Dragi Jarčevi,

Nova 2022. godina će vam početi sa retrogradnom konjunkcijom Venere, koja vlada vašim poljem posla, sa Suncem u vašem znaku.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Omogućiće vam da jasnije sagledate vaše ranije propuste u poslovnim odnosima i da unesete neophodne promene koje će vam omogućiti da vaš nastup bude zapažen.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do boljeg izražaja. Konjunkcija Venere sa Marsom u februaru doneće vam naklonost od strane nadređenih i poveriće vam odgovornije dužnosti i rukovodeće radno mesto.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Sa poslovnim partnerima ćete imati odličnu saradnju i pokrenućete nove zajedničke projekte koji će vam doneti uspeh i veliku zaradu. Sekstil Jupitera sa Uranom doneće vam uspeh u kreativnim poslovima, saobraćaju i oblastima prosvete i zabave.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom aprila ćete započeti važne pregovore koji će se okončati u vašu korist i omogućiti vam da pokrenete nove poslove iz oblasti dizajna, komunikacija i trgovine kozmetikom i kućnom hemijom.

Tokom maja će Jupiter ući u znak Ovna i omogućiti vam da nabavite nova sredstva za rad i proširite radni prostor.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Jun će vam biti povoljan za uspeh u oblastima zabave, ugostiteljstva, dizajna i u kreativnim projektima. Imaćete uspeha i u uvođenju novih usluga u vašu ponudu.

Tokom jula ćete ostvariti uspeh na polju javnosti i sklopiti nove ugovore i partnerstva. Od kraja avgusta do početka oktobra bi bilo poželjno da odete na odmor jer ćete se u suprotnom suočavati sa raznim ograničenjima u pogledu finansija i platnog prometa.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Oktobar će vam doneti pogodne prilike za napredak u karijeri i uvećanje zarade. Imaćete dobar osećaj kako da prestignete konkurenciju. Izbegavajte poslovne i finansijske rizike tokom novembra.

U decembru ćete imati teškoće u komunikaciji i organizaciji. Čuvajte se spletki jer su mogući gubici.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima komunikacija, dizajna, zabave, prosvete, ugostiteljstva i inženjeringa. Tražiće se vaše rukovodeće i organizacione sposobnosti.

Website photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto Rawpixel, Freepik.com

Ljubav

Ako ste u vezi:

Tokom januara i februara vaš odnos sa voljenom osobom će biti pun međusobne pažnje i podrške.

Zahvaljujući konjunkciji Venere sa Marsom u vašem znaku probudiće se strasti koje su bile potisnute i to će uneti više dinamike u vašu vezu, što će vašem partneru posebno prijati.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Tokom aprila i maja ćete se intuitivno razumeti i uživati u romantici i zabavi.

Na nesuglasice ćete nailaziti od kraja maja do sredine juna zbog različitih potreba u pogledu zabave, a nesporazumi i nepoštovanje međusobnih dogovora vas očekuje krajem jula i u septembru.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Avgust i oktobar će vam  biti ispunjeni međusobnim podsticajima i zajedničkim aktivnostima. Budite pažljivi krajem godine jer ćete biti napeti i povučeni u sebe.

Ako ste slobodni:

Tokom februara ćete upoznati osobu koja će vas dobro razumeti i koja će imati slična interesovanja i potrebe u ljubavi kao vi. Kako će simpatije biti obostrane, emotivna veza je moguća.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Krajem aprila i u novembru su vam nepovoljni periodi za ulazak u emotivnu vezu jer će se odigrati pomračenje Meseca u vašem polju zabave i ljubavi. To vam može doneti zahlađenje i razočarenje u pojedine osobe, kao i do raskida veze.

Oktobar će vam doneti nove šanse za emotivnu vezu.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Nešto stariji Jarčevi će upoznati na početku godine osobu koja će im se dopasti ali će biti povučena. Bićete istrajni i daćete sve od sebe da ostavite povoljan utisak na nju. Uspeh vas očekuje u drugom delu godine. Veza će biti ozbiljna i skladna.

Zdravlje

Vaše zdravlje će biti stabilno i bićete puni pozitivne energije, u pokretu i u dobroj kondiciji tokom maja, juna i septembra.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Prijaće vam da boravite na mestima gde je čist vazduh. Imunitet će vam biti oslabljen u januaru, novembru i decembru kada je neophodno da se odmarate i izbegavate stresne situacije.

Moguća je loša cirkulacija, prehlada i urološke smetnje.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže antioksidanse i vitamine i koje su srednje kalorične.

Od povrća jedite beli luk, spanać, pasulj, brokoli, kupus i krompir. Od voća će vam prijati suvo grožđe, maline, avokado, banane i breskve.

Pročitajte i ovo: Ljubav preko interneta – kako da smuvaš partnera preko društvenih mreža

Meso i mlečne proizvode jedite umereno. Dodajte ishrani orašaste plodove, B vitamin i magnezijum.

Srećni brojevi: 2, 7, 13, 18, 24