Kada su nam srca slomljena raskidom, neki ljudi to podnose mnogo teže od drugih.

Ako se brzo oporavljate od raskida, znajte da za mnoge ljude to nije slučaj. Sasvim suprotno, potrebno im je mnogo vremena da se oporave.

Možda će im trebati meseci ili godine da oplakuju svoju staru vezu, pre nego što konačno odluče da izađu sa nekim novim. Ako njihov novi period flertovanja prođe dobro, oni mogu nazadovati upoređujući svaki čin svog novog flertovanja sa onim što im je bivši uradio.

Ako vam ovih nekoliko rečenica privuče pažnju, evo četiri astrološka znaka koji imaju problema sa okretanjem stranice.

People photo created by LipikStockMedia - www.freepik.com
Foto by LipikStockMedia – www.freepik.com

OVAN

Dok većina vatrenih znakova može da nastavi bez oklevanja, Ovan nije najbolji u raskidima. Pod vