Ako bi trebalo da se snimi standardni seksualni odnos, ispostavilo bi se da 95% muškaraca bi ga zabadalo na klasičan način – uđi – izađi – uđi – izađi. Ista brzina, ista dubina, isto kretanje kukova, sve prokleto isto.

Je l’ neko počeo da zeva?! Ne zameramo!

banana-1155494_1280Voleli ili gnušali se nad spiritualnim seksom, drevni Hindu spisi Kama Sutra nikako ne bi moglo da se okarakterišu dosadnim savetima, u poređenju sa ovim.

Da bismo vas spasili prosečnog, dosadnog seksa, predlažemo vam da probate neke od ponuđenih tehnika penetriranja, koje bi mogle da vam pomognu da osvežite svoj seksualni život.

Ovo je napisano iz perspektive heteroseksualnog para, ali neke tehnike, ne sve, mogu da se rade i analno, samo izbegavajte duboke i nagle pokrete ili prodiranje dildom ili pojasom.

#1 Bućkanje

On hvata svoj penis rukom, nisko, pri samom korenu, u punoj erekciji, a zatim ga kružnim pokretima prodire unutar njene vagine.

#2 Mač sa dve oštrice

On oštro napada sa donje strane vaginalnog zida i prodire u njenu vaginu. Ovo je u suprotnosti sa modernim razmišljanjem, koje je mnogima ispralo mozak, da uvek treba prodirati u vaginu s prednje strane vaginalnog zida, malo ispod stomaka, jer se, Bože moj, tu nalazi njena G tačka. Ovo je potpuno drugačiji osećaj, a više nego prijatan!

#3 Trljanje

Ona podiže svoje kukove stavljanjem jastuka ispod zadnjice. On joj ga zabija pokretom nagore. Odozdo, nagore.

#4 Šamaranje

On potpuno izvlači svoju alatku iz njene vagine, a zatim prodire ponovo brzim, jakim pokretima. Neke žene se pre trgnu, nego što se istope pri pomisli na ovu kretnju, tako da vam preporučujemo da proverite kako reaguje vaša partnerka pre nego što navalite.

#5 Udarac vepra

On sve vreme održava pritisak svojim penisom na jednoj strani njene vagine. Najnovija istraživanja pokazuju da je jedna strana klitorisa skoro uvek osetljivija od druge kod većine žena, tako da nije suludo pretpostaviti da isto važi i za druge delove njene vagine.

#6 Udarac bika

On divlje zabada svojim penisom na sve strane poput bika u koridi. Ova tehnika je rezervisana za dugogodišnje ljubavnike ili ako ste spremni da rizikujete da delujete poput previše entuzijastičnog ludaka.

#7 Poduhvat vrapca

On pravi brze, kratke i plitke poteze napolje&unutra u njenu vaginu.

#8 Pirsing

Ona leži na leđima i drži nisko svoju karlicu, sa spuštenim kukovima. On tada leže visoko na njeno telo i penetrira, prodire u njenu vaginu. Penis je paralelan sa njenom vulvom, tako da kad ulazi i izlazi, povlači i stimuliše područje klitorisa.