Zarad većeg uzajamnog seksualnog zadovoljstva, potrebno je da znamo kako svom partneru da priredimo jedno od boljih, što, svakako, predstavlja masiranje prostate, takozvane, muške G tačke!

Pre nego što se upustite u ovu, nadasve, za vašeg partnera, zdravu i za oboje, uzbudljivu avanturu, obavezno isecite nokte, skinite nakit sa ruku i pripremite neki od preparata za lubrikaciju da vam bude pri ruci. Nije zgoreg da nabavite i tanke, gumene rukavice.

4117990140_3076f79c0d_b

Inače, masaža prostate spada u viševekovno poznati pristup holističke medicine. Masažom prostate stimuliše se cirkulacija krvi u ovoj žlezdi, čime se ublažava bol, smanjuje upala i eliminiše nelagodnost. Sve to zajedno utiče na smanjenje rizika od pojave raka prostate i pogoduje razvijanju jačih i intenzivnijih orgazama.

Pročitajte i ovo: Kako da imate seks svaki dan po ceo dan

Spoljašnja masaža prostate

Spoljašnja masaža prostate može da bude prvi korak u razvijanju novih dogodivština u vašem seksualnom životu. Muškarac, koji vam, inače, potpuno veruje, ipak se nađe u nedoumici kada vaša ruka zaluta preblizu njegovog otvora stražnjice. Osim predrasuda koje se odnose na analni seks, mnoge muškarce brine higijena.

House photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto by master1305, Freepik.com

Pročitajte i ovo: Jedini razlog zašto je veličina penisa bitna

Pored toga, i sam mu je osećaj neugodan. Osećaj je, pre svega, nov i već zbog toga nelagodan. Zato je spoljašnja masaža prostate vrlo primerena, jer ćete time svog muškarca naviknuti na te osećaje.

Pročitajte i ovo: Najgore stvari koje možete da uradite dok ga oralno zadovoljavate

Masažu započinjemo tako što, najpre, pronađemo rukom glatko područje između partnerovog anusa i testisa. To područje se naziva međica ili perineum i tu započinjemo masažu. Dobro bi bilo da koristite sredstvo za lubrikaciju u obilnim količinama.

Pročitajte i ovo: Šta bi muškarci trebalo da znaju o pružanju oralnog seksa ženama

Počnite nežnim, kružnim pokretima i laganim pritiskom. Zatim, povećavajte pritisak i menjajte način pokreta. Ako sve vreme ostajete pri istim pokretima, telo se na njih navikne i oni prestaju da mu pričinjavaju ugodne osećaje.

Pročitajte i ovo: Sigurne poze za postizanje orgazma

Pritom, ne zaboravite da stimulište ostatak njegovog tela. Najbolja je kombinacija ručnog i oralnog zadovoljavanja. Dajte partneru vremena da se navikne na nove osećaje.

Love photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Masaža međice ojačava organizam na tri načina.

Pre svega, ojačava grčenje i pulsiranje predela mokraćnog kanala, koji ide do prostate, stezanje prostate i grčenje mišića dna karlice. Masaža će, dakle, umnogome ojačati organizam vašeg partnera.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Bitno kod masaže međice je da budete izuzetno nežni i pažljivi. Uredni nokti su neophodni, koristite samo jastučiće prstiju – najbolje palca. Ako želite da izvodite duže pokrete, skvrčite kažiprst i srednji prst i stisnite ih zajedno. Namažite ih lubrikantom i celokupnom površinom srednjih, dvaju članaka izvodite duge kretnje od anusa do testisa.

Pročitajte i ovo: Put od erotskog promiskuiteta do zdrave veze

Ako imate pri ruci vibrator, preporučuje se da ga koristite kao ispomoć kod masaže. Ako vam sve ovo zvuči pomalo neobično, imajte na umu da ako ne isprobate, nikada nećete saznati do kakvih vas osećaja novi podvizi u krevetu mogu odvesti.

Love photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto by master 1305, Freepik.com

Unutrašnja masaža prostate

Unutrašnja masaža prostate znači da treba da se što više približite prostati, koju smo d sada stimulisali samo preko međice. To ćemo najlakše učiniti kroz otvor stražnjice.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Ovde dolazimo do više mogućih problema.

Opet je najvažnija higijena. Od pomoći mogu da vam budu tanke, gumene, hirurške rukavice, koje, svakako, treba obilato namazati lubrikantom, kao i svoj prst – ako ćete istraživati bez zaštite.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Biće najbolje da partnera polagano vodite do tog trenutka. Tokom seksualnog odnosa masirajte mu testise. Upotrebite, naprosto, svoju „vlažnost“ i masirajte područje međice. Prst vam nehotice može da zaluta i u područje otvora njegove stražnjice, koji preporučujemo da polagano i istrajno posećujete s novim količinama prirodnog lubrikanta.

Woman photo created by standret - www.freepik.com
Foto by standret, Freepik.com

Mokar osećaj anusa za muškarca je vrlo lagodan i uglavnom dovoljan za opuštanje mišića.

Kada navlažite područje, možda je najbolje da partneru signlizirate šta nameravate da mu radite i tokom kružnih pokreta lagano pritiskajte svoj prst u anus.

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan

Možda za početak da prst samo stavite pred otvor i pričekajte da ga partner poželi i počne sam primati u sebe. Tako ćete znati da ste na pravom putu, a istovremeno neće biti problema s mišićima zatvaračima.

Pročitajte i ovo: Zašto imam potrebu za mokrenjem tokom seksa?!

Kada vaš prst usisa u sebe, polagano počnite zakrivljavati prste, a time i da mu masirate unutarnje zidove anusa. Osetićete da se na drugoj strani zida nalazi kao kesten velika žlezda, što je prostata. Budite oprezni i koristite zaista meke i nežne pokrete. Dok se partner bude približavao orgazmu, znajte da će biti snažan i da će se njegovi mišići zatvarači početi snažno grčiti.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti rak grlića materice

U tom trenutku samo mirujte i zatim polagano i nežno izvucite svoj prst, nikako ga nemojte izvlačiti na silu. Umesto prsta možete da koristite i mini vibrator, igračku posebnu spravljenu za masažu prostate, koji će užitke vašeg dragog dodatno ojačati.