Mnogi drugi delovi tela su u centru pažnje kada je u pitanju seks, ali organ koji on verovatno najviše ceni je jezik…

U oralnom seksu se sve vrti oko moći – način na koji svi dobijaju. Naterati nekoga da liže vaše delove stavlja ih u pokorni položaj koji se nekada smatrao „ponižavajućim“. Ali davanje sjajnog oralnog seksa može i davaoca staviti u moćnu poziciju.

Dr Glen Vilson, psiholog i stručnjak za ljudsko seksualno ponašanje, priča priču o dve legende o oralnom seksu. Za Vu Hu, caricu iz dinastije T’ang, rečeno je da sprovodi dominaciju nad svim stranim zvaničnicima koji dolaze u posetu tako što ih tera da joj izvode kunilingus. Ali Kleopatra slovi za majstora felatriksa i priča se da je izvršila oralni seks sa 100 rimskih vojnika u jednoj noći. (Čudno je da se više pamti po svojoj frizuri i obrvama s obzirom na ovo navodno dostignuće, ali tako je kako je!)

Ovonedeljna majstorska klasa oralnog seksa je o pružanju oralnog seksa muškarcu. Kliknite ovde za naš vodič za oralni seks ženi.

Pročitajte i ovo: Šta bi muškarci trebalo da znaju o pružanju oralnog seksa ženama

Image by pressfoto on Freepik
Image by pressfoto on Freepik.com

STANI NA POZICIJU

Felacio za muškarce je često nešto što prethodi snošaju i on možda želi da ne ejakulira kako bi mogao da „sačuva“ svoju erekciju za penetrativni seks. Iz tog razloga, možda nećete morati toliko da brinete o tome da zauzmete dugoročnu udobnu poziciju kao što bi to učinio muškarac ako bi se rešio da daje ženi oralni seks.

Pročitajte i ovo: Kako da imate seks svaki dan po ceo dan

Ako želi da doživi orgazam kroz oralni seks, položaji u kojima imate dobar pristup njegovim testisima, anusu i perineumu postaju važniji. Da biste ga odveli do veličanstvenog finala, moraćete da stimulišete više od samog penisa!

Pročitajte i ovo: Da li muškarac koji često masturbira brže svršava u seksualnom činu sa ženom? 

Osnovno pravilo za biranje položaja: njegov penis voli da bude nagore. Da, fascinantno je savitljiv, ali videti koliko daleko možete da ga usmerite nadole pre nego što ponovo skoči, mnogo je zabavnije za vaš kraj od njegovog…

Sex couple photo created by cookie_studio - www.freepik.com
by cookie_studio – www.freepik.com

BACI SE NA POSAO

Osnovna pravila: Koristite ruku, kao i usta, napravite pristojan usis, ali nemojte sisati, počnite polako i nežno, dođite do bržeg, čvršćeg delovanja. Zapamtite, većina osetljive površine je u glavi penisa, tako da nema potrebe za „dubokim grlom“ (osim ako to ne želite) ili gutanjem, dok smo na temi.

Pročitajte i ovo: Šta da radite ako ne podnosite ukus njegove sperme

Sve dok ga upozorite (i naterate ga da vas upozori kada će da izbije), nastavite da radite na njemu rukom i dozvolite mu da ejakulira negde na lepo (kao što su vaše grudi/vrat), on ozbiljno neće imati ništa protiv.

Pročitajte i ovo: Šta bi muškarci trebalo da znaju o seksu tokom menstruacije

Ako želite da probate da progutate, ali vam se jednostavno ne sviđa ukus, trik je da ili brzo progutate ili ga držite u ustima dok ne završi, a zatim spermu ljubazno pljunete u maramicu pored kreveta ili se izvinite i ispljunete je u lavabo. Držite čašu vode pri ruci kako biste posle toga mogli da osvežite usta.

Ako misli da je to prijatno gutati, neka sam proba – dajte mu da lizne da se uveri.

Foreplay photo created by yanalya - www.freepik.com
foto by yanalya – www.freepik.com

Uspostavite kontakt očima: Počnite tako što ćete ga gledati u oči i sisati mu prst kao da ćete raditi na drugim delovima. Zatim se pomerite nadole.

