i nastavlja svoj odmor u kući do 28. oktobra. Zatim se vraća u vaše 3. polje sve do neposredno pre vašeg rođendanskog ciklusa do 20. decembra kada će se vratiti da to vidite u 2023. Ovo će vam dati vremena da još jednom usavršite te ideje.

Jupiter vam može predati ključeve novih vrata bukvalno u obliku novog doma. Ili poboljšajte ili proširite svoj sadašnji. Ovo vam pokazuje kako možete graditi na svojim idejama i iz njih podići nešto trajno. Porodica – ili ona sa kojom ste u srodstvu ili ona koju ste sami kreirali, će se pojaviti i eventualno proširiti. Pomoć članova porodice ili onih koji su vam bliski može poboljšati vaš osećaj sreće u tome gde i kako živite.

Ovo je prilika jednom u 12 godina da pronađete i učvrstite svoj osećaj mesta. Možda ćete, na primer, prerasti svoj sadašnji dom, ali shvatite da volite svoj komšiluk ili mesto. Ovo može igrati ključni faktor u svim planovima koji uključuju ovaj potez. Ako iznajmljujete stan i selidba postane neizbežna, Jupiter vam može dati bolju, veću i sigurniju alternativu.

Zbog povezanosti ove godine sa poslom i idejama, za mnoge od vas ovaj Jupiterov ciklus može vam pružiti priliku da radite od kuće ili započnete taj posao kod kuće ako je to bio vaš san. Povežite svoje ideje sa svojim dugoročnim putem i svrhom. Za način života i dobar život.

Jupiter želi da sve ovo kombinujete za uspeh u pravom životu 2022. I pomaže vam da postavite temelje za svoju budućnost – upravo sada i tamo gde ste. Dom je mesto gde se sreća useljava ove godine, Jarčevi!

Vodolija, vaša prognoza srećnog Jupitera

Počinjete 2022. u ciklusu super prosperiteta, Vodolije. I imajte na umu da je ovo način razmišljanja za razliku od onoga što je na vašem bankovnom računu.

Ali činjenica je da 2022. nikada nije bila bolja godina da dovedete svoje finansije u red. Ili da privučete i doživite obilje na svim nivoima. Da, trebalo bi da vidite povećanje vašeg prihoda tokom ovog ciklusa. Ali takođe bi trebalo da usvojite način razmišljanja Nove liste bogatih koji vam govori sve o vašem kvalitetu života i iskustvima koja imate za razliku od samo hladnog novca. Jupiter u vašem 2. polju ove godine želi da imate ono na šta možete da računate i na materijalnom i na emotivnom nivou.

Jupiter će započeti godinu u vašoj 2. kući novca, prihoda, imovine i što je najvažnije kada je u pitanju način razmišljanja novih bogataša – vaša kuća samopoštovanja. To je merilo za sve, Vodolije. Ono što verujemo da vredimo određuje kako se prema nama postupa i šta dobijamo. Ne samo u smislu te sklopive stvari, već i u našim odnosima.

Postoji duboko isceljenje koje se nudi u vezi sa svim pitanjima koja se odnose na ovo u aprilu. I to bi samo moglo otvoriti vrata povećanom prosperitetu u ljubavi, kao i novcu.

Ove godine imamo veoma neobičan Jupiterov ciklus. Pošto će provesti otprilike šest meseci u Ribama i vašem 2. polju, a zatim šest meseci u Ovnu i vašem 3. polju posla, ideja i učenja, ideje o zarađivanju novca mogle bi da proklijaju i puste koren za vas. A ono što vaš novac zapravo kupuje, pokazaće se kao veliko područje istraživanja – a takođe i zadovoljstvo!

Evo vaših ključnih datuma za Jupiter za 2022.:

# 12. april 2022 – Jupiter i Neptun u konjukciji u Ribama (u vašem 2. polju)

# 10. maj 2022. – Jupiter ulazi u Ovna (3.)

# 28. jul 2022. – Jupiter stacionarno retrogradan na 8 stepeni Ovna (3.)

# 28. oktobar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ribe (2.)

# 23. novembar 2022. – Jupiter stacionaran direktno u Ribama (2.)

# 20. decembar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ovna (3.)

Da li ti se vraća Jupiter?

Ako imate svoj natalni Jupiter u Ribama ili između 0-8 stepeni Ovna, 2022. vam daje povratak Jupitera. Tada se Jupiter vraća tamo gde je bio na nebu kada ste rođeni. Kada se to dogodi, očekuje vas ekstra velika porcija Jupiterove velikodušnosti. Sa praskom.

