Juče sam imala božanstveno iskustvo pozirajući ispred fotoaparata čarobnice Jelene Lekić u boudoir atmosferi!

Gotovo ceo dan smo provele igrajući se i ludo se zabavljajući slikajući se, birajući kostim (to jest, donji veš) u kome ću pozirati, dogovarajući poze, kako se namestiti, kad udahnuti, kad izdahnuti (gotovo da bukvalno jesam od umora na kraju dana – sad mi je jasno zašto Naomi Kempbel ne ustaje bez deset hiljada dolara!).

Toplo preporučujem da probudite divu u sebi kroz boudoir doživljaj! Otkrijte divnu strane sebe, i to, bez bednih i otrcanih izgovora. Jednostavno, može mi se! To je moj stav.

Za sve vas, Jelena ima neodoljivu ponudu! Iskoristite vaučer za popust od 30 evra. Kontaktirajte Jelenu Lekić preko email adrese hello@cozy.rs.

U ljubavi si sa sobom kad prihvatiš sebe onakvom kakva jesi.

Žana Korolija
Foto Jelena Lekić

O tome šta su boudoir fotografije, kada i kako je nastao ovaj pravac fotografisanja, i sa kojim ciljem pročitajte intervju koji sam uradila sa Jelenom Lekić, fotografkinjom iz Beograda, koja se posvetila istraživanju intimnog sveta žene kroz objektiv svog foto-aparata, na dole navedenom linku.

Pročitaj i ovo: Probudi divu u sebi kroz boudoir doživljaj – moćno sredstvo za osnaživanje žene i podizanje samopouzdanja

Kroz priču sa Jelenom Lekić uvodimo vas u tajni, skriveni i najintimniji svet žene kroz objektiv njenog foto-aparata, i to, na sasvim jedinstven način, kroz boudoir (budoar) fotografije jer lepota počinje onog trenutka kad odlučiš da budeš ono što jesi, to jest, kad prihvatiš sebe onakvom kakva jesi.

Kada poželiš da vodiš ljubav sama sa sobom tek tada hodaš uzdignute glave, sigurna u sebe i možeš da budeš privlačna i nekom drugom. Tada je žena u kontaktu sa sobom, tada ima moć.

Kažu da boudoir fotografi danas rade mnogo više od pokazivanja gole kože žene u donjem rublju. Umesto toga, pričaju priče. Ali ne vrste da probude želju u očima onog ko ih gleda, već bude ženu – njeno istinsko biće, skrivenu stranu ličnosti, i naposletku, a najvažnije, moć – ono čega se žena najviše plaši i zato je obično skriva.