Pročitajte i ovo: I muškarci imaju G tačku! Uzmite stvari u svoje ruke!

Odlučite se za svoj prvi potez: Ližete nekoliko ‘lizalica’, ližući gore-dole po osovini i glavi dok držite penis mirno rukom, a zatim se pripremite za prvi put da ga uzmete u usta. Neki se kunu da je najefikasnije ako ga uzmete što više možete, u jednom potezu, jednim senzacionalnim naletom koji zaustavlja srce. Drugi kažu da je bolje zadirkivati – pokrivajući samo glavu, vrteći jezik okolo, a zatim pomerajući milimetar po milimetar niz osovinu. Kažem da oba rade za različite prilike i raspoloženja.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Opustite mišiće vilice i vrata: dišite kroz usta i pokrijte zube tako što ćete ili preterano napućiti usne (najbolje) ili ih povući unazad da ih pokrijete (drugo najbolje). Prelaženje po glavi penisa vrhom jezika će ga uzbuditi kao čoveka koji će nedeljom proći kroz ulazna vrata Ikee. Umesto toga, zamislite da ližete sladoled i dajete široke, duge, spore, lascivne maške po glavi ravnim jezikom.

Image by Racool_studio on Freepik
Image by Racool_studio on Freepik.com

Usmerite se u ritam: Postavite ruku na bazu njegovog penisa i pomerajte je gore-dole standardnim pokretima „šakom“. Neka tvoja usta prate tvoju ruku. Uspostavite dobar ritam, a zatim počnite da okrećete ruku dok stigne do glave da biste pružili dodatnu stimulaciju.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Ubacite u vrtlog jezik dok ga mlatite oko ‘spojnice’ (između glave i osovine), obraćajući posebnu pažnju na frenulum (žicasti komadić osetljive kože gde se glava penisa susreće sa osovinom, sa strane okrenut svojim testisima).

Ponašajte se kao da želite da budete tamo: pravite buku. Povucite se, divite mu se, a zatim ga ponovo željno proždirite. Koncentrišite se na ono što radite. Ako razmišljate kako da rešite problem gladi u svetu ili koliko veša imate z apeglanje posle toga, vreme je da promenite tehniku.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Čak i ako mu se posebno sviđa određena metoda, prestanite da promenite ruke/ližete ili sišete testise/poljubite ga, tako da vam usta i ruka budu privremeno uklonjeni. Ovo će ga sprečiti da postane desenzibilizovan (a vama je užasno dosadno).

Image by Racool_studio on Freepik
Image by Racool_studio on Freepik.com

Pokrenuli ste se kada njegov penis nabrekne i postane ljubičasto crven, testisi se skupe i podignu prema telu, on gura sve dublje i brže (ili miruje nekoliko sekundi) i telo mu se napne.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Drugi tragovi: on viče „O, Bože, svršavam!“ (iako mislite da ste to sami smislili!) ili gunđa i stenje kao da ima prevelike bolove.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Ako gutate, potpuno zaustavite stimulaciju kada on prestane da ejakulira ili da vam gura u usta. Nežno držite njegov penis u ustima sekundu ili dve, a zatim ga uklonite. Ako mu dozvoljavate da ejakulira na drugom mestu, uklonite usta i koristite ga rukom da ga masturbirate, puštajući poslednji mlaz sperme.

Sensual couple photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto by gpointstudio – www.freepik.com

POSLE

Poljubite njegov penis i nežno ga položite na stomak. U svakom slučaju, vratite se na maženje i poljubac, ali nemojte se uvrediti ako vam jedva uzvrati ili se na nekoliko minuta (sati) čini kao da je u drugom svetu. Majka priroda preplavljuje njegovo telo hormonima opuštajućeg, pospanog tipa zbog kojih želi da se sruši.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Prvobitna svrha je bila da ga potpuno nokautira kako bi se maksimalno odmorio u kratkom vremenskom periodu i bukvalno se oporavio u rekordnom roku, spreman da stvori još beba koje će naseliti Zemlju. Ovih dana to nema nikakvu funkciju osim da đavolski nervira žene, s obzirom na to da su naša tela preplavljena hormonima vezanosti nakon seksa koji nas teraju da se grlimo i povežemo.