Ne možete da očekujete da vaši i seksualni apetiti vašeg partnera budu uvek ujednačeno otvoreni, i to punim gasom, do daske, 100%, a iz toga sledi da ne možete da očekujete da uvek budete u potpunosti seksualno usklađeni.

Međutim, to ne znači da treba da odmarate na lovorikama i gledate kako vaš seksualni život bledi, pretvarajući se u prah.

Ako mislite da se kratkoročno spuštanje libida pretvara u dugoročno stanje ili ako ne znate kako da mu/joj udovoljite jer vam se čini da šta god da uradite, radite pogrešno, došli ste na pravo mesto.

Pročitajte i ovo: LJUBAVNICA – Žena koja je sebi na drugom mestu

Tu smo da vam pomognemo kako da rešite svoje seksualne dileme!

Daily Sunny
Daily Sunny

#1 Šta vam je činiti kad ona ne voli seksualni odnos?!

Iako kažu da je klasičan seksualni odnos jedan od najmanje efikasnih načina da dovedete ženu do orgazma, mada je to diskutabilno, većina žena uživa u dobrom treskanju, ako se radi kako treba.

Pročitajte i ovo: Sagorevanje seksualne želje kod muškarca

disgusted eww matilda throw up

Suviše brza penetracija i pokretanje kao da je maljem udarate, ne praveći razliku da li heftate nju ili ispunjavate formular u poreskoj upravi, vodi do toga da će ona svaki put da izvadi kalkulator i broji koliko ima do novih šljiva, ako me razumete.

Pročitajte i ovo: Kraj ljubavne veze – praktični saveti kako da ponovo stanete na svoje noge

Dakle, prvo, usporite. Povećajte vreme utrošeno na predigru i koristite lubrikante, ukoliko nije dovoljno vlažna ili radi obostranog, većeg zadovoljstva.

Eksperimentišite malo sa različitim brzinama, dubinom prodiranja, uglovima zadiranja i ritmovima zabadanja. Držite svoju karlicu blizu njene, neka budu priljubljene. Uhvatitie je rukama za guzove.

Pročitajte i ovo: BOMBSHELL – Kanibalizam kroz psihičko ranjavanje ili šta se skriva iza narcisoidnog poremećaja ličnosti

Držite je blizu sebe, koliko god možete i brusite je kružnim pokretima. Gledajte je pravo u oči, da biste bili povezani sve vreme. Ljubite je u vrat, usta, lice.

Ponudite joj klitoralnu stimulaciju, prstima ili nekom od igračaka koje tome služe, dok ste u njoj. Sam odnos ne mora da traje večno ali naučite da se kontrolišete. Većina žena je zadovoljna odnosima koji traju od pet do deset minuta, mada će vam uglavnom pričati bajke, koje čitaju u ljubavnim romanima.

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako vam ljubav nije uzvraćena?!

#2 Šta da radite kad ne voli da se spuštate u njeno međunožje?

Uglavnom je to zato što nije sigurna u sebe, odnosno, zabrinuta je zbog toga kako izgleda tamo dole ili zbog mirisa i ukusa. Eh, kad bi žene imale toliko sigurnosti koliko muškarci kad je oralni seks u pitanju.

sex and the city

U svakom slučaju, vi imate mnogo bolji pogled nego što će ona ikada imati, sem ako redovno ne drži ogledalo pred svojom vaginom, proveravajući kako stvari stoje u donjem domu.

Pročitajte i ovo: Zašto karma ne može da se izbegne?

Ženske genitalije imaju lošu reputaciju – ako ne ‘smrdi’’, onda je ‘preterano osetljiva’’ jer zašto bi joj, inače, trebalo toliko proizvoda koji služe za održavanje higijene u tom delu. A blage veze s istinom nema! Sve to žene čini poprilično paranoičnim.

Pročitajte i ovo: Najgore stvari koje možete da uradite dok ga oralno zadovoljavate

Prva stvar koju treba da uradite je da joj kažete da lepo izgleda tamo dole, u vaginalnoj regiji i koliko vas pali da je gledate. Dozvolite joj da se najpre istušira ako je zabrinuta i pravi frku oko toga da li će se vama svideti njen ukus i miris.

