Novi filmski hit u najavi, akciona komedija koja se neizostavno mora pogledati ovog leta, Oceans 8, samo što je ugledao svetlost dana, naime, premijera je bila 8. juna, a glavne glumice, Sandra Bulok, En Hatavej, Rijana, Sara Polson, Helena Bonam Karter i ostale, jure sa intervjua na intervju, promocije filma radi.

Jedna od njih, Kejt Blanšet, trenutno, čini se, glavna faca filmskog sveta, sa ženske strane, ne štedi se pred medijima i svaki put pažljivo bira šta će obući i kako će izgledati. Svaki svoj stajling nesebično predstavi na Instagramu. Čak i ankete sprovodi, pozivajući fanove da glasaju za najbolje odevne kombinacije.

Za dole prikazanu odevnu kombinaciju kaže da je jedna od njenih omiljenih, a svakako jeste i nama zapala za oko. Sve je u skladu sa aktuelnim modnim trendovima za proleće – leto 2018 – ima i nešto plavo, muško odelo, nešto belo, malo tufnica, nemarnih talasa u kosi, u fazonu, nisam se frizirala sat i po, već sam se tako probudila jutros, opuštenost u izrazu i sigurnost u koraku.

Kako se vama čini? Jeste li već pogledali film?

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.