Ima li veće nezgodacije od toga da se tvoj partner loše ljubi?! Jednoglasno – nema!

Možda se sa tim osećajem može meriti jedino iščekivanje prvog poljupca i saznanja kako li će prvo spajanje vaših usana proći. Hoće li dobiti bar prelaznu ocenu pa posle malo možete da popravljate usput strateškim usmeravanjem (bar jezikom, ako nemate smelosti da otvoreno kažete šta volite, a šta ne), ako ne zadovolji u celosti?! Nema ništa lepše nego kad se tvoj novi partner ljubi baš onako kako ti voliš!

Jer poljubac je početak uspešne romanse ili kraj pre početka! A vrlo često i pokazatelj kako će vaš seksualni odnos izgledati!

boy-946214_1280

Stoga smo za vas pripremili smernice za dobro ljubljenje!

Krenimo redom!

Vežbajte na svom dlanu!

Ne šalimo se! Vaš dlan je dovoljno osetljiv da može dovoljno senzitivno da prihvati različite pokrete jezikom i na taj način dobićete dobru ideju o tome šta vam prija, a šta ne.

Ljubi njegov dlan!

Savršen poljubac počinje mnogo pre nego vam se usne čvrsto spoje. Dakle, počnite tako što ćete da uzmete njegov/njen dlan u svoju ruku i da ga podignete do svojih usana. Gledajte ga pravo u oči dok prislanjate svoje usne i jezik u središte njegovog dlana. Ljubite njegov dlan kao što biste ljubili njegove usne. Na francuski način. Opustite jezik, nemojte da je napet i koristite celu površinu dlana, a ne samo vrh.

Držite njegovo lice svojim rukama!

Nagnite glavu na jednu stranu, pogledajte ga duboko u oči, a zatim zatvorite oči i počnite da se krećete prema njemu p-o-l-a-k-o, što sporije možete. Tako da najpre osetite dobro njegov vlažno-vreli dah, pre nego ga razmenite sa njim.

Počnite nežno!

Ne nahrupljujte odmah s početka! Gde vam se žuri?! Držite usne zatvorene, ali blago, ne stežite ih čvrsto. Potom, pokrijte cela njegova usta blagim, nežnim, anđeoskim poljupcem sve dok ne ostavite svoj trag na svakom deliću njegovih usana. Ljubite uglove njegovih usana, iznad vrha gornje usne, ispod donje, jednostavno, ljubite ga svuda oko usana. Nežno, paperjasto!

Napravite zaokret prema vratu!

Nastavite sa deljenjem nežnih poljubaca svuda po njegovom licu, a potom pređite usnama dole prema njegovom vratu, dok ne stignete do šupljine ključne kosti. Kad stignete na odredište, širom otvorenih usana zahvatite udubljenje. Blago usisavajte meso vratnog udubljenja. Možete malo i zubima zagrebati. Poneki blagi trzaj neće škoditi, potom, pustite.

boy-946213_1280

Nazad na grickanje usana!

Uzmite svojim usnama njegovu donju i zarobite je zubima. Blago je protrljajte među zubima, naizmenično, nežno grickajući i sisajući. Isto uradite i sa gornjom usnom. Takođe, nežno grickajte uglove njegovih usana.

Otvorite usta!

Držite usne poluotvorenima i krenite u poljubac tradicionalnim pokretom. Ova hleb&puter tehnika podrazumeva pritiskanje vaših usana na njegove i kretanje usnama istovremeno. Razmilite šta ribe rade i pokušajte da ih imitirate. Najlakši način da razvijate ovaj poljubac je kroz pritisak usana. Smenjujte blage sa malo jačim, strastvenijim pokretima i pritiscima, kako uzbuđenje raste.

Koristite jezik!

Počnite sa provirivanjem samo vrha jezika van vaših usana. Ne previše brzo i ne previše često. Apsolutno najgori ‘’ljubači’’ strovale svoj jezik odjednom, naglo u usta partnerke, kao da im se pretvorio u dasku za peglanje i zabiju joj ga duboko u grlo, skoro dok ne počne da se davi. Ne, to se ne radi tako! Nipošto! Umesto toga, pokušajte da pomerate vrh vašeg jezika napred-nazad dok ne osetite povratni pokret druge strane, da biste videli koliko duboko možete da idete. U svakom slučaju, pre preduboko. Pri poljupcu, možete kružiti jezikom crtajući osmicu.

Nežno uzdahujte!

Da ne kažem, stenjite! Ali to bi bio pravilniji izraz. Dozvolite da iz vas izađe nežan, omamljujući uzdah, znak zadovoljstva, ljubavnog stenjanja, dok se vaše usne spajaju sa njegovim. Pustite da zvuci erotike uđu na sporedna vrata jer to stvara vibracije u vašem umu i uvodi još jedno čulo u igru – zvuk.

Ugrizite ga!

Ali pažljivo sa griženjem!

Možete dobiti dobar osećaj i bez ostavljanja trajnih podsetnika vaše požude! Umesto da sisate kao usisivač, uzmite blago usnama komadić njegovog mesa i stavite ga među vaše zube da biste ostvarili senzaciju griženja. Nežno! Dajući samo nagoveštaj tragom vaših zuba. Vežbajte na svom dlanu i odmah ćete osetiti razliku.

Koristite svoj jezik!

Ili, možda je najbolje da sačekate da imate seksualni odnos pre nego dopustite svom jeziku da penetrira kako mu dolikuje. Takođe je korisno da podesite tempo podsvesno. Ako želite da odložite njegovo prodiranje među vašim nogama, onda laganije sa jezikom. Do ubrzanja stvari dolazi preko vašeg jezika. Jednostavno, zar ne?! Posle nema kajanja!

Koliko dugo bi trebalo da traje savršen poljubac?

Statistika pokazuje da prosečan poljubac traje oko tri i po minuta. Samo jedan od nas šestoro tvrdi da njegovi poljupci traju duže, oko pet minuta ili duže. Duplo veće šanse su da muškarcima neće smetati ako poljubac traje kraće od minut i da će im smetati ako bi trajao pet minuta ili duže. Sem ukoliko je izuzetno senzualan, što ćete vi, naravno, biti posle ovog treninga.