„Čula sam da muškarci vole vibratore na njima. Ali kako da ga koristim i gde, i kako da mu to predložim?”

To je pitanje koje mi često postavljaju, kako kaže Trejsi Koks, poznata seks edukatorka, pa evo odgovora.

Ako ćete ga koristiti na njemu, pustite ga da ga prvo upotrebi na vama.

Sačekajte dok se oboje ne uzbudite i imate vruću i jaku predigru, a zatim recite „Hej, hoćeš li da koristiš moj vibrator?“ i spretno posegni u fioku pored kreveta i izvadi ga.

Sada, slušajte, jer ovo je ključno ako mislite da je možda nesiguran i oprezan u vezi cele stvari: ono na šta negoduje očima ne bi trebalo da bude zeka ili bilo šta što je stilizovano da izgleda kao „pravi“ penis. Mali, tanak vibrator – jednostavan tip, dugačak i cilindričan – za prvi put je najmanje opasan.

Pročitajte i ovo: Deset laži koje (skoro) svi izgovaramo o seksu

Nemojte se iznenaditi ako dobijete mlak odgovor – čak i u današnjem svetu u kojem većina žena poseduje do tri vibratora, neki muškarci se i dalje potajno plaše da će biti zamenjeni nečim što je daleko efikasnije u izazivanju ženskog orgazma (i bilo bi u pravu, jeste).

Pročitajte i ovo: Sve što muškarci rade u krevetu a žene ne podnose

Zbog toga je važno da ga naterate da ga upotrebi na vama (prvi put), umesto da mu stručno pokažete kako možete da doživite orgazam za otprilike minut, uništavajući mu sve ostatke seksualnog ponosa otprilike u isto vreme, jer mu je potrebno 15 godina. Dobar dan.

Sex couple photo created by cookie_studio - www.freepik.com
by cookie_studio – www.freepik.com

Jednom kada se poigra, prilično je lako veselo reći „Tvoj red!“, zgrabite to od njega i brzo se uvucite u… njegova ramena. Koristite ga da smirite njegove napete mišiće i čvorove i vibrator će se pokazati kao Njegov prijatelj, a ne kao Javni neprijatelj broj 1.

Pročitajte i ovo: TABU SEKS: Zašto nas perverzne stvari toliko uzbuđuju

Kasnije malo razigrano zujanje po zadnjici i uskoro će biti rad i srećan da to isprobate na perineumu (područje između njegovog anusa i testisa). Stavite ga na malu brzinu i čvrsto ga pritisnite celom dužinom ovog područja, dok koristite ruku ili usta da istovremeno stimulišete njegov penis.

Pročitajte i ovo: Kakav je osećaj kada partnerku ne možete da dovedete do orgazma? Šta kaže ONA, a šta kaže ON

Možete ga isprobati i (mala brzina) na njegovom anusu: utrljajte ga u malim krugovima spolja, ali nemojte prodirati bez lubrikanta (treba da ima proširenu osnovu ako želite da ga koristite analno) i uvek ga operite pre stavljanja bilo gde u blizini vaše vagine posle.

Foreplay photo created by yanalya - www.freepik.com
Foto by yanalya – www.freepik.com

Još jedno mesto za isprobavanje: njegovi testisi. Držite ga ispod njih i vidite kakvu ćete reakciju dobiti. Neki muškarci ovo obožavaju, drugi bi više voleli da otkinete svaki nokat, jedan po jedan. Neki muškarci takođe vole da mu kotrljate gore-dole po penisu, ali, po mom iskustvu, ovo je najmanje omiljeno mesto.

Pročitajte i ovo: Šta je POLIAMORIJA i zašto svi pričaju o tome

Ako se sve ovo pretvori u poslasticu, možda biste želeli da se odvojite i kupite vibrator posebno za muškarce.

Ako voli analnu igru, toplo bih vam preporučila da razmislite i o nekoj vrsti vibratora prostate. Postoji vibrator koji je dizajniran posebno za masažu P-tačke (prostate, muška G-tačka).

Pročitajte i ovo: Šta se dešava kada dugo nemate seks: Odgovor nauke

Jednostavan je za korišćenje i postoji vodič korak po korak koji će vas voditi.

Još jedan bonus: povećan dotok krvi u penis može ga otežati.