Sastanak sa voljenom ili osobom koja tek konkuriše za mesto iste u vašem životu, uvek je poseban izazov, bez obzira na to koliko ne/formalan izlazak bio.

Bilo da se radi o odlasku u šetnju ili otmeni restoran, svaka žena uvek će dobro razmisliti o odevnoj kombinaciji u kojoj će se pojaviti pred svojim partnerom ili kandidatom u procesu odabira.

Preporučujemo vam da je sledite pravilo da ste uvek obučeni u skladu sa datom prilikom, jer sve drugo može vašeg partnera da dovede u neprijatnu situaciju i nametne mu osećaj neadekvatnosti, što opet vaš odnos može da odvede u neželjenom pravcu, bez opravdanog i realnog razloga.

Stoga, da biste rizik od neželjenog ishoda sveli na minimum, igrajte na sigurno – predlažemo vam dobitne odevnih kombinacija, za svaku priliku po jednu, a dalje, sami slobodno kombinujte.

#1 Odlazak u bioskop

Ako idete u biskop, obucite se udobno i komforno jer ne želite da sedite u tesnoj odeći i visokim potpeticama dva sata u mraku. Umesto toga, predlažemo vam da se odlučite za džemper haljinu i patike, ali dodajte par dobrih minđuša malo da uzdignete utisak.

Pročitajte i ovo: &Other Stories, pozdrav proleću u pistaći zelenom sakou

Džemper haljina – Isabel Marant, net-a-porter.com, patike – Veja, matchesfashion.com, minđuše – Rosantica, brownsfashion.com, kaput – Harris Wharf London, matchesfashion.com

#2 Šetnja parkom

Kad god i gde god da idete na ljubavni sastanak, želite da se osećate prijatno, tako da ako planirate da idete u šetnju napolju, pobrinite se da se dobro utoplite i da nosite udobnu obuću, koja ne propušta vlagu.

Pročitajte  ovo: Kako da odaberete obuću koja vam neće zadavati muke

Kaput – Loewe, net-a-porter.com, haljina – Ganni, ganni.com, šal i kapa – Acne studios, matchesfashion.com, čizme – Ann Demeulemeester, brownsfashion.com, minđuše – Marni, net-a-porter.com

#3 Odlazak na kafu

Za opušteni odlazak na kafu, predlažemo vam da obučete slip suknju, rolku i elegantne čizme do kolena. Uz ovakvu kombinaciju, ide crossbody tašna u jačoj, otvorenijoj boji.

Pročitajte i ovo: Kaubojske čizme – ultimativni trend sezone

Tašna – By Far, brownsfashion.com, lančić – Laura Lombardi, net-a-porter.com, roka – The Row, matchesfashion.com, suknja – Topshop, topshop.com, čizme – Zara, zara.com

#4 Piće u klubu

Nema ništa loše u tome da se nose farmerke u posebnim prilikama, pogotovo ako ih oblačite sa izazovnom bluzom i nekim šik cipelama.

Pročitajte i ovo: Klasični modni komadi koje bi svaka žena trebalo da ima

Bluza – Jacquemus, matchesfashion.com, minđuše – Isabel Marant, net-a-porter.com, farmerke – Isabel Marant, net-a-porter.com, tašna – The Row, net-a-porter.com, cipele – By Far, net-a-porter.com

#5 Formalna večera u restoranu

Ako ste se uputili u otmeni restoran na večeru, tada sledite formalna pravila oblačenja i obucite omiljenu elegantnu haljinu, sjajne minđuše i cipele od kojih se vrti u glavi.

Pročitajte i ovo: Ključ dobrog stila je u detaljima

Haljina – Chloe, brownsfashion.com, minđuše – Kenneth Jay Lane, net-a-porter.com, tašna – Miu Miu, matchesfashion.com, cipele – Midnight 00, matchesfashion.com