Muškarci se lako uzbuđuju, tako da budite sigurne da će vaš partner lepo reagovati na spontano seksualno iznenađenje, kaže Trejsi Koks, čuvena seks edukatorka. Počastite ga na ovaj način bar jednom nedeljno i ima da šeni kao kuče pred vama.

Uhvatite ga za međunožje u javnosti!

Od iznenađenja i uzbuđenja neće moći da se sabere. Naravno, budite diskretne! Ne moraju svi da prisustvuju vašem malom, intimnom veselju. Ipak, niste voajerka, već dama. Ovo prvo je zakonom kažnjivo.

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan

U bioskopu, ispod jakne ili u restoranu, koji ima duže stolnjake na stolovima, otkopčajte mu šlic i priuštite mu omanji ručni rad. Odrecite se srećne završnice, naravno. Jer, kako rekosmo, dama!

Pročitajte i ovo: Kako da zategnete vaginalne mišiće

Foto Vincent Boiteau
Foto Vincent Boiteau

Poljubite ga požudno pred njegovim prijateljima!

Učinićete da se oseća jak kao stena i velik kao sam Gospod na nebu.

Biće ponosan što pokazujete koliko ga volite i želite pred njegovim drugarima.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Foto Denis Gavrilenco

Dozvolite mu da vas gleda!

Imajte na umu da su muškarci po prirodi voajeri!

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Lepše rečeno, vizuelna su bića, vole da gledaju ženu, tako da vam predlažemo da izaberete poziciju odakle može da vidi sadržaj vašeg dekoltea, kako vam grudi poskakuju. Dozvolite mu da vam razdvojii noge tako da može da vidi vašu vulvu pre nego vam pruži oralno zadovoljstvo.

Pročitajte i ovo: Da li vagina postaje čvršća i uža usled manjka seksa

Stavite prste u svoje međunožje!

Dok gledate film kod kuće, ležerno zavaljeni na udobnoj sofi, iznenadite ga tako što ćete stavite par prstiju u vašu vaginu.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Budite sigurni da može da vas vidi. Idite korak dalje i dopustite mu da vam sam stavi vibrator u vaginu, dildo ili šta već od igračaka imate na raspolaganju. Muškarci vole da vide kad nešto ulazi u vašu vaginu – i to ne samo njegov penis.

Pročitajte i ovo: Vagina vam je suva kao Sahara?

Stisnite ga!

Stistine jako mišiće karlice dok je u vama.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Zgrabite ga jednom rukom za guzove i jako privucite sebi. Preuzmite zabadanje i povećavajte brzinu i jačinu, dok se naginjete da ga strasno poljubite, prodirući svojim jezikom duboko u njegova usta. Koristite obe ruke!

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

Skinite se do gole kože u kabini za probanje!

I pozovite ga da proviri da pogleda kako vam stoji to što misli da probate i želite da kupite. On je potpuno obučen, dok vi stojite kao od majke rođena pred njim.

Pročitajte i ovo: Da li da kažem prijateljici da je muž vara?!

Ako ne uspe da odoli iskušenju, može slobodno da uđe i odradi vam kratak oral, bar dok ne postane sumnjivo prodavačicama. Cirka, dva minuta. Dovoljno da jedno drugom ulepšate dan!

Pročitajte i ovo: Šta da radite kad stvari krenu nizbrdo

Jasno mu recite koliko ga želite!

Dajte mu do znanja da žudite za njim koliko i on za vama. Muškarci nikada nisu sasvim sigurni koliko njihove partnerke zaista uživaju sa njima u seksu.

Pročitajte i ovo: Kako da znate da ste u vezi sa hroničnim preljubnikom

Budite bučne, pokrećite se, unajmite avion koji će nositi transparent sa natpisom koliko ga želite – ne ostavljajte mesta sumnji među vama.

Pročitajte i ovo: Nezdrava doza infantilnosti u vezi

Snimajte vaš seksualni odnos!

