Slip haljna nije samo za krevet! Više.

Ona je postala nešto poput vaše koleginice koja nadmašuje svoje mogućnosti na poslu – na prvi pogled i nije nešto, ali njena opuštenost je toliko zavodljiva i potpuno razoružavajuća, da biste je nosili uz sve, svaki dan. I uvek dobro izgleda! Dakle, pogodna za sve prilike i vrlo prilagodljiva, i to, na vrlo kreativne načine.

Iako deluje zahtevno, na prvi pogled, moglo bi se reći da slip haljina, zapravo, otvara sijaset mogućnosti za pregršt različitih i inovativnih modnih kombinacija u vašoj garderobi. U ovom trenutku, modni komad koji daje najviše mogućnosti za kombinovanje.

Inače, kombinacija vune i svile ove modne sezone izuzetno je popularna.

Slip haljinu možete da nosite…

#1 …sa džemperom

Haljina: Les Reverie, rolka: Victoria Beckham, patike: Saint Laurent, minđuše: Laura Lombardi, net-a-porter.com

Nosite slip haljinu preko tanke, uske rolke ili ispod šljampavog, širokog džempera, da biste mogli da je nosite i tokom hladnijeg perioda. Uz ovu kombinaciju, savršeno će vam pristajati bele patike za grad, za svež i opušten, gradski izgled.

#2 …sa bajkerskom jaknom

Haljina:Joseph, jakna: Proenza Schouler, tašna: Saint Laurent, čizme: Gianvito Rossi, net-a-porter.com

Preko nežne, slip haljine savršeno dobro pristaje pomalo gruba kožna ili teksas jakna, a sve to uparite sa modernim, poludubokim čizmama, do gležnja, kaubojkama ili Martinkama.

#3 …sa blejzerom

Haljina: Olivia von Halle, sako: Saint Laurent, cipele: Jimmy Choo, košula: Alaia, net-a-porter.com

Da bi slip haljina billa prikladna za posao, nosite je sa blejzerom, a dodatno možete i sa ravnim pantalonama. Držite blejzer zakopčanim ili obucite košulju ispod slip haljine, da bi vaš izgled bio prikladniji za salu za sastanke, a manje za budoar.

#4 …uz farmerke

Haljina: Cami NYC, farmerke: Elizabeth and James, kaiš: Altuzarra, papuče: The Row, net-a-porter.com

Slip haljina lako se transformiše u duži top, kada se nosi preko farmerki. Midi dužina odlično ide uz farmerke dugih, ravnih, uskih nogavica, dok će kaiš u struku obogatiti siluetu.

#5 …uz pliš

Haljina: Jason Wu Grey, sako: Saint Laurent, minđuše: Alessandra Rich, papuče: The Row, net-a-porter.com

U slip haljini nošenoj uz plišani sako ili kimono dobićete pravi vamp izgled, idealno za večernje izlaske. Uz zatvorene, ravne papuče sa krznom ili cipelama sa kitten štiklicom, izgledaćete vrlo šik, u zavisnosti od prilike.

#6 …u spavaćoj sobi