Jupiter sekstil Saturn u natalnom horoskopu daje stabilnu i uravnoteženu prirodu.

Imate oprezno optimističan pogled na svet jer razumete svoja ograničenja, ali ste spremni da se bacite na autsajdera. U ličnim odnosima, vi ste odani i pouzdani, ali niste dosadni. Uživate u zabavi, ali nikada na račun drugih ljudi, jer ste zreli i poštovani.

Nećete propustiti odličnu priliku za rast, a to može uključivati stvaranje bogatstva, studije, putovanja ili duhovni razvoj. Ali vaša zdrava procena i razboritost znače da ćete iskoristiti samo one prilike koje vam odgovaraju, a za koje smatrate da su šanse za uspeh veće od prosečnih. Tada imate strpljenja, upornosti i jake radne etike da maksimalno iskoristite svoju priliku za napredovanje.

Vi ste vredan radnik, ali nećete biti ugušeni rutinskim poslovima ili poslovima u ćorsokaku. Uglavnom nađete svoj pravi poziv, a ne samo posao. Odgovarala bi vam pozicija poverenja i poštovanja gde vaš zdrav razum i veštine rasuđivanja mogu dovesti do unapređenja.

Politika, biznis ili pravo su neke profesije koje bi vas mogle zanimati. Možete da radite sa drugima, ali najbolje bi to učinili bez ograničenja u pogledu promocije. Vi ste veoma ambiciozna osoba i veoma cenite svoje sposobnosti. Imate dobre liderske kvalitete, ali biste napredovali u samozapošljavanju ili radu po ugovoru.

Ulaganje bi se pokazalo isplativim, posebno u dugoročne poslove kao što su akcije sa plavim čipovima i nekretnine. Takođe biste dobro prošli u ulaganju u ljude zbog svog odličnog rasuđivanja i menadžerskih veština.

Jupiter sekstil Saturn u tranzitu

Jupiter sekstil Saturn u tranzitu je vreme oprezne ekspanzije. Verovatno će vam biti ponuđene neke mogućnosti za rast, a vi se možete osloniti na veštine dobrog rasuđivanja da biste izabrali samo one koje vam odgovaraju. Ove prilike mogu biti u vašoj karijeri, kroz ulaganja ili poslovne dogovore, ili u vašem ličnom životu kao značajna materijalna imovina ili izbor odnosa.

Strpljenje, istrajnost i jaka radna etika znače da ćete sada najverovatnije uspeti. Potreban je zdrav razum i kontinuirani napor jer je ovo značajan i dugoročan projekat na kojem radite. Možda to nije uzbudljiva faza života, ali ćete steći veliko zadovoljstvo i zadovoljstvo. U rezultatima vaših dostignuća i dalje ćete uživati dugo nakon što ovaj tranzit prođe.

Možda ćete zaraditi unapređenje ili preuzeti veću odgovornost i iz ovog iskustva ćete izaći mudriji, bogatiji ili srećniji. Poslovna ulaganja doneće vam finansijsku stabilnost i dugoročan stabilan rast. Ulaganje u imovinu ili akcije sa plavim čipovima bilo bi posebno dobro za stvaranje bogatstva. Ovo je odličan trenutak da započnete plan štednje, kupite kuću ili otvorite mali biznis.

Poznati koji imaju ovaj aspekt u natalu

Rudyard Kipling 0°00′, Charli d’Amelio 0°00′, Michelle Pfeiffer 0°01′, Gerard Manly Hopkins 0°02′, Hans Speidel 0°02′, Connie Francis 0°05′, Ethan Coen 0°09′, Joseph Goebbels 0°12′, Robert Altman 0°16′, Rosaleen Norton 0°19′, Keith Haring 0°21′, Alfred, Duke of Saxe-Coburg and Gotha 0°27′, Bobby Womack 0°27′, Whitney Houston 0°30′, Johnny Weissmuller 0°31′, Lena Horne 0°33′, William Butler Yeats 0°34′, Phyllis Diller 0°37′, Crispin Glover 0°39′, Art Buchwald 0°41′, Angela Lansbury 0°41′, Margaret Thatcher 0°42′, Philip II of Spain 0°43′, Johnny Carson 0°43′, Lady Helen Taylor 0°43′, Lauren Hutton 0°43′, Andie MacDowell 0°46′, Mike Barson 0°47′, Kevin Mitnick 0°48′, Christian Brando 0°48′, Emmanuel Macron 0°50′, Jacques Coutela 0°52′, Prince 0°55′, Gore Vidal 0°55′, Kay Parker 1°00′.