Šiške (botoks za siromašne) krase lice žene, osvežavaju ga i podmlađuju. Sve devojčice ih nose, a sve devojčice su lepe i slatke, zar ne?! Pa, zašto onda ne biste i vi bile?!

Nemojte da vas lažu da vam šiške ne stoje ili da nisu moderne. Sve su žene lepše sa šiškama, ne padajte na provokacije i maštarije frizera.

Šiške stoje svakoj ženi. Volim da kažem da su šiške botoks za siromašne, skidaju vam bar pet godina s lica, ako ne i više. Podmlađuju, a ne goje. Lepo oblikuju lice i mogu mnogo toga da sakriju, ukoliko to želite.

Pročitajte i ovo: Prirodni preparat za sjajnu, bujnu i lepršavu kosu

Bitno je da budu lepo isečene, u skladu sa vašim licem. Nije dobro kad ih nervozna ruka seče, na brzinu, zato smireno i polako.

Predstavljamo vam nekoliko detaljnih tutorijala, koji mogu da vam pomognu kako da to učinite same, kod kuće, a da ne zažalite.

Pročitajte i ovo: Najlepše svečane frizure za sve tipove kose sa tutorijalima

Mada, ako se i desi da stvari pođu po zlu, ne očajavajte. Za mesec dana kosa poraste u proseku centimetar i po, tako da će vaše muke brzo proći, samo ih lepo začešljajte sa strane i pojačajte rumenilo – ono daje svežinu licu, to jest, da skrene pažnju.

Pročitajte i ovo: Maska protiv opadanja i za negu svih tipova kose

A možda i otkrijete neki novi friz koji vam neočekivano dobro stoji!? Jer ko ne riskira, ne može ni da dobije.

Pažljivo odgledajte sve tutorijale i odaberite stil koji vam se najviše dopada. Najbolje je da sečete malo po malo, a ne sve odjednom, čisto da budete sigurne da nećete preterati – da ne biste u jednom potezu dobili šiške posred čela.

Pročitajte i ovo: Maska za detoksikaciju kose

Mada, kao što rekoh, možda i otkrijete da vam baš takve stoje.

Verzija dva – u tom slučaju vam karantin uopšte neće teško pasti.