Da li želite da proslavite rođendan svog partnera, dečka, muža, kako dolikuje?

Da bismo vam dali najbolje savete, otišli smo na blog Megan Markl, da vidimo šta ona savetuje po tom pitanju. Znate, ona se, ipak, udala za princa.

Naime, princ Hari proslavio je 37. rođendan nedavno, treći rođendan kao oženjen čovek.

Pročitajte i ovo: Možda si srela srodnu dušu, samo si je konzumirala posle isteka roka

Sudeći po tome što je rođendan proslavio u toplini svoga doma, sa svojom suprugom Megan Markl, možemo sa sigurnošću da kažemo da je to bilo u skladu sa pređašnjim stavovima Megan Markl o tome šta treba da uradite da bi rođendanska proslava vašeg dragog protekla na najbolji način, a koje je jednom davno iznela na svom blogu. U kom je, zapravo, objasnila kako treba proslaviti rođendan svog dečka ili supruga na originalan i nezaboravan način.

Pročitajte i ovo: Porodični obrasci stvaraju pogrešnu sliku ljubavi

Jeste li spremni da hvatate beleške?

#1 Pažljivo odaberite društvo

Pređašnji, 34. Harijev rođendan je treći rođendan koji ovaj mladi, bračni par slavi zajedno, od kada su počeli da se zabavljaju, u avgustu 2016. godine.

Pročitajte i ovo: Put od pet koraka

Par je odlučio da provede dan iza zatvorenih vrata, jer kako izvor otkriva, Princ Hari “ne voli da pravi veliku žurku za svoj rođendan. Hariju se zaista dopalo što su bili zajedno samo njih dvoje.”

Da bi upotpunili porodičnu atmosferu, bila su tu i njihova dva psa: Oz, novi labrador koji je par nabavio krajem leta, i Gaj, Bigl, koji je Megan Markl donela sa sobom kada se preselila iz Toronta u London. Praktično, u miraz.

Pročitajte i ovo: Razvod, ili u prevodu, kako se drugačije kaže lakšanje

Prvo pravilo je, dakle, poštovanje želje partnera. Ako vaš partner ne voli velike fešte, nemojte mu ih nametati, samo zato što ih vi volite.

#2 Pokloni

Ne znamo šta je Megan kupila svom suprugu za rođendan, ali sasvim sigurno znamo da je to bila dugo smišljana i pažljivo doneta odluka.

Pročitajte i ovo: Koje kvalitete ima pravi zavodnik?

U starom postu iz svog sada zatvorenog bloga, The Tig, Megan je pisala o tome zašto moramo da se potrudimo da pronađemo savršeni poklon.

“Lako je pokloniti svom čoveku još jednu majicu – koju ćete verovatno uskoro ukrasti i koristiti kao pidžamu – napisala je – Da bi taj dan bio poseban, dajte mu nešto kreativno, što stvarno voli.”

Pročitajte i ovo: Šta treba da se zapitate, pre nego što kažete da je kraj

Zbog toga kliše pokloni ne dolaze u obzir, već nešto što ste sami napravili ili osmislili.

Ili nešto što ga čini srećnim i nikada nije shvatio da je oduvek želeo.

#3 Bolje večera kod kuće, nego u restoranu

Megan se uvek hvalila da je dobra u kuhinji, a domaće večere su sastavni deo kako su se ona i Hari povezali na početku svoje veze.

Pročitajte i ovo: Jeste li spremni za ljubav?

Sama Megan je tada napisala:

“Čak ni noć u restoranu sa pet zvezdica ne može da nadmaši intimnost večere kod kuće – jer, budimo iskreni – neki od najboljih obroka našeg života imaju manje veze s hranom, a mnogo više sa čitavim iskustvom; takođe, i prostor u kome se ovo iskustvo odvija veoma je važno”.

Pročitajte i ovo: Problemi nastaju guranjem nosa u tuđe živote

#4 Ne postoji ništa romantičnije od ručno pisanog pisma

Očigledno je da je cela stvar u tome da sve bude začinjeno sa puno romanse.

“Mislim da je apsolutno tačno reći da se svi zaljubljujemo svakog dana”, napisala je Megan.

Pročitajte i ovo: Ako hoćete da se zaljubite, uradite ovu vežbu

Zbog toga smo sigurni da bivša glumica čini sve da nastavi da se zaljubljuje, kao i da se njen muž svakodnevno zaljubljuje u nju.

S obzirom na to da je Megan Markl, baš kao i princeza Dajana, velika obožavateljka stvari napisanih rukom, vrlo je verovatno da je napisala pismo svojeručno koje je pratilo poklon.

Pročitajte i ovo: Najmodernija frizura – Glass Hair – kosa ravna kao staklo

“Voli da ostavi svoja osećanja na papiru i verovatno je imala mnogo stvari koje je želela da podeli sa Harijem na njegov prvi rođendan, koji si proslavili kao muž i žena.”

I to sve napisano lepim rukopisom na papiru.