I nije važno koje ste godište ili kakve su vam životne okolnosti. Jupiter će sada ponuditi rešenja ili mogućnosti povezane sa sledećim: prihodi, životni budžet, prioriteti, privlačnost, resursi kao što su talenti i veštine, posao, žurka sa strane, ideje, putovanja.

Na primer, kada je ser Ričard Brenson hrabro otišao tamo gde nijedan milijarder nije otišao – u svemir na brodu Unity 22, 11. jula 2021, ovo je označilo početak njegovog Jupiterovog povratka. Njegova istorija ideja počevši od samog studentskog časopisa 3. kuće koji je započeo 1970-ih, bukvalno ga je izbacila iz ovog sveta.

Naravno, možda nismo milijarderi (još), ali ni Branson nije bio kada je počeo. To je ono na šta mislim o vašim resursima i idejama koje rade zajedno dok Jupiter prelazi napred-nazad preko vaše 2. i 3. kuće – bez obzira na to da li se vaš Jupiter vraća ili ne.

U pravu ste za novac u 2022.

Šta je sam novac? To je energija i struja. Otuda i termin „valuta“. Na primer, koristimo termine kao što su „razmena valuta“ i „trgovina“ na berzi.

Dakle, zamišljajte novac kao nešto više od preklapanja ili izvoda iz banke. Svoje vreme menjamo za platu ili nadnicu. Razmenjujemo ljubav i podršku između sebe i partnera, prijatelja i porodice. Reč „promena“ koristimo i kada govorimo o novcu. Predstavljamo više novca nego što nešto vredi, dobijamo kusur za razliku.

Imajte na umu novac i druge resurse – da, vaše sposobnosti, veštine, iskustvo, talenti i ljubav koju dajete su vaša valuta promene dok se Jupiter i Neptun susreću u vašem 2. polju 12. aprila. Ovo može biti ključno vreme za vas da privučete i upravljate svojim novcem i svim ostalim što je vezano za vrednost koju pridajete sebi i onome što imate.

Govorili smo o dubokom izlečenju koje se može dogoditi pod ovim tranzitom. Naročito ako ste malo posrnuli. Ovo je izuzetno redak događaj koji se može dogoditi samo jednom u 165 godina. I Jupiter i Neptun ko-vladaju Ribama i toliko je prošlo otkako su oboje bili ovde u isto vreme. Zato razmislite o prilici jednom u nekoliko života da izlečite svoju karmu oko novca, sopstvene vrednosti, privlačnosti i zasluženosti.

Pogledajte gde ide vaš novac i na koji način, a ne iznos koji trenutno dobijate. Da li je ono što potrošite zamena za ono što vam je zaista potrebno? Da li trošite svoj novac na ‘stvari’ ili vrhunske artikle da biste bili u toku sa drugima ili da biste, na primer, popunili rupu u svom životu? Da li se plašite da bi, kada bi se saznala istina o vašoj finansijskoj situaciji, ljudi lošije mislili o vama ili bi vas osuđivali? Da li osećate da morate da ‘držite korak’ sa bogatim komšijama?

Dok ste odrastali, kakve ste poruke dobijali o novcu? Da li dolazite iz kuće štediša ili rasipnika? Da li vam je rečeno da je teško doći do novca? Ili je poruka „Nije mi stalo do novca?“ – pesma koju su slučajno napisala dvojica muškaraca koji su ga imali u izobilju. Ako vam nije stalo do vašeg odnosa sa novcem, velike su šanse da ni njemu nije stalo do vas. Energija je živa. Živi se. Ovde se radi o odnosu prema materijalnom svetu na nov i isceljujući način.

Ako je potrebno, odmah potražite stručnu pomoć. Međutim, ako otkrijete da se promena dešava u drugim oblastima, uradite nešto po tom pitanju sada. Da li vas na poslu, na primer, uzimaju zdravo za gotovo? Od vas se traži da preuzmete više, a da vam se ne ponudi plata? Da li ljudi u vašem ličnom životu uzimaju bez vraćanja?

Sada je vreme da preduzmete mere kako samo vi možete. Jupiter će vas vratiti u tok i otvoriti vrata trezora dobrote. Ali morate pokazati svoju nameru da se „promenite“ – tu je opet ta reč, vaš odnos prema sopstvenoj vrednosti.

Promenite svoje ideje, promenite svoju budućnost

Vi ste znak budućnosti, prirodni inovator, pronalazač i preduzetnik. Volite nove koncepte i ideje koje vas oslobađaju prihvaćenog razmišljanja. Dakle, pošto je ovo vaša supermoć, volećete Jupiter u svom 3. polju od 10. maja do 27. oktobra, a zatim ponovo od 20. decembra.

