Za kraj ove sezone, koja je u velikoj meri obeležena donatorstvom i dobročinstvom, Opera i teatar Madlenianum i asocijacija ”Žena plus”, organizuju humanitarni koncert pod nazivom Za Zdravu Ženu, u utorak, 28. juna, na Velikoj sceni, sa početkom u 19.30 sati.

image002 (3)Humanitarni koncert na Vidovdan posvećen je svim obolelim ženama koje se hrabro i svakodnevno bore za svoj život. Asocijacija Žena plus posvećena je upravo takvim osobama. Na koncertu solista iz operskih kuća Beograda, nastupaju najpoznatiji umetnici u pratnji pijanista Dragane Andjelić Bunjac, Darinke Paunović i Petra Markovića.

Neka od imena učesnika su Radmila Bakočević, Tatjana Olujić, Snežana Savičić Sekulić, Sofija Pižurica, Janko Sinadinović, Branislava Podrumac, Tanja Obrenović, Ana Rupčić i mnogi drugi.

Oni će izvoditi najpoznatije arije iz svetskog operskog repertoara i svojim učešćem pokazati i sopstveni odnos prema svim ženama koje su danas ugrožene na različite načine.

Ovim koncertom želimo ne samo da pomognemo, već da pokažemo solidarnost, kao i da skrenemo pažnju na probleme žena u našem društvu i u sredini.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.