Samo vodite računa sa kim ovo radite. Računamo da biste se u snimanje seksualnog odnosa, ipak, upustile samo sa stalnim partnerom jer sve drugo je veliki rizik.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Ako ne želite da ostane prostora za bilo kakvu manipulaciju, odmah nakon odnosa obrišite snimljeni materijal. Ipak, pre nego što ga obrišete, pogledajte kako je izgledalo. Možda ga zadržite za hladna, sušna vremena.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Investirajte u neke droljaste stvari!

Kupite neke pervezne stvari koje ćete nositi samo pred njim u kući. Šta god vama prijalo – uniformu seksi bolničarke, francuske sobarice, policajke, mrežasti triko, 16cm visoke platforme, vinil kostim, suknju toliko kratku da je svejedno da li umesto nje nosite samo tange.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Niko ne mora da zna vašu malu tajnu. Samo vodite računa da posle u tome ne krenete da bacite đubre.

Otarasite se svojih strahova i inhibicija!

Podignite zastore dok imate seks. Razgrnite zavese. Otvorite prozor. On možda ne zna da komšije nisu kod kuće, a šta i ako jesu?! Možda ih inspirišete!

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Igrajte igru – ne nosim gaće!

Ovo je naročito efektno ako ga iznenada zabljesnete veličanstvenim sjajem vaše gole vagine, nepokrivene uobičajenim parčetom krpice, zvanim – gaće, na mestima ili u situacijama kad ne može adekvatno da reaguje. To jest, da navali na vas.

Pročitajte i ovo: Strast kao (ne)prijatelj partnerske ljubavi

Idite do toaleta tokom te dosadne večere kod njegove tetke ili uštogljenog partija kod njegovog šefa, skinite gaće, stavite ih u tašnu i kad se vratite, neprimetno ih stavite njemu u džep.

Pročitajte i ovo: Pokušaji bega u lažnu slobodu koji uništavaju vezu

U jednom trenutku će shvatiti! Nadajte se da neće posegnuti za svilenkastom tkaninom da bi njome obrisao kijavičavi nos, već je samo osetiti pod prstima i narediti vam da se smesta vučete kući. Kao svakoj nevaljaloj devojčici.

Ne tražite od njega da imate seks, samo uzmite šta hoćete!

Preskočite finoću i lepe manire ostavite za kasnije. Zgrabite ga čim uđe na ulazna vrata ili izađe ispod tuša. Hvatajte ga na prepad. Razoružanog. Mada, cenimo da će ubrzo biti zapet k’o puška!

Pročitajte i ovo: Zašto se razočaramo u ljubav

Na zadnjem sedištu taksija!

Zabavljajte se na zadnjem sedištu taksija, i to ne samo dok se vraćate kući. Samo od vas zavisi koliko daleko ćete da idete. Imajte na umu da vas taksista sve vreme gleda kroz retrovizor. Na vama je odlučite koliko vam to prija.

Pročitajte i ovo: Prava procena donosi pravi odnos prema partnerskoj vezi

Neka nežno razdvoji vaše noge, skloni gaće sa strane i stavi svoje prste u vašu vaginu. Voleće vas zauvek! Ako uspete, pravite se da se ništa ne dešava. Istina je da taksista sigurno zna šta se dešava iza njegovih leđa, ali ne može, zapravo, skoro ništa da vidi.

Pročitajte i ovo: Toksični odnos i njegovi pokazatelji

Provocirajte ga na semaforu!

Ali, ipak, vodite računa o bezbednosti u saobraćaju!

Pročitajte i ovo: Kada brak ne treba spašavati

Podignite suknju, uzmite ga za ruku i stavite je među vaše noge. Druga varijanta je da je zavučete u svoj dekolte i da njegovim prstima mazite svoje grudi i bradavice. Uostalom, neka sevne bar jedna dojka!