Kako da prepoznamo da smo se zaljubili u staru dušu?

Stara duša je spiritualna osoba, mudra više nego što to njene godine odaju. Za njih je tipično da su izuzetno emotivno osetljivi. Ponekad, svesni su uspomena iz prošlih života ili stečena znanja iz prošlih života primenjuju u sadašnjem.

Foto Jakob Owens

Starih duša ima i one su tu, negde, među nama. Dakle, šta se dešava kada naiđeš na jednu i zaljubiš se u nju? Evo kako možemo bolje da razumemo naše reinkarnirane partnere. Šta ih odlikuje?

Jednostavnost

Stare duše su zaobuhvaćene jednostavnošću. Ovo može da izgleda ironično, ali jednostavna zadovoljstva prizemljuju staru dušu i čine da se oseća toplo i udobno.

Samoća

Stare duše su jake i spiritualne. Da bi ostale u kontaktu sa svojim bićem i svojim duhovnim putem, potrebno im je vremena za meditaciju i da u generalnom smislu, smanje pritisak oko sebe, kao i unutar svog bića. Stoga, ne bi trebalo prihvatiti lično ako se desi da odbije vaš poziv za izlazak na neki društveni događaj. Samo im je potrebno malo više vremena nasamo.

Sanjarenje

Stare duše stalno sanjare, ne samo dok spavaju. Iako će im ponekad biti potrebno da ih partner malo protrese i vrati u stvarnost, takođe, potreban im je partner koji razume da su snovi ono što ih uzbuđuje i inspiriše.

Romantizam

Stare duše obožavaju romanse. S vremena na vreme, očekivaće ono što bi moglo da vam se učini previše u tom smislu. Ali ako ste vi ta osoba koja treba da izvuče svog partnera, staru dušu, iz oblaka i spusti ga na zemlju, znajte da će to morati da bude prelepa stvarnost. Sve drugo za njega nije dovoljno dobro.

Udobnost

Izlasci su fina stvar, ali za staru dušu, provođenje vremena u udobnosti doma svoga, u društvu voljene osobe je zlata vredna. Ostanite kod kuće i spremite večeru za dvoje. Možete slobodno da se lepo doterate. Neće biti na odmet.

Sloboda

Ne pokušavajte da sprečite staru dušu da jurca za čim god želi da jurca. Ništa ih neće zadržati u ostvarenju svoje želje. Umesto toga, ohrabrite ih da jure. Oni mogu da žele stabilan i siguran život, ali definitivno, želeće prostora da bi mogli da se razvijaju i da slede duhovne puteve koji se pred njima otvaraju.

Intrigantnost

Stara duša neće živeti na način na koji većina ljudi očekuje da žive. Umesto toga, život je za njih tabula raza, prazna stranica papira koju treba ispisati.

Idealisti

Da, imovina i novac su lepe i korisne stvari, ali nisu najvažnije stvari na svetu za stare duše. Pokušajte da sa njima vodite intelektualne razgovore i da prođete zajedno kroz neko značajno životno iskustvo.

Instuicija

Imala sam osećaj…samo je jedna od mnogih intuitivnih fraza koju vam stara duša može reći. Slediti svoje srce je njihov način života. To može da bude zastrašujuće, ali pokušajte da budete u toku sa njima i oni će to znati da cene.

Ciljevi

Stare duše su orijentisane na cilj, baš kao i većina ljutih kapitalista. Samo što je njihov vrednosni sistem drugačiji. Mogu da sanjaju o tome kako će da reše pitanje gladnih na planeti ili otvore neprofitnu organizaciju koja bi pomagala onima kojima je pomoć potrebna. Uveriće vas da je pomaganje čovečanstvu na vašoj listi obaveza.

Sigurni smo da mnogi od vas mogu da prepoznaju neke od navedenih aduta starih duša kod svog partnera ili iste da prepoznaju u sebi. Možda ste upravo shvatili da ste vi jedna od tih starih duša? Šta mislite, koje kvalitete imate koji ukazuju na to da ste stara duša?