Ideje koje generišete dok je Jupiter u vašoj 2. kući mogu se pretvoriti u stvarne, opipljive obrte novca. Ili će vaš promenjeni proces razmišljanja u vezi sa vašim prihodima i drugom imovinom videti da ih usmeravate u stvaranje novih iskustava za sebe ili otvarate vrata prosperitetu putem bolje plaćenog posla ili poslovne ideje.

Ovaj Jupiterov tranzit favorizuje sve što ima veze sa pisanjem, govorom, podučavanjem, komunikacijom, učenjem i internetom. Takođe ćete biti sigurniji u prodaju sebe i prenošenje svojih ideja sada. Videćete njih i vas kao dostojne i vredne. Govorite, prodajte se i podelite svoje misli.

Vaš posao bi sada trebalo da se poveća, a vaš prihod zajedno sa ovim. Ako imate više novca, verovatno ga nećete koristiti za kupovinu iskustava ili kreativnih alata ili prilika za učenje da biste više iskoristili sve što imate. I koje traju.

Ovaj ciklus je suptilan jer je važno znati da, iako se radi o novcu, takođe nije. Radi se o vrednosti koju pridajete sebi i svemu što imate da ponudite, Vodolije. Vreme je da povećate tu ličnu vrednost akcija. Obilje čeka da odgovori.

Ribe, vaša super srećna Jupiterova prognoza

I want to see how lucky Lucky can be
I want to ride with my Angel and live shockingly
I want to drive to the edge and into the sea
I want to see how lucky Lucky can be

– Melissa Etheridge

Da li ste spremni u ’22 da otkrijete koliko srećna sreća može biti, Ribe? Jupiter, planeta sreće i obilja, uvek sa sobom nosi rešenja, mogućnosti i širenje. Ali u vašem 1. polju sreća jednostavno postaje ogroman efekat!

Ne samo da ste čekali 12 godina na ovakav ciklus, 2022. vam donosi događaj kao nijedan drugi koji ćete ponovo doživeti u ovom životu. I možda ne za nekoliko drugih, jer imate sastanak između Jupitera i Neptuna u svom 1. polju koji se održava 12. aprila. Prvi put se to događa za 165 godina!

Neptun je vaš savremeni vladar, ali pre nego što je otkriven, vaš vladar je bio Jupiter. Stara pravila i dalje važe. Zato kažemo kada je Jupiter u vašem znaku da se „vratio kući“ i da je srećan ovde tako da 2022. vidi vas sa oba vaša vladara u rezidenciji.

Ove godine imamo veoma neobičan Jupiterov ciklus, čak i izostavljajući sastanak između vaših vladara; jer će provesti otprilike šest meseci u vašem znaku, a zatim šest meseci u Ovnu i vašem 2. polju novca, prihoda, vrednosti i samopoštovanja.

Evo ključnih datuma Jupitera za ’22:

# 12. april 2022. – Jupiter i Neptun u konjukciji u Ribama (u vašem 1. polju)

# 10. maj 2022. – Jupiter ulazi u Ovna (2.)

# 28. jul 2022 – Jupiter stacionarno retrogradan na 8 stepeni Ovna (2.)

# 28. oktobar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ribe (1.)

# 23. novembar 2022. – Jupiter stacionaran direktno u Ribama (1.)

# 20. decembar 2022. – Jupiter ponovo ulazi u Ovna (2.)

Da li ti se vraća Jupiter?

Ako imate svoj natalni Jupiter u Ribama ili između 0-8 stepeni Ovna, 2022. vam daje povratak Jupitera. Tada se Jupiter vraća tamo gde je bio na nebu kada ste rođeni. Kada se to dogodi, očekuje vas ekstra velika porcija Jupiterove velikodušnosti. Sa praskom.

Putovanja će se na neki način otvoriti jer vas mogućnosti vuku ka novim horizontima. Ili ste vi horizont događaja koji jednostavno čeka da se dogodi? Lične ambicije se sada mogu ostvariti. I nije važno koje ste godište ili kakvih životnih okolnosti.

Na primer, kada je ser Ričard Brenson hrabro otišao tamo gde nijedan milijarder nije otišao – u svemir na brodu Unity 22, 11. jula 2021, ovo je označilo početak njegovog Jupiterovog povratka.

Naravno, možda nismo milijarderi (još), ali Jupiter će se ove godine fokusirati na vaš novac, prihod i drugu imovinu. Međutim, prvo morate da se fokusirate na sebe i da shvatite da se osećate dobro zbog toga kako izgledate i ko ste.

