Vodimo vas u navigacionu turu, prema ucrtanim seksualnim tačkama na muškom telu i preporukom kako da ih tretirate – da li da ih ližete, dodirujete, ljubite ili milujete kad dođete do njih. Počnimo od vrha, spuštajući se nadole.

#1 Glava

Većina muškaraca voli da im dodirujete kosu, prolazite svojim prstima kroz nju ili igrate se njome. Ako ne voli, znači da nije u kontaktu sa svojim telom – ili vama. Obično znači da mu ne prija intimnost. A to je već dublji prihološki problem. Prosledite ga psihoterapeutu.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Masaža glave nije nešto što će vam muškarac tražiti jer to je obično ženski fazon, ali uglavnom vas neće odbiti jednom kad oseti vaš dodir na svom skalpu. Sve govori u prilog tezi da će moliti za još.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kad stvari krenu nizbrdo

Lako je – lagano prelazite prstima po površini njegove glave, kao kada vam frizer utrljava balzam za kosu. Raširite prste tako da obuhvatite njegovu celu glavu svojim prstima, dok ga jagodicama čvrsto masirate kružnim pokretima. Treba da osetite kako se njegov skalp pomera i prianja za vaše prste.

foto Angelo Gonzalez
foto Angelo Gonzalez

#2 Ruke i pazuh

Mnogim ženama dovoljno je da vide jaku, mušku podlakticu, prošaranu izraženim venama, da bi osetile slabost u telu i kolena počela da im klecaju. Druge, oči (a bogami, i ruke!) ne mogu da skinu sa nabreklih bicepsa.

Pročitajte i ovo: Kako da pronađeš njenu G tačku

Muške ruke simbolizuju moć i polnu zrelost tako da bi bilo prikladno da je koža na njima zategnuta da bi dodir bio snažan.

Počnite tako što ćete mu milovati ruke duž spoljne strane, nagore. Kad dođete do njegovih jakih, širokih ramena, koristite cele dlanove, kružeći oko njih, čvrsto ih stiskajući i masirajući, pre nego što spustite svoje dlanove niz ruke, dole.

Pročitajte i ovo: Put od erotskog promiskuiteta do zdrave veze

Ako se ne libite, idite korak dalje tako što ćete da podignete njegovu ruku i zagnjurite usta direktno pod njegov pazuh. Najbolje bi bilo da ovo pokušate odmah posle tuširanja, ali ne budite slabić. Sve za ljubav. I seks.

On je na tebi, a ti uživaš u posebno strasnoj ljubavnoj seansi? Zagrizite meso na njegovim ramenima, to je radikalni zaokret u odnosu na spuštanje ruku niz njegova leđa.

#3 Grudi

Ne samo da su grudi idealan jastuk, uz koji se vredi priljubiti u dugim noćima, već poprilično dobro reaguju i na dodire prstima, kao i na blage udarce šakama i lizanje jezikom. Menjajte pritisak radi bolje stimulacije, mada je uvek bolje krenuti od blagih do snažnijih, a ne obrnuto.

Pročitajte i ovo: Kako da povećate svoj seksualni apetit

Ako imate dugu kosu, milujte ga vrhovima kose po grudima. Mada će to pre delovati kao golicanje, može da mu prija.

Jedino ne, nikako – direktno hvatanje za njegove bradavice. Umesto toga, udarajte gde god.

Pročitajte i ovo: Vagina vam je suva kao Sahara?

Prelazite prstima niz i uz njegov torzo. Znamo, deluje uzbudljivo i sama pomisao na to jer je taj deo tela posebno osetljivo područje. Potom, pređite na, obično, ali ne nužno, pošumljeni deo njegovih grudi. Nežno, kao da prelazite po kosi, što je negde i tačno, a ne koži. Smenjujte prste prilikom prolaska po grudima i onda, ali samo onda, uzmite njegove bradavice između svojih prstiju i počnite lagano da ih ližete i grickate.

#4 Stomak

Ako je prelazak rukom preko njegovih keramičkih pločica na trbuhu, da ne kažemo, six pack-a, jedno od najvećih životnih zadovoljstava na ovozemaljskom svetu, budite uvereni da je dodir dna njegovog stomaka blizu orgazmičkom dejstvu.

