Kratka kosa ima svojih nenadmašnih prednosti o kojima ne treba mnogo pričati, zar ne?!

Pored toga što kosu operete, osušite i frizuru napravite provlačenjem prstiju kroz vlasi, i to sve za par minuta, postoji samo par pravila u šminkanju.

Prvo je da nikad ne možete da stavite previše šminke na svoje lice. Sve drugo su nijanse.

People photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto by halayalex – www.freepik.com

Možete da stavite šta god hoćete od šminke na svoje lice. Kako kažu stručnjaci, i to u neograničenim količinama. Naravno da se nećete vladati kao trogodišnjakinja koja se dohvatila maminog nesesera, ali, fakat, kratka kosa dopušta i podnosi mnogo više šminke na licu od optimalnog, kao i bezgranično eksperimentisanje, bez obzira na to da li se radi o bojama, trepavicama, obrvama, količinama i različitim kombinacijama.

Odličan primer je šminka Dženifer Hadson, na sinoćnoj ceremoniji otvaranja Internacionalnog filmskog festivala u Palm Springsu – platinsta senka na kapcima, duge i guste veštačke trepavice i izrazito jaki, svetao ruž za usne, u nijansi strawberry pink, gotovo, električna nijansa, koja definitivno bode oči i obično se smatra adekvatnom za letnji period. Još ako su vam zubi blistavo beli, kao njeni, ima da sijate kao novogodišnja jelka usred jula meseca, dok napolju sneži.