Želite li da vam silueta i noge izgledaju duže, a da pritom ne koristite fotošop?!

Sledite naše savete!

Preporučujemo vam da nosite dugačke pantalone koje prekrivaju obuću u celosti, skroz do poda. Još bolja varijanta su duge pantalone sa visokim strukom, duge tako da prekrivaju vašu obuću. Najbolja varijanta je ako uz ovakve pantalone nosite visoke potpetice.

Pročitajte i ovo: Tajne mladalačkog izgleda poznatih glumica

Treća varijanta ekstra dugih pantalona je jumpsuit iliti kombinezon. Na taj način, cela vaša silueta se vizuelno izdužuje. Takođe, ako nosite farmerke, neka budu sa visokim strukom i širim nogavicama. Neka pantalone uvek budu široke jer takav kroj izdužuje našu figuru, nasuprot uvreženom mišljenju da to rade uski krojevi.

Pročitajte i ovo: Izbor od 15 najboljih parfema za kosu

Mini haljine čine da noge izgledaju duže. Nije bitno kakav je kroj haljine, da li je uska, pripijena uz telo, ravnog ili širokog kroja, bitno je da je mini. Mini šortc, u vidu kombinezona, takođe, dolazi u obzir.

Pročitajte i ovo: Najzavodljivijii ženski parfemi 

Monohromatski izgled čini da naša figura izgleda mržavije i izduženije. Dakle, sve u jednoj boji – bluza, pantalone ili suknja i cipele. Bez sumnje, to je najbolji i najdramatičniji način da izdužimo našu figuru, a time i noge.

Vertikalne pruge jedan su od najboljih načina da stvorimo iluziju da nam noge izgledaju duže nego što jesu. Naš predlog su dugačke pantalone sa vertikalnim prugama. Druga varijanta je duga suknja sa vertikalnim prugama. Treća opcija, prugasto odelo u muškom stilu.

Pročitajte i ovo: Put do savršeno lepe kože lica

Bluza ili majica uvek treba da je uvučena u suknju ili pantalone, nikako ne bi trebalo da je nosite preko, ako želite da vam noge izgledaju duže. Na taj način ističete struk i odmah je figura izduženija. Još bolja varijanta je ako je struk na pantalonama ili suknji visok.

Pročitajte i ovo: Izbor od 27 najboljih novih letnjih parfema

U svakom slučaju, visok struk je najbolja opcija za izduživanje nogu.

Jedan od najboljih načina da izdužite noge je da nosite obuću u bež, nude nijansi. Drugi razlog je što ne morate da vodiče računa o uklapanju boja.

Pročitajte i ovo: Holivudska anticelulit maska za telo

Suknje dužine do članka produžuju noge. Ne budite skeptični po pitanju ove dužine, već probajte!

Pročitajte i ovo: Anticelulit ulje iz kućne radinosti

Još bolja varijanta su suknje duge do poda, skoro da se vuku po zemlji.

Pročitajte i ovo: Celulit – kada vas prošlost drži u nekretanju

Još jedan od načina da produžite svoje noge je da nosite suknju i mantil (kaput, žaket) iste dužine. Tako to obično rade političarke. Čizme/cipele i duge pantalone iste boje takođe je jedan od načina.