Probajte da stavite prst u njenu vaginu, dovodeći ga do njenih i vaših usana i nosa, da zajedno osetite njen miris i ukus. Pokažite joj da uživate u njenim sokovima. Ovo može umnogome da odagna ženine strahove i osećaj neprijatnosti.

Pročitajte i ovo: Jeste li u miru sa ženom u sebi?

Ima i onih koje će da odlepe na ovaj gest, ali to samo znači da treba da budete strpljivi i uporni u svom iskazivanju zadovoljstva i užitka. Ne odustajte (od ljubavi)!

Komplimenti i ohrabrenje bi na kraju trebao da upale u rešavanju problema oko izgleda i briga u vezi sa mirism i ukusom. Ako i dalje okleva, biće da je problem u vaspitanju. Verovatno je odgajana tako da misli da su genitalije ‘prljave’’, kao i seks, uostalom.

Pročitajte i ovo: PRELJUBNIK: U vezi ili braku, a NEVERAN!?!

Strogi roditelji ili verska pripadnost mogu čuda da učine u suzbijanju seksualne energije i nabijanju frustracija.

Sa druge strane, možda je imala loše iskustvo u prošlosti. Pokušajte da provalite u čemu je problem ali nemojte da navaljujete ako ne želi sama da priča o tome. Bar ne u tom trenutku. Sigurno će se ukazati bolja prilika za razgovor na tu temu.

Pročitajte i ovo: Ključni sastojci ljubavi – bliskost, strast i odanost + onoga koga volimo duže gledamo

Sugerišite joj da pročita neke knjige ili medijske članke. Recimo, ovaj! Da bi stekla malo više samopouzdanja i sigurnosti u sebe. Postoji mnogo toga na netu. Možda bi mogla da poseti psihoterapeuta. Još bolje, mogli biste zajedno! To može samo da vas još više zbliži.

Uostalom, kakva vam je tehnika? Ako ste grub ii nagli, možda zbog toga izbegava da prihvati oralni seks koji joj nudite?

Pročitajte i ovo: Praktične vežbe za povećanje osećaja zadovoljstva životom

#3 Šta da radite ako joj ne prija vaš ručni rad?

Opšte pravilo je da ako odgurne vašu ruku od sebe, znači da ste suviše grubi, ako je privlači sebi, znači da ste previše blagi, neubedljivi.

Yosub annoyed whatever really

Ako bi trebalo da se kladim, rekla bih da je ovo prvo u pitanju. Obično je tako, da muškarci nagrnu kao da im je poslednje. Polako!

Pročitajte i ovo: Upomoć, više ne vodimo ljubav! Evo kako da ponovo zapalite vatru u krevetu!

Opšti konsenzus o tome šta je dobro za ženu je da je održavate sve vreme vlažnom, nežnom, mekom i jednako uzbuđenom. Sledeći put, krenite sa milovanjem spoljnih strana njenih vaginalnih usana, puštajući ih da se prirodno otvore, a zatim polako izvucite prst i prelazite njim između unutrašnjih i spoljašnjih strana usana.

Pročitajte i ovo: Praktične vežbe za povećanje osećaja zadovoljstva životom

Ne navaljujte na klitoris, generalno je pravilo! Što nežnije sa tom tačkom, to bolje. Ipak, to nije eksterna igračka.

Ne izdvajajte klitoris posebno, sve dok žena nije u potpunosti uzbuđena, a zatim pokušajte da kružite oko njega prstima, pre nego što nastavite sa kliznim pokretima između unutrašnjih usana. Zavucite povremeno svoje prste u njenu vaginu da biste održali vlažnost, ali i zbog toga što ženama penetracija prija.

Pročitajte i ovo: Zašto nam se neki ljudi iznova vraćaju u život?

Ne zaboravite, glava je samo vrh klitorisa. Stimulišite i ostatak, koji se krije ispod površine, koristeći pritisak i čvrsto masirajući zonu, koliko njoj prija.

Kao i kod oralnog seksa, nikada ne menjajte pravac kretanja, odnosno, ono što radite, ako je žena blizu vrhunca, iako vam se možda učini da bi bilo dobro da ubrzate ili pojačate pritisak. Nismo isti! Prihvatite različitost!