Vaš imidž, izgled, profil (uključujući on-line), lice, stil, imidž tela, naslov i brend postaće vaša vizit karta na više načina. Vladar Neptun vas zasipa harizmom i holivudskim glamurom starog sveta. Taj neuhvatljivi osećaj ‘zvezdanog kvaliteta’ na koji god način želite, Ribe!

Niko ga bolje ne služi

Na vama je, naravno. Ali sada niko bolje ne služi. Jupiter će maksimizirati sve vaše pozitivne atribute. Zračite, a zatim ponovo privlačite u naturi. Nepotrebno je reći da ako želite da prilagodite svoj izgled – make-over, promenu stila ili čak nešto malo dublje, kao što je kozmetička procedura ili nadogradnja osmeha, imate planetarnu podršku i trebalo bi da budete oduševljeni rezultatom.

Možda biste želeli da napravite planove ili odluke oko ovoga za sastanak Jupiter/Neptun 12. aprila. Da li ste spremni da u ovom trenutku otkrijete novog sebe? Ažurirano i nadograđeno na nekom nivou.

Takođe, pogledajte gde ste možda naterani da osećate da ne zaslužujete najbolje ili lepe stvari. Sada je mega briga o sebi i vreme za mene, Ribe. Osim toga, nećete morati dugo da čekate da vam stignu pozitivne povratne informacije od ovoga.

Jupiter u vašem 1. polju često može da radi više magije u partnerskim stvarima nego Jupiter u vašem 7. polju. Kada se to dogodi, univerzum vam govori da imate njegovo odobrenje za te spoljašnje promene koje ste napravili.

Kad god da se suočimo sa tim, jednostavno su odraz dubljih, unutrašnjih. U ovome nema ničeg površnog. Kao rezultat toga, samci bi mogli da se raduju pojavljivanju nekoga ko ima upravo pravu kombinaciju kvaliteta za koje znate da su vam potrebne. Drugim rečima, duhovni tragalac poput vas, ali koji takođe kombinuje ovo sa praktičnim i svetskim odsjajem. Da li smo upravo rekli „Match made in Heaven“ Ribama?

Ne zaboravite da vaša 2. kuća takođe upravlja odnosima koji su za vas vrednost, kao i vašim novcem. A to uključuje ljubavne i radne veze. Bolje plaćeni posao ili dodatni prihod od sporednog posla mogli bi da budu na horizontu za mnoge od vas kada Jupiter napusti vaš znak 10. maja.

Tokom Jupiterovog vremena u vašem 1. polju, vaši talenti, sposobnosti i kreativne veštine će se ponovo napuniti i revitalizovati. Takođe ćete sada imati jače verovanje u sve što imate da ponudite. Kada Jupiter sleti u vaše 2. polje, moći ćete da ih dobro iskoristite na praktičan način.

Zauzećete nov, proaktivan i samouverenij stav u vezi sa svojim radom i novcem. Nastavićete sa bilo kojom idejom da povećate svoj prihod, a takođe se nećete plašiti da tražite ono što znate da sada vredite. Bilo to na profesionalnom ili ličnom nivou.

Ako ste tražili posao, između 10. maja i 27. oktobra, Jupiter bi trebalo da vam dostavi bar jednu ponudu za posao. Drugi mogu videti povećanje plata ili unapređenje ili pojavu nove prilike. Vaša ideja o e-trgovini uzleće. Pokrećeš nešto novo.

Nećete se plašiti odgovora koje dobijete ako preduzmete akciju i direktno zatražite ono što želite. Bilo da tražite od vašeg šefa tu povišicu ili od tog ljubavnika za obavezivanje.

Ove godine Jupiter stavlja sreću na vašu stranu ako rizikujete i više ste nego voljni da uradite upravo to. Ali takođe ćete znati da ako se suočite sa „ne“ – ta osoba ionako nikada neće reći da. I jednostavno ćete ovo videti kao svoju priliku da prestanete da gubite vreme i tražite nekoga ko će vam dati ono što tražite.

Ako vam je potrebno da se prilagodite i poravnate, Jupiterov povratak u vaš znak od 28. oktobra do 19. decembra će vam omogućiti da ponovo procenite te lične ciljeve i snove, podesite svoj imidž ako je potrebno i ponovo iskoristite svoj srećni faktor u svoju korist.

Da, još uvek je sa vama u Ribama čak i kada se Jupiter vrati u vaše 2. polje 20. decembra. Shvatićete da ove godine sami pravimo sreću i u novcu i u ljubavi kombinacijom vere u sebe i žestine. Radite ovo za sve što vredite!