Da li postoji način da nagovorim svoju ženu da koristi vibrator na sebi dok ja gledam? Ona voli da ga koristim sa njom, ali kaže da sama nije isto. Voleo bih da je gledam kako se igra sama sa sobom.

Evo u čemu je stvar, odgovara Trejsi Koks, poznata seks edukatorka: nekim ženama je potpuno prijatno da koriste svoju verodostojnu atmosferu dok ih partneri gledaju, nekima nije.

To je samo „stvar“ koju žene imaju za sebe. Toliko smo navikli da to moramo da sakrijemo iz straha da će muškarci biti ugroženi od njih, čudno je da ih moramo izvlačiti iz fioke i pokazati na šta se spremamo kada niste u blizini!

Zatim, tu je i činjenica da većina žena doživi orgazam u roku od nekoliko minuta sa svojim vibratorom i traje – hm – malo duže sa svojim partnerima. Sve ovo joj verovatno prolazi kroz glavu.

Pročitajte i ovo: Može li se reći kakav je neko u krevetu samo gledajući mu lice? 

Ono što obično predlažem je ono što već radite: koristite ga na njoj da biste je navikli na njen vibrator u krevetu sa vama dvoje. Zatim, mali je korak za nju da stavi svoje ruke na vaše, a zatim izvučete ruke tako da ona ostane da ih drži – i nadamo se da će tako uključena nastaviti posao. Pretpostavljam da ste to pokušali.

Pročitajte i ovo: Zašto je gledanje jedno drugog kako masturbirate najbolja lekcija o seksu koju ćete ikad imati

Drugi razlozi zbog kojih možda ne želi da ga koristi solo pred vama su zato što se oseća samosvesno, to je nezadovoljavajuće ili želi da to ostane kao njena privatna poslastica. Ako je samosvesna, navedite je da proba sa veoma slabim osvetljenjem i zatvorenim očima. Naravno, možda nećete imati sjajan pogled, ali kada to uradi nekoliko puta, biće joj udobnije i možete da upalite svetla.

Možda će joj to biti nezadovoljavajuće jer je samosvesna kada je vi gledate.

Pročitajte i ovo: Rušimo mitove, razbijamo predsrasude o – PENISU 

Ako je razlog što želi da zadrži svoje solo sesije vibratora za sebe, bojim se da ćete to morati da prihvatite. U tom slučaju, odustanite od vibracije i zamolite je da umesto toga koristi vrhove prstiju.