Kompanija Gorenje uvela je prvi put u Srbiji jedinstvenu mogućnost kupovine inovativnih, premijum i dizajnerskih kućnih aparata i kuhinja putem beskamatnog kredita do 36 mesečnih rata u Gorenje Studiju.

picture6Posebno označeni Gorenje inovativni i premijum kućni aparati, kuhinje i posuđe dostupni su po jedinstvenim uslovima plaćanja, na 36 rata, sa nula posto kamate, bez troškova obrade zahteva i bez obaveze otvaranja računa u banci. Od 10. novembra, u 15 Gorenje Studio prodavnica kredit se odobrava bez obaveze odlaska u banku i to u roku od 24 sata od podnošenja kompletne dokumentacije. Ovu inovaciju u pristupu potrošačima, kompanija Gorenje je realizovala u saradnji sa NLB Bankom.

picture5„Pozicija lidera koju smo pažljivo gradili na domaćem tržištu sa sobom nosi i odgovornost svakodnevne i konstantne brige o našim potrošačima. Kao dizajnom vođen inovator, Gorenje već više od 65 godina proizvodi tehnološki napredne, inovativne, visoko energetski efikasne i vrhunski dizajnirane aparate za domaćinstvo koji milionima korisnika širom sveta čine život jednostavnim“, izjavila je Stanka Pejanović, generalna direktorka kompanije Gorenje Beograd.

picture9 „Još pre samo pet ili šest godina, svi putevi bankarskih klijenata vodili su do šaltera, koji je bio takoreći jedini kanal komunikacije sa bankom. Danas, kretanja na tržištu, posebno proces digitalizacije, pred bankare stavljaju ozbiljne izazove. Ovaj projekat partnerstva sa Gorenjem jedan je od načina na koji NLB Banka izlazi u susret kupcima Gorenje brenda. To nam omogućava da budemo tamo gde naši klijenti žele da kupuju, gde opremaju svoje domove i ostvaruju svoje želje Ubeđeni smo da je kredit 360 bolje rešenje i od popularne kupovine na čekove jer kupac nije ograničen brojem čekova kojima raspolaže“, izjavio je Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke Beograd.

picture10

Gorenje čvrsto veruje u filozofiju jednostavnosti života i teži da stvori inovativne i energeski efikasne uređaje koji su uprkos svojoj kompleksnosti laki za upotrebu, što daje korisnicima više vremena za važnije stvari u životu.

picture7Pored inovacije i naprednih funkcija Gorenje aparate odlikuje i karakterističan dizajn koji potpisuju najprestižniji dizajneri današnjice, Filip Stark, Ora Ito, Karim Rašid i Paolo Pininfarina. O kvalitetu dizajna najviše su rekle nagrade. Dvanaest godina Gorenje dobija nagradu Red dot za dizajn svojih proizvoda. Osim toga, kompanija je 2014. godine dobila i nagradu Najbolje iz Srbje u kategoriji Najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji, a koja se dodeljuje na osnovu izbora potrošača i stručnog žirija.

picture1Više informacija možete pronaći na: http://www.gorenje.rs/prodaja/360kredit