Danas vas savetujemo kako da vaša odeća, koju svakodnevno nosite, izgleda skuplje. Sve je moguće. Ne verujte, probajte, uverite se same.

Ako imate luksuzni modni ukus, ali ne i budžet za njega, postoji niz trikova koje možete da naučite, a koji stvaraju iluziju bogatstva. Ne morate da budete milionerka da biste izgledale kao jedna. Navodimo bisere mudrosti koji će svakoj odeći dati uglancani izgled.

#1 Možete kupiti male, crne haljine koje nisu brendirane, pletene stvari u bež ​​boji i tamne farmerke bilo gde na svetu. Kad imate pregršt klasičnih, modnih komada u vašem ormaru, to vam omogućava niz kombinacija u kojima ćete izgledati daleko skuplje obučeni nego što jeste. Klasika se isplati. Naročito jer i dugo nosi.

Pročitajte i ovo: Mala bela haljina je nova ne-mogu-da-živim-bez-nje-haljina! Najnoviji modeli

#2 Ako izgledate neuredno, nikada nećete moći da izgledate “bogato” na prvi pogled, tako da je potrebno da stvari uglancate besprekorno čistim linijama, ispeglanom odećom, uglancanim modnim dodacima (tašne, cipele, kaiš i sl.) i urednom kosom i šminkom.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Kopenhagena

#3 Ako ništa drugo, investirajte u cipele i tašnu. Ako, ipak, niste u mogućnosti da sebi priuštite kvalitetnu tašnu i cipele, nosite minimalističku kožnu torbu i jednostavne baletanke ili mokasine.

#4 Izbegavajte pokazivanje robnih marki. Pre svega, lažnih. Nošenje natpisa brendova na odeći može da bude trend sada, ali lažnjak tašna prekrivena logotipima nikada ne može da izgleda otmeno. Bogataši naročito nikada ne bi sebi dopustili da izgledaju kao nečija oglasna tabla, sem ako nisu dobro plaćeni za to.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Londona

#5 Ogrnite svoj kardigan ili kaput preko ramena, kao i svaka od naših omiljenih zvezda šezdesetih-osamdesetih. Možda to nije praktično, ali za sada zaboravite na to.

Pročitajte i ovo: Modni izveštaj sa ulica Njujorka

#6 Ako nameravate nešto da obučete, proverite najpre je li još uvek u dobrom stanju. Odvaljene flekice i ogrebotine na cipelama, tašnama ili bilo čemu drugom su ne-nikako.

#7 Obavezno nosite sunčane naočare: nosite naočare sa ramom od kornjačevine, kao Jackie Kennedy.

#8 Ako preveliki kaput ili klasični kardigan na kopčanje vežete kaišem u struku, instantno dodajete notu šika svakoj modnoj kombinaciji.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

#9 Držite se podalje od ekscentričnih i predugih noktiju – samo recite ne neonskim lakovima za nokte. Zaboravite na akril, takođe. Međutim, uredan manikir je obavezan.

#10 Odaberite tamniji džins. Što je teksas tamniji, to izgleda elegantnije.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

#11 Ženske haljine koje izgledaju kao da ste upravo izašle iz porodičnog portreta Kennedyja, odaju utisak starih bogataša, a osećaj nove odeće.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

#12 Vaš miris može biti jednako skup, kao i vaš izgled.

#13 Nemojte da se bojite da stavite svoj nakit u centar pažnje. Nakit od jednostavnih, malih cirkona i kristala može da deluje vrlo lepo. Ova vrsta nakita čak može da poboljša vaš ukupan izgled i utisak koji odajete.

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019

#14 Nabavite mornarski sako – u teget boji, sa zlatnim dugmadima. Rolku. Nosite ih zajedno.

#15 Prihvatite konzervativne statusne simbole, kao što su belgijska obuća i Gucci mokasine. Mislite vanvremenski, a ne trendovski.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

#16 Ako ne znate, sada znate. Dve reči: Kamelhar. Kaput.

#17 Proverite da li vam odgovara odeća koju nosite. Odeća odmah gubi na ukupnom dojmu kada vam ne stoji kako treba. Držite se podalje od modnih komada koji vas progutaju celu. Zaustavite cirkulaciju ili napravite otiske u svojoj koži.

Pročitajte i ovo: Izbor od 15 najboljih parfema za kosu

#18 Četvrtasto je u redu. Gospodo, uvek nosite četvrtaste džepove. To je jednostavan način da potpuno promenite izgled ansambla.

#19 Nosite svoje bisere, devojke. Kada se dvoumite, klasična niska bisera dodaje eleganciju (i znak za dolar) vašem stilu. Uparite ih sa farmerkama za moderni izgled. Francuski šik.

Pročitajte i ovo: Pedeset najboljih ženskih letnjih parfema

#20 Jednobojno (čitaj: sve crno) je savršen način da se oda utisak da “sve što nosim je šik i košta bogatstvo”.

#21 Vreme je sve. Lep sat je vrhunski dodatak za power-play.

Pročitajte i ovo: Najzavodljivijii ženski parfemi 

#22 Pažljivo kad je reč o animal printu. Tanka je linija između visokih potpetica u leopard dezenu i kombinezona u zebra-printu. To jeste, između ukusa i neukusa.