Želite li da vam silueta i noge izgledaju duže, a da pritom ne koristite fotošop?!

Sledite naše savete!

Preporučujemo vam da nosite dugačke pantalone koje prekrivaju obuću u celosti, skroz do poda. Još bolja varijanta su duge pantalone sa visokim strukom, duge tako da prekrivaju vašu obuću. Najbolja varijanta je ako uz ovakve pantalone nosite visoke potpetice.

1aTreća varijanta ekstra dugih pantalona je jumpsuit iliti kombinezon. Na taj način, cela vaša silueta se vizuelno izdužuje. Takođe, ako nosite farmerke, neka budu sa visokim strukom i širim nogavicama. Neka pantalone uvek budu široke jer takav kroj izdužuje našu figuru, nasuprot uvreženom mišljenju da to rade uski krojevi.

2aMini haljine čine da noge izgledaju duže. Nije bitno kakav je kroj haljine, da li je uska, pripijena uz telo, ravnog ili širokog kroja, bitno je da je mini. Mini šortc, u vidu kombinezona, takođe, dolazi u obzir.

3aMonohromatski izgled čini da naša figura izgleda mržavije i izduženije. Dakle, sve u jednoj boji – bluza, pantalone ili suknja i cipele. Bez sumnje, to je najbolji i najdramatičniji način da izdužimo našu figuru, a time i noge.

4aVertikalne pruge jedan su od najboljih načina da stvorimo iluziju da nam noge izgledaju duže nego što jesu. Naš predlog su dugačke pantalone sa vertikalnim prugama. Druga varijanta je duga suknja sa vertikalnim prugama. Treća opcija, prugasto odelo u muškom stilu.

5aBluza ili majica uvek treba da je uvučena u suknju ili pantalone, nikako ne bi trebalo da je nosite preko, ako želite da vam noge izgledaju duže. Na taj način ističete struk i odmah je figura izduženija. Još bolja varijanta je ako je struk na pantalonama ili suknji visok.

U svakom slučaju, visok struk je najbolja opcija za izduživanje nogu.

6aJedan od najboljih načina da izdužite noge je da nosite obuću u bež, nude nijansi. Drugi razlog je što ne morate da vodiče računa o uklapanju boja.

Suknje dužine do članka produžuju noge. Ne budite skeptični po pitanju ove dužine, već probajte!

7aJoš bolja varijanta su suknje duge do poda, skoro da se vuku po zemlji.

Još jedan od načina da produžite svoje noge je da nosite suknju i mantil (kaput, žaket) iste dužine. Tako to obično rade političarke. Čizme/cipele i duge pantalone iste boje takođe je jedan od načina.

89

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.