Pročitajte i ovo: Da li vagina postaje čvršća i uža usled manjka seksa

Njegov stomak je prepun erogenih tačaka, naročito zona ispod pupka do stidne kosti.

Pratite taj divni trag stidne kosti, milujte je lagano prstima ili jezikom.

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije je poželjan

Onda, klečeći pored njega, stavite obe svoje ruke ravno na njegov stomak i milujte ga ravnomerno sa svake strane. Bolje ovako nego od glave prema prstima. Neka vaše ruke idu simultano u suprotnim pravcima.

#5 Leđa

Na leđima se nalazi dosta nervnih završetaka tako da se preoručuje da koristite svoju kosu, prste, ruke i šta god drugo poželite da iskoristite da biste ga stimulisali.

Pročitajte i ovo: Kako da zategnete vaginalne mišiće

Počnite sa obe ruke tako što ćete čvrsto uhvatiti njegov vrat. Potom, pomerajte svaku ruku na svoju stranu. Neka se vaši prsti spuštaju niz njegov torzo, samo da bi se opet vratili na široka, razgranata leđa, do centra kičme. Sa obe ruke, koje će raditi naizmenično, menjajte ritam i pritisak, od mekog ka čvršćem.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti pojavu leukoreje – belog pranja

Završite pero-lakim udarcima u donem delu leđa, tik iznad dna.

Ova zona je psihološki super seksi i osetljiva jer ako nastavite da idete sve do dna leđa, lako ćete doći do penisa u punoj erekciji. Za tili čas.

#6 Kukovi

V oblik koji se formira od prepone do kosti kuka favorit je mnogih žena jer direktno vodi do njegovog br. 1 dela tela. Upravo zbog toga je vrlo izazovno prelaziti prstima ili jezikom u toj zoni da biste došli do baze.

Pročitajte i ovo: Mitovi i predrasude o ženskom orgazmu

Kukovi su jedan od navažnijih i otvoreno erotskih delova tela sa isturenim kostima, podsvesno podsećajući na njegovu erekciju. Ako ga gledate direktno u oči, stavite obe ruke na njegove kukove, čvrsto ga pritiskajući i trljajući svojim kukovima.

#7 Butine

Nabori gde njegov torzo susreće prednju stranu butine je vrela erogena zona za oba pola.

Korisitite svoj jezik i ližite ga kao lizalicu naviše, sve dok ne udarite u koren penisa, gde se…odjednom, zaustavljate.

Pročitajte i ovo: Zašto imam potrebu za mokrenjem tokom seksa?!

Sledite liniju nabora, pritiskajući je i masirajući palcem gore dole. Menjate način stimulacije ljubljenjem, lizanjem i grickanjem idući putem do spoljne strane butine. Onda se smilujte i radite isto sa unutrašnje strane.

#8 Zadnjica

Deo gde se vrh njegovih butina sudara sa zadnjicom ne izgleda samo dobro, to je veoma osetljiva zona jer ako pomerite svoje prste ili vrh jezika samo malo, pogodićete perineum ili skrotum, kožnu kesu u kojoj su smešteni testisi.

Pročitajte i ovo: Vaginizam – disfunkcija u ženskom seksualnom funkcionisanju

Mazite ga po zadnjici za početak u kružnim pokretima, potom sve više pritiskajući. Ako zaista hoćete da mu ulepšate dan, možete slobodno da ga opalite šakom po zadnjci.

Nemojte da se iznenadite ako malo poskoči, sa obe strane, sasvim spontano i nenadano.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti rak grlića materice

Zadnica može da bude odličan upravljač, kao volan u kolima, tokom seksualnog odnosa. Zgrabite ga, koristeći obe ruke, da biste mu pokazali koliko duboko i brzo ga želite.

#9 Testisi

Rezultati istraživanja pokazuju da 99% muškaraca voli kada se žene igraju sa njihovim testisima.

