Kratka kosa ima svojih nenadmašnih prednosti o kojima ne treba mnogo pričati, zar ne?!

Pored toga što kosu operete, osušite i frizuru napravite provlačenjem prstiju kroz vlasi, i to sve za par minuta, postoji samo par pravila u šminkanju.

Prvo je da nikad ne možete da stavite previše šminke na svoje lice. Sve drugo su nijanse.

People photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto by halayalex – www.freepik.com

Možete da stavite šta god hoćete od šminke na svoje lice. Kako kažu stručnjaci, i to u neograničenim količinama. Naravno da se nećete vladati kao trogodišnjakinja koja se dohvatila maminog nesesera, ali, fakat, kratka kosa dopušta i podnosi mnogo više šminke na licu od optimalnog, kao i bezgranično eksperimentisanje, bez obzira na to da li se radi o bojama, trepavicama, obrvama, količinama i različitim kombinacijama.

Odličan primer je šminka Dženifer Hadson, na sinoćnoj ceremoniji otvaranja Internacionalnog filmskog festivala u Palm Springsu – platinsta senka na kapcima, duge i guste veštačke trepavice i izrazito jaki, svetao ruž za usne, u nijansi strawberry pink, gotovo, električna nijansa, koja definitivno bode oči i obično se smatra adekvatnom za letnji period. Još ako su vam zubi blistavo beli, kao njeni, ima da sijate kao novogodišnja jelka usred jula meseca, dok napolju sneži.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.