Nije pravi trenutak da budete stidljive ove jeseni i zime!

Iako ste, u suštini, decentni i vaš spektar boja svodi se na paletu neutralnih boja, od bele, preko bež, do crne, sa retkim izlivima u vidu crvenih fragmenata, ove modne sezone mogli biste sebi da date malo oduška i da se istaknete u gomili. Naime, neonske boje su u trendu, i to, od patika za vežbanje u teretani, kao JLo, preko odela za svaki dan, kao Blejk Lajvli, do večernje haljine u jarkoj, roze boji, opet, kao JLo.

View this post on Instagram

? Let the games begin…

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Ali, ovog puta nećemo da pričamo o odeći, već kosi. Žuta neon boja kose je u trendu. Plavuše prelaze na viši nivo igrice, poznatiji kao – plavuša na steroidima. Doduše, kada se farbanje i nijansiranje odradi kako treba, profesionalno i znalački, neon žuta u kosi može da izgleda vrlo osvežavajuće. Zaista, neon žuta boja kose predstavlja pravo, veliko osveženje u frizerskoj ponudi.

I, ne, neon žuta boja kose nije samo za modnu pistu, za svaki dan je, realnu ženu, od pijace do biblioteke i nazad na spavanje, pa ujutro na posao, i tako redom.

U rukama pravog majstora, očito da ništa ne može da bude naopako. Probajte, šta vam teško?! Kako vam se čini? Uvek možete da se vratite na staro ili probate opet nešto novo za par dana. Kosa je bar zahvalna za eksperimentisanje.

View this post on Instagram

#yellowhair #neonhaircolor #highlights #hiushuonepure

A post shared by hairbyellimaija (@hairbyellimaija) on