Potpuno suprotno opštem verovanju, prilično je lako uvideti da li je neki muškarac zainteresovan za tebe ili ne.

Neke stvari nikada se ne menjaju kod nas žena, bez obzira na to koliko godina imale. Za neverovati, ali, istina je! Kada bi nam se svideo neki tip, obično smo kao na iglama, razmatramo svaku njegovu reč, korak i pokret.

Stalno proveravamo telefon da vidimo da li je stigla neka poruka od njega, a i kad stigne, sazivamo kompletni upravni odbor prijateljica da razmotrimo značenje njegove poruke, makar ona bila najjednostavnija moguća, na primer, hej, ćao, kako si. Pa dumamo! Šta je rekao, kako je rekao, šta li je time mislio, a da ne pričamo o tome kako izgleda smišljanje našeg odgovora. I sve to samo da bismo se uverile u to da li je zainteresovan za nas ili ne.

Pročitajte i ovo: Da li da kažem prijateljici da je muž vara?!

man-using-his-iphone-6-on-a-sofa-picjumbo-com

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

Ali, zapravo, to stvarno ne bi trebalo da bude toliko teško da shvatimo jer muškarci su sasvim jednostavna bića i ništa što oni misle i rade nikada nije komplikovano.

Pročitajte i ovo: U kojoj si fazi razvoja – Eva, Helena, Sofija ili Devica marija? I obrnuto, kakve te žene privlače?

Ako muškarac nije zainteresovan za tebe, svojim porukama će ti to jasno staviti do znanja!

Oni su jednostavna bića!

luzerSvidelo se to tebi ili ne, poruke mogu da bude najjednostavniji način da shvatiš da li je zainteresovan za tebe ili ne. Ako traje beskrajno dugo, danima dok ti ne odgovori na poruku ili ne odgovori uopšte, znači da nije zainteresovan za tebe. Ako odgovori jednom rečju, jednostavno, nije zainteresovan.

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako vaš partner ne želi da se ženi

Ako ti nikada ne postavlja pitanja, ne raspituje se o tebi, tvojim interesovanjima, životu, stremljenjima, željama, idejama, uopšte nije zainteresovan za tebe.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Pročitajte i ovo: Šta da radite kad stvari krenu nizbrdo

I na kraju, ako ti napiše – hoćemo li da se družimo večeras, a poruka nije stigla najkasnije popodne tog dana, već uveče ili ne daj Bože, usred noći, zaobiđi ga, nije zainteresovan za tebe, sem za laku ševu. A to možeš i sama, velika si devojčica!

Ako nije zainteresovan za tebe, stalno će da te izbegava!

Clark Kent
Clark Kent

Dakle, recimo da se dopisujete neko vreme i već si počela da gajiš izvesne nade o vašoj potencijalnoj vezi. Ali, kad ga pitaš da odete na piće posle posla i on te odbije, nadam se da znaš da nije zainteresovan za tebe. Koliko još njegovih nesuvislih, besmislenih izgovora je potrebno da čuješ da bi to shvatila?!

Pročitajte i ovo: Ne bole ožiljci koje nosim, bole njihova imena

Ako se desi da ga sretneš negde, a on ti se kiselo osmehne i nemarno mahne rukom, nije zainteresovan. Ako se sretnete na nekoj zabavi, a on ignoriše sve tvoje pokušaje da stupiš s njim u bližu komunikaciju ili zaplešete zajedno, shvati, nije zainteresovan.

Pročitajte i ovo: Sudbina Petra Pana i njegovih izabranica I deo

Neće započinjati priču sa tobom, ako nije zainteresovan za tebe!

waiting-410328_640Ako frajer za koga si zainteresovana ni ne pokušava da započne komnikaciju sa tobom, bilo uživo, licem u lice, kroz poruke ili na bilo koji drugi način, znači da nije zainteresovan za tebe. Tačka!

Pročitajte i ovo: Sudbina Petra Pana i njegovih izabranica – drugi deo

Pročitajte i ovo: Veliki Getsbi ljubav ili beg u tragičnu ljubav

Mada je to retko. Obično krenu samo da se povlače i izvlače iz komunikacije i onda netragom nestanu, kao da nikad nisu ni postojali u tvojoj blizini, da ne kažem, životu. Znam, kukavički, ali tako stvari stoje, draga moja. Retko se nailazi na heroje ulice ovih dana!

Pročitajte i ovo: Put od erotskog promiskuiteta do zdrave veze

Ali, ponekad, može da se desi da muškarac uradi pravu stvar i kaže ti šta, zapravo, oseća prema tebi, na vrlo pristojan način, učtivo, bez namere da te povredi, umesto da te zavlači. Samo, imaj na umu da je ovo vrlo redak slučaj.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Ako nije zainteresovan za tebe, kresnuće te i otići!

man-1452078_640Obično, da se više nikad ne vrati. Ako se i vrati, biće to u neko zlo doba noći, kao što rekosmo s početka teksta. Tako da ako misliš da kad konačno budete imali seks, da bi moglo da se desi da se nekom magijom zaljubi u tebe, sve navodi na zaključak da grešiš. Zapravo, ne možeš da budeš manje u pravu. Da ne kažem, zabludi.

Pročitajte i ovo: Venčanje definitivno menja vaš partnerski odnos – kako i zašto

Ako je došlo do seksa i on odmah posle toga zapali, jednostavno, prihvati da nije zainteresovan za tebe. Ne vezuj se za luzere. Možeš ti to i bolje. Uostalom, koji muškarac voljno ustaje iz kreveta, oblači se, odlazi svojoj kući da bi se opet skidao i legao opet u krevet da spava?! Nijedan normalan. Zna se s kim se ne ostaje preko noći. Sa kres šemom.

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

Drage moje dame, vreme je da se osvestimo i shvatimo da živimo u okrutnom svetu i da previše svog dragocenog vremena i pažnje poklanjamo ljudima koji to ne zavređuju. Nije to samo njihova krivica, već je umogome i do naše prevelike želje da ostvarimo vezu, a i do naivnosti.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Tako da dobro vodite računa da ne pravite iste greške dvaput. I nemojte sad da mi izlazite sa forom – ja nikada ne pravim istu grešku dvaput, nego bar tri, četiri, pet puta!

Pročitajte i ovo: Da li je zavisnost odgovor na traumu? Najviše nas boli ono što nismo mogli da promenimo!

Pratite znake koje pored vas ostavljaju svi koji prolaze kroz vaš život. Prilično su verni i upečatljivi. Verujte im!

Poštuj i voli sebe!

Budi svoja najveća obožavateljka jer vrediš!