Simbol Nove godine jeste novogodišnja jelka!

To sveto drvo nade, stabilnosti, uspeha unosi svežinu i veselje u naš dom. Svaki put iznova, kao da je prvi put. I svi joj se podjednako radujemo, bez obzira na to što smo davno odrasli i više nismo deca. Bar prema spoljnom izgledu. Jer deo nas zauvek diše i gleda na svet očima deteta. I baš u tom delu našeg bića, gle čuda, razvijaju se emocije.

Svi mi želimo da nam je jelka najlepša na svetu! Predstavljamo vam 15 ideja kako da okitite vašu novogodišnju jelku tako da vam bud lepša nego ikada pre.

Pročitajte i ovo: Božanstvene ideje za dekoraciju novogodišnjih jelki

Verujemo da ste se i ove godine odlučilii za veštačko drvo! Jer samo takva jelka je prihvatljiva ovih dana.

Kako bi bilo lepo kada bismo svi kupovali veštačke ili jelke sa korenom za Novu godinu, umesto mrtvo-sečenih. Uostalom, kome, uopšte, treba mrtvo drvo u kući?! Posle samo ima nered. Ko želi miris borovine, neka ode u prirodu ili kupi sprej, a Zeleni bi mogli da pokrenu inicijativu za zabranu prodaje sečenih jela i borova.

#1 Snežno drvo

1

Da biste postigli ovaj snežni izgled jelke, isprskajte je sprejom za veštaki sneg. Obilato! Kompletan tutorijal za kićenje jelke na ovaj način pogledajte OVDE.

#2 Crno beli zvezdani sjaj

2

Počnite sa prekrivanjem novogodišnje jelke trakama od vrha nadole, potom dodajte različite ornamente. Tutorijal za kićenje jelke na ovaj način pogledajte OVDE.

#3 Tradicionalna novogodišnja jelka

gallery-1449269045-christmas-tree-w-kids056

Klasično okićena novogodišnja jelka sa crvenim i zlatnim ornamentima. Neke od njih možete praviti i ručno i na taj način okupiti celu porodicu kroz ručni rad i podizanje novogodišnjeg ushićenja i radosti.

#4 Vintage novogodišnja jelka

4

Ako volite da boravite u prirodi, bićete oduševljeni ovako okićenom jelkom! Iskoristite sve što vam je pri ruci da biste dekorisali jelku na ekološki način. Tutorijal pogledajte OVDE.

#5 Snežna grudva

gallery-1449176287-xmast4o

Pleteni, štrikani i heklani ornamenti učiniće da vaša jelka izgleda čarobno, nežno i prefinjeno! Tutorijal pogledajte OVDE.

#6 Deda Mraz jelka

6

Ako odlučite da novogodišnju jelku dekorišete po uzoru na odelo Deda Mraza, može da se desi da ove godine bude posebno darežljiv prema vama! Tutorijal pogledajte OVDE.

#7 Glamurozno rustična jelka

7

Obavijte jelku zlatnom, rustičnom trakom, potom, dodajte svetlucave ornamente sa šljokicama i prefinjene pahuljice za glamurozan izgled vaše jelke. Tutorijal pogledajte OVDE.

#8 Pepermint jelka

8

Probajte da osvežite izgled vaše jelke džinovskim slatkišima ove sezone. Tutorijal pogledajte OVDE.

#9 Ombre jelka

gallery-1449178410-xmast8o

Zašto bi samo vaša kosa bila ombre osenčena?! Prenesite omiljeno raspoloženje i na vašu jelku! Kupite belu veštačku jelku i crnim sprejem isprskajte je prema vašoj želji i osećaju za ombre. Tutorijal pogledajte OVDE.

#10 Mornarska jelka

gallery-1449178770-xmast9o

Osetite radosti zime i leta odjednom kroz jelku okićenu u mornarskom maniru.  Ornamenti u obliku morske zvezde i penušavih korala pomoći će vam u tome. Tutorijal pogledajte OVDE.

#11 Candyland jelka

gallery-1449179090-xmast10o

Upozorenje: Ovo drvo je vrh vrhova prema dečjim kriterijumima! Postoji veliki rizik da bude pojedeno pre kraja prazničnog perioda. Zadovoljite svoja nepca gigantskim slatkišima, u istim količinama! Tutorijal pogledajte OVDE.

#12 Prefinjena jelka

12

Ako vam zlata nikad dosta, udovoljite sebi i opustite se bar za Novu godinu. Prekrijte obilato svoju jelku zlatnim ornamentima i trakama. Neka vaša dnevna soba odiše elegancijom i prefinjenošću tokom prazničnih dana. Tutorijal pogledajte OVDE.

#13 Šumska vila

13

Ukrasite svoju jelku figuricama šumskih životinja radi što prirodnijeg ugođaja. Tutorijal pogledajte OVDE.

#14 Irvasova jelka

14

Drveni irvasi i crvene bobice učiniće vašu jelku dražesnom. Tutorijal pogledajte OVDE.

#15 Južnjačka princeza

15

Pri dekorisanju jelke na ovaj način, cilj je da je okitite kao kad se vi obučete za kućni party za jednu osobu, odvrnete muziku do daske i đuskate dok vas noge nose. Naravno, sa čašom punom šampanjca u ruci! Tutorijal pogledajte OVDE.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.