Sastanak sa voljenom ili osobom koja tek konkuriše za mesto iste u vašem životu, uvek je poseban izazov, bez obzira na to koliko ne/formalan izlazak bio.

Bilo da se radi o odlasku u šetnju ili otmeni restoran, svaka žena uvek će dobro razmisliti o odevnoj kombinaciji u kojoj će se pojaviti pred svojim partnerom ili kandidatom u procesu odabira.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Preporučujemo vam da je sledite pravilo da ste uvek obučeni u skladu sa datom prilikom, jer sve drugo može vašeg partnera da dovede u neprijatnu situaciju i nametne mu osećaj neadekvatnosti, što opet vaš odnos može da odvede u neželjenom pravcu, bez opravdanog i realnog razloga.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Stoga, da biste rizik od neželjenog ishoda sveli na minimum, igrajte na sigurno – predlažemo vam dobitne odevnih kombinacija, za svaku priliku po jednu, a dalje, sami slobodno kombinujte.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

#1 Odlazak u bioskop

Ako idete u biskop, obucite se udobno i komforno jer ne želite da sedite u tesnoj odeći i visokim potpeticama dva sata u mraku. Umesto toga, predlažemo vam da se odlučite za džemper haljinu i patike, ali dodajte par dobrih minđuša malo da uzdignete utisak.

Pročitajte i ovo: &Other Stories, pozdrav proleću u pistaći zelenom sakou

Džemper haljina – Isabel Marant, net-a-porter.com, patike – Veja, matchesfashion.com, minđuše – Rosantica, brownsfashion.com, kaput – Harris Wharf London, matchesfashion.com

#2 Šetnja parkom

Kad god i gde god da idete na ljubavni sastanak, želite da se osećate prijatno, tako da ako planirate da idete u šetnju napolju, pobrinite se da se dobro utoplite i da nosite udobnu obuću, koja ne propušta vlagu.

Pročitajte  ovo: Kako da odaberete obuću koja vam neće zadavati muke

Kaput – Loewe, net-a-porter.com, haljina – Ganni, ganni.com, šal i kapa – Acne studios, matchesfashion.com, čizme – Ann Demeulemeester, brownsfashion.com, minđuše – Marni, net-a-porter.com

#3 Odlazak na kafu

Za opušteni odlazak na kafu, predlažemo vam da obučete slip suknju, rolku i elegantne čizme do kolena. Uz ovakvu kombinaciju, ide crossbody tašna u jačoj, otvorenijoj boji.

Pročitajte i ovo: Kaubojske čizme – ultimativni trend sezone

Tašna – By Far, brownsfashion.com, lančić – Laura Lombardi, net-a-porter.com, roka – The Row, matchesfashion.com, suknja – Topshop, topshop.com, čizme – Zara, zara.com

#4 Piće u klubu

Nema ništa loše u tome da se nose farmerke u posebnim prilikama, pogotovo ako ih oblačite sa izazovnom bluzom i nekim šik cipelama.

Pročitajte i ovo: Klasični modni komadi koje bi svaka žena trebalo da ima

Bluza – Jacquemus, matchesfashion.com, minđuše – Isabel Marant, net-a-porter.com, farmerke – Isabel Marant, net-a-porter.com, tašna – The Row, net-a-porter.com, cipele – By Far, net-a-porter.com

#5 Formalna večera u restoranu

Ako ste se uputili u otmeni restoran na večeru, tada sledite formalna pravila oblačenja i obucite omiljenu elegantnu haljinu, sjajne minđuše i cipele od kojih se vrti u glavi.

Pročitajte i ovo: Ključ dobrog stila je u detaljima

Haljina – Chloe, brownsfashion.com, minđuše – Kenneth Jay Lane, net-a-porter.com, tašna – Miu Miu, matchesfashion.com, cipele – Midnight 00, matchesfashion.com
Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.