Šta da radite ili ne radite sa njegovom erekcijom, odnosno, nepostojanjem iste, pitanje je sad!

Sveće su upaljene. Šampanjac otvoren. Jagoda se obrće i baškari u visokoj, tesnoj čaši, na jednoj nozi. Glas Beri Vajta dopire iz pozadine. Dovoljno da vas već prožimaju žmarci. Prilazite jedno drugom. Gledate se ravno u oči. Požuda vas obliva. Pršte vreli poljupci. Od njegovih dodira moraćete posle Jekoderm da nanosite na erogene tačke gde je koža najtanja.

A njegov penis sve to posmatra sa distance. Čini mu se dovoljnim užitkom pa ne bi on tu sad nešto kvario, išta dir’o il’ smetao, nego odlučuje da kulira i posmatra seks party sa strane.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Fakat je da može party da prođe i bez njegovog direktnog uplitanja ali ako pitate bilo koju ženu, reći će vam da neizostavno očekuje da se momak u nekom trenutku, naročito kad se zabava primiče kraju, uključi u igru i povede do vrhunca.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Kad god da se desi, nikada nije prijatno i poremetiće bar za tren koliko muškarca, bez obzira na to šta vam on rekao, toliko i vaš odnos.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Statistika kaže da u ovom trenutku čak 150 miliona muškaraca ima problem s trajnom ili ponovljenom mogućnošću da postigne ili održi erekciju. Za deset godina taj broj biće udvostručen. Ova vrsta seksualne nemoći češće se javlja kako muškarac stari, tako da posle 40-te godine svaki treći muškarac suočava se sa ovim problemom.

Stoga, dajemo vam par saveta kako najbolje da hendlujete ovakvu situaciju.

Nikada ne pitaj da li mu se ovo dešavalo i ranije!

Pročitajte i ovo: Zašto imam potrebu za mokrenjem tokom seksa?!

Jednostavno, ne treba da vas zanima da ne bi počelo da vas progoni. Jer ako jeste, onda ćete početi da ga zamišljate sa tim drugim ženama, a ako nije i ovo mu je prvi put, onda ćete sebe spaliti u paklu jer ćete misliti da je do vas i krenuće da vas proganja osećaj krivice, šta sam loše uradila i najgori od svih strahova, nisam dovoljno dobra.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Nije do vas i nikada nije. Verovatno je popio previše alkohola. Možda ima tremu ili je pod stresom, a možda ga gone i neki dublji psihološki problemi. Kako god, nije do vas!

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Sa druge strane, njemu to pitanje nikako neće pomoći da reši situaciju u kojoj se zatekao. Jer ako je problem zaista u njegovoj glavi prisiljavati ga da čeprka po svojoj seksualnoj istoriji samo će pogoršati stvari. Najviše, među vama. Ljudi mogu da se naviknu na neke obične stvari ali na egzistencijalne crne rupe, koje se tiču muškosti, nikada.

Nemoj da misliš da je do tebe!

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan

Nijedan muškarac nikada nije pomislio – hm, hteo bih da ima seks sa ovom ribom, samo se nadam da dovoljno jako želim da imam seks sa njom, toliko da mi penis bude čvrst kao stena. Ta vrsta dispariteta ne postoji. Ako ste uspeli da stignete do spavaće sobe, on je pao na tebe, gotovo isto kliko i njegov penis. Nažalost. Doslovno.

Jasno mu stavi do znanja da hoćeš da mu pomogneš!

Umesto da postavljaš pitanja šta nije u redu i kako je do toga došlo, razgovarajte o tome šta ti bi ti ili on ili oboje zajedno mogli da uradite da popravite nemilu situaciju.

Pročitajte i ovo: Da li vagina postaje čvršća i uža usled manjka seksa

Da li bi pomoglo ako bih…pa dajte najbolje od sebe što znate da obično pali. To je najbolje što žena može da kaže i uradi u datoj situaciji. Ili otvoreno pitajte – kako da pomognem, samo, imaj na umu da je prvo što će on tražiti od tebe je da mu pružiš oralni seks. Ali to si znala i pre nego što si ga pitala, zar ne?!

Ne padaj na fore!

Ako koristite kondom kao zaštitu prilikom seksa, a on ima problem sa erekcijom, vrlo je verovatno da će muškarac krivicu svaliti na ovaj vid kontracepcije. Bolje proverite da li bi mu možda neki drugi model kondoma više odgovarao, pre nego što izgovorite da ne mora da ga koristi i da možete da imate seks i bez njega.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Verovatno samo pokušava da se izvuče ali shvata važnost kondoma kao što i vi shvatate. Nemojte da mu dopustite da to iskoristi kao izgovor jer kukanje o nošenju kondoma jeste dosadno. Skoro podjednako koliko i kukanje dvogodišnjaka. Imajte na umu!