Nova 2021. godina počinje sa ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i gde će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom.

Ovo vas upozorava da izbegavate ulaske u rizične investicije jer ćete biti skloni da to nepromišljeno učinite, neočekivano i poneseni trenutkom, ali vam, to lako može naneti ozbiljne gubitke.

Igor Pavluković, astrolog, Astrosymbolica

Nije preporučljivo da započinjete nove velike poslove. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i još više će vas provocirati da pokrenete rizične poslove koji zahtevaju velike investicije.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

U februaru će Venera koja vlada vašom poljem posla praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam mogućnost da investirate u oblasti koje će vam doneti sigurnu zaradu i dobitke.

Pročitajte i ovo: Sve o Velikoj konjunkciji JUPITERA i SATURNA u VODOLIJI 21. decembra 2020. godine

Najviše će vam se isplatiti investicije u IT sektor i elektrotehničku industriju.

Saturn će praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti teškoće, nepredviđene i uvećane troškove na polju prosvete, zabave, ugostiteljstva i dizajna.

Kreativni projekti će se naći u zastoju ili se neće isplatiti. Tokom marta i aprila imaćete povoljan period za započinjanje novih projekata.

Jupiter će ući u znak Riba sredinom maja i zadržaće se tamo privremeno, što će vam doneti uspeh u pregovorima oko novih poslova, a dobitke ćete ostvariti kroz oblasti trgovine i komunikacija.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Solarna eklipsa u Blizancima sredinom juna vam donosi teškoće i zastoje na polju sluga. Krajem juna i početkom jula Mars i Venera će praviti T-kvadrat sa Saturnom i Uranom, kada nikako ne bi valjalo da ulazite u rizične investicije i transakcije.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Doći će do zastoja u prometu novca. Izbegavajte da se zadužujete. Od avgusta do sredine novembra pokrenućete isplativa poslovna partnerstva i ostvariti uspeh u javnosti.

U decembru će Venera krenuti retrogradno u vašem znaku i pokrenućete privatni biznis koji ste duže odlagali.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, zdravstva, u javnom, pravnom i IT sektoru i u trgovini. Povoljni meseci za zaposlenje su vam mart, maj, avgust i oktobar.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Ako ste u vezi, početak nove godine donosi vam neslaganja oko ulaganja zajedničkog novca. Bićete tvrdoglavi i nećete hteti da popustite.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Slične nesuglasice koje će osim finansijskih pitanja uključivati vaše potrebe za zabavom i druženjem, kada nećete moći da se dogovorite oko zajedničkih izlazaka i izbora zabavnih aktivnosti, imaćete tokom juna, jula, novembra i decembra.

Prolećni period će vam biti naklonjen za skladne intimne trenutke, zajedničke izlete vikendom, susrete sa prijateljima i rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, što će prijati i vama i voljenoj osobi.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Avgust, septembar i oktobar ćete iskoristiti da u vašu vezu unesete nešto novo što će pojačati bliskost sa partnerom. Jedno drugom ćete pružati podršku i iskrena osećanja.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Ako ste slobodni, početak nove godine donosi vam susret sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled i koja će u vama probuditi strasti ali vaša relativno kratka veza neće otići dalje od toga.

Još jednu avanturu punu strasti ali i ljubomore i čestih nesuglasica imaćete sredinom godine.

Od oktobra do kraja godine vas očekuje mirniji period i poznanstvo sa osobom koja će u vaš život uneti emotivnu toplinu i koja će na vas delovati inspirativno. Započećete skladnu vezu koja će biti ozbiljna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će znati šta žele u ljubavi i biće istrajni dok ne ostvare svoje želje. Duže ćete tragati za svojom lepšom polovinom i upoznaćete je sredinom avgusta.

Biće to ljubav na prvi pogled. Do kraja godine započećete zajednički život.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Tokom februara, juna i oktobra vaša vitalnost će biti slaba i bićete podložni zdravstvenim smetnjama kao što su stres, artritis, disajne smetnje, osetljivo grlo i krajnici i probavne smetnje.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Preporučuje vam se da se više odmarate i da praktikujete zdravu ishranu. Tokom avgusta i septembra bićete na vrhuncu vitalnosti. Praktikujte fizičke vežbe.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u svojoj osnovi bazne, kako biste umanjili kiselost vašeg organizma i postigli bolju ravnotežu i stabilnost.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Uvrstite u vašu redovnu ishranu ovsene pahuljice, suvo grožđe, cimet, sočivo, celer, šargarepu i peršunov list.

Umanjite unos kafe, alkoholnih pića i mesnih delikatesa. Pijte više vode.

Srećni brojevi: 8, 12, 15, 17, 23

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.