Umesto klasičnog šatiranja i izvlačena pramenova, već godinama unazad idealan način bojenja kose za leto je balajaž (balayage) tehnika, koja je nasledila već pomalo prevaziđeni ombre.

E, sad, nije dovoljno samo da odeš kod frizera i da kažeš – hoću balajaž, već treba da znaš koju tačno balajaž tehniku hoćeš, da bi iz frizerskog salona otišla kući pevajući, umesto suze da roniš. Što nije redak slučaj, al, avaj, i frizeri su samo ljudi. Nemaju magičnu kuglu pred sobom da bi znali šta je tebi na umu.

Zato, najtoplije preporučujemo da proučite svih 40 (da, četrdeset) balajaž tehnika, da biste mogle sa lakoćom da izaberete za sebe pravu. I onda, samo odete kod frizera i pokažete mu sliku. Ako i tad omane, znači da je pogrešan izbor. Ovog puta, frizera.

Ovako to rade najpoznatije svetske hair blogerke.

Balayage_Hair_Colors_Ideas2
@thekliniksalon

Balayage_Hair_Colors_Ideas4

@hairby_courtneyv
@hairby_courtneyv

Balayage_Hair_Colors_Ideas6Balayage_Hair_Colors_Ideas3Balayage_Hair_Colors_Ideas7Balayage_Hair_Colors_Ideas5Balayage_Hair_Colors_Ideas8Balayage_Hair_Colors_Ideas9Balayage_Hair_Colors_Ideas10Balayage_Hair_Colors_Ideas11Balayage_Hair_Colors_Ideas12Balayage_Hair_Colors_Ideas13Balayage_Hair_Colors_Ideas14Balayage_Hair_Colors_Ideas15Balayage_Hair_Colors_Ideas18Balayage_Hair_Colors_Ideas16Balayage_Hair_Colors_Ideas17Balayage_Hair_Colors_Ideas19Balayage_Hair_Colors_Ideas21Balayage_Hair_Colors_Ideas23Balayage_Hair_Colors_Ideas22Balayage_Hair_Colors_Ideas24Balayage_Hair_Colors_Ideas20Balayage_Hair_Colors_Ideas26Balayage_Hair_Colors_Ideas25Balayage_Hair_Colors_Ideas27Balayage_Hair_Colors_Ideas29Balayage_Hair_Colors_Ideas30Balayage_Hair_Colors_Ideas31Balayage_Hair_Colors_Ideas32Balayage_Hair_Colors_Ideas35Balayage_Hair_Colors_Ideas34Balayage_Hair_Colors_Ideas36Balayage_Hair_Colors_Ideas33Balayage_Hair_Colors_Ideas39Balayage_Hair_Colors_Ideas38Balayage_Hair_Colors_Ideas37Balayage_Hair_Colors_Ideas40