Kako da se obučemo prikladno za posao tokom leta, a u skladu sa vrelim vremenskim prilikama može da predstavlja pravu stilsku zagonetku.

M.I.H Jeans

Pravilo broj jedan je da nosimo prikladno donje rublje.

Brushalter i gaće boje kože ispod svega belog. Brus bez bretela ispod svih bluzica sa bretelama.

Potkošulja, korset ili rečnikom narodne nošnje rečeno, anterija, ispod svega providnog.

Sve ono što nosimo ispod letnje odeće, koja je lagana i prozračna, pravi fundamentalnu razliku i govori o tome koliko uglancano i doterano izgledamo.

Bel košulja je uvek dobar izbor!

Postoji razlog zašto je ovo klasičan komad. Svi izgledaju dobro u beloj košulji, bez izuzetka. Možete pronaći mnoštvo varijacija u prodavnvicama ovog leta i napraviti pravi odabir za sebe.

Fendi

Bacite pogled na svoja stopala!

Ako radite u kancelariji, gde je dozvoljeno nositi obuću sa otvorenim petama i prstima, idite kod pedikira. Bez obzira koliko opuštena atmosfera na poslu bila, japanke nikada ne dolaze u obzir.

Monohromatski stil je u trendu.

Po nekima, čak i ključ ove modne sezone. Koliko god dosadna i histerična bila, crno&bela kombinacija je uvek prikladna za posao. Bela lanena bluza i crna suknja od istog materijala, odlična su odevna kombinacija za posao tokom leta. Što bi rekli, peri&nosi.

Razmislite o džemperčiću!

Ukradite foru od Viktorije Bekam i unesite jedan mali, slatki kardigančić u svoj modni odabir za ovu sezonu. Jer Viki nikad stilski ne greši, a i retko je možete videti ne slojevito obučenu. Obično je uvek tu mali kardigan, preko haljine bez rukava. Izgleda savršeno  elegantno i otmeno. A tek efekat skidanja džemperčića, kad situacija zagusti! Tanaka džemperčić za šik prikrivanje.

The Row

Sprijateljite se sa midi dužinom!

Prijatna, udobna dužna suknje, haljine ili čak suknja pantalona, možda je vaš novi odabir. Probajte, kako sa ravnim, tako i sa cipelama sa štiklicama.

Odeća za po kući je upravo samo to!

I ništa više! I ni za jednu drugu priliku! Majice sa ispisanim porukama, teksas bermude, pripijene haljine, grudnjaci u boji, strapless duge haljine. Sve su to stvari koje treba ostaviti za park, šetnju ili kafić.

Neka sako vašeg partnera postane vaš najbolji prijatelj!

Do sada smo imali samo boyfriend farmerke, a sada skidamo i sako sa njegovih ramena, da bismo ga nabacili preko naše haljine ili bluze. Šljampavi, malo veći blejzer, u beloj ili teget boji, može izoštriti vaš izgled. Ovo je vrsta garderobe sortirana tako da nikad nećeš za njom zažaliti.

Balmain

Odeća za posao ne mora da bude dosadna!

Naravno da zavisi od mesta i pozicije na kojoj radimo, šta ćemo nositi na posao. Kombinezoni ili suknja pantalone mogu biti odličan izbor za pojavljivanje u kancelariji, a onda posle posla još bolja kmbinacija za švrćkanje po gradu.

Pazarite na rasprodajama!

Vredi uložiti u dobre komade odeće za posao, koji se mogu kupiti po povoljnim cenama na rasprodajama. Naročito jer se poslovni stil slabo menja tako da odeću možemo nositi godinama, još ako je kvalitetna, toliko će i trajati. Uz par novih detalja, svaki komad uvek može dobro da izgleda.

Dobar kišni mantil, plisirana suknja, široke pantalone, klasična košulja, haljiina sa kratkim rukavima, uvek dobro dođu. Kupujte pametno! Bež, sivo, crno i belo i nikad nećete zažaliti.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.