Ako hoćete da obrnete igricu, budete primećeni i privučete srećne okolnosti u svoj život, obucite crvenu haljinu!

Pored toga, kad god ne znate šta da obučete, sa crvenom haljinom, jednostavno, ne možete da pogrešite. Crvena haljina je uvek odličan izbor.

Inače, haljina bi trebalo da bude kao žičana ograda, da posluži svrsi, ali da ne ometa pogled. Mada, teško da se to može reći za crvenu haljinu. Za svaku drugu boju sigurno važi to pravilo.

Crvena boja stoji žena srednje i tamnije puti. Plavuše bi, po pravilu, trebalo da je izbegavaju jer može da izgleda poprilično vulgarno na njima, ako ne odaberu pravu nijansu. Mada, čuvena glumica Odri Hepbern je rekla da postoji nijansa crvene boje za svaku ženu.

U svakom slučaju, ne možemo poreći da postoji nešto posebno u haljini crvene boje. Neka posebna energija, gotovo, magična, koja čini da se žena odmah oseća drugačije čim je obuče haljinu crvene boje, više seksi, ženstvenijom, senzualnijom i privlačnijom. Kako sebi, time i drugima. I nebitno je da li se radi o haljini ili samo detalju, u vidu karmina, cipela ili rukavica. Crveno je uvek odličan izbor, mada, najbolje što možete da izaberete da obučete za doček Nove godine svakako jeste samopouzdanje! A crvena boja, dakako, može umnogome da doprinese tome! Izaberite prema svojoj meri! I srećno vam novo leto!

Rejina Pyio, net-a-porter.com
Elizabeth and James, net-a-porter.com
Johanna Ortiz, net-a-porter.com
Magda Butrym, net-a-porter.com
Johanna Ortiz, net-a-porter.com
Monse, net-a-porter.com
Khaite, net-a-porter.com
Roland Mouret, net-a-porter.com
Saloni, net-a-porter.com
Caroline Constas, net-a-porter.com
Goen J, net-a-porter.com
Jason Wu, net-a-porter.com
Fendi, net-a-porter.com
PREEN BY THORNTON BREGAZZI, net-a-porter.com
Marc Jacobs, net-a-porter.com
Galvan, net-a-porter.com
JONATHAN SIMKHAI, net-a-porter.com
Haney, net-a-porter.com
ASHISH, net-a-porter.com
Roland Mouret, net-a-porter.com
Zuhair Murad, net-a-porter.com