Ali budite pažljive – osetljivost ih čini podložnim zadovoljstvu, dok ih, sa druge strane, čine podjednako osetljivim na bol.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Još nešto što nikako ne bi trebalo da radite – da ih zavrćete u suprotnu stranu. Sem u slučaju nužde, ako stvari krenu po zlu.

Umesto toga, držite ih među prstima i palcem ih nežno milujte, polako i lagano, koristeći jagodice prstiju. Posle nekoliko minuta, pređite na golicanje. Stavite ruke ispod njih, tako da se odmaraju na vašim dlanovima. Golicajte ih vrhovima jagodica. Što lakši pritisak, to jači doživljaj.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Pored fizičkog osećaja zadovljstva, mnogo jači je psihološki doživljaj kada uhvatite muškarca za muda jer je to simbol njegove muškosti. Više nego penis.

#10 Penis

Mnogo je napisanih tekstova o tome kako da ‘podignete’’ njegov najveći i najviše eksponirani erogeni prostor. Ne možete da pogrešite bez obzira na to koju tehniku primenjujete.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Dok su mu oči zatvorene, istisnite veliku količinu nekog super seksi lubrikanta na svoje dlanove, držeći ih spojene dok se masa ne zagreje, a zatim uhvatite nejgov penis u pesnicu i čvrsto ga stegnite, pre nego što kreneet da povlačite rukom gore dole. Zatvarajte pesnicu kad dođete do njegove glave.

#11 Perineum

To je nežni, glatki deo, bez dlaka između anusa i skrotuma. Svaki muškarac će vam reći da je osećaj božanski kada ga milujete u tom delu tela. Upotrebite dva prsta za masažu perineuma. Možete i čvrsto da pritisnete zonu. Ovaj predeo je izuzetno bogat nervnim završecima, stoga je bilo koji vid stimulacije nepogrešiv.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Neki muškarci ga zovu i dugmetom za brzo svršavanje jer ako ga pritisnete kad je blizu orgazma, budite uvereni da završnica samo što nije usledila. U velikom stilu.

Pokušajte sa pokretima pumpanja sa jagodicama prstiju. Pritisnete pa pustite, u određenom ritmu. Možete malo i da zadržite pritisak.

Pročitajte i ovo: Obrazac žrtve kao beg od ljubavi

Pritiskanje perineuma tokom dužeg vremena, pod pravim pritiskom, može anatomski da dovede muškarca do doživljaja orgazma, bez ejakulacije. Ovo je sasvim individualno i potrebno je poprilično prakse da se postigne.

#12 Anus

Oko 60% muškaraca uživa u analnoj stimulaciji, mada ta cifra raste kako vreme odmiče. Ostali je smatraju zabranjenom zonom i radije bi dozvolili da im zabadate čiode u testise nego da bilo šta zaglavite u njihovom anusu.

Pročitajte i ovo: Andrija&Anđelka – šta nam poručuju i čemu (ne)treba da nas nauče

Proverite kojoj strani pripada, pre nego što se upustite u avanturu do kraja, laganom stimulacijom.

Kad leži na stomaku, ljubite ga beskrajno, sklizeći niz njegovu kičmu, idući pravo prema završetku iste.

Pročitajte i ovo: Venčanje definitivno menja vaš partnerski odnos – kako i zašto

Ako njegovi jauci postaju sve glasniji i počne da se zadovoljno vrpolji po krevetu, diskretno masirajući svoj penis koji je već dostigao ogromnu erekciju, imajući u vidu šta biste mogli da mu uradite sledeće, ne samo da je bezbedno da nastavite, nego je više nego jasno da očajnički traži da nastavite.

U ovom slučaju, ulepšajte mu dan tako što ćete da razdvojite njegov guzove i jezikom počnete da kružite po ivicama njegovog anusa.

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

Ubacivanjem jezika unutra, poslaćete ga u drugu vremensku zonu, ali ako vam nadolazi mučnina, čak i na samu pomisao na ovu scenu, umesto jezika stavite svoj prst na koji ste naneli lubrikant ili neku igračku koju ste posebno pripremili za ovu situaciju.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Ako ne želi da se pozabavite njegovim anusom, jasno će to pokazati tako što će početi nervozno da se vrpolji ili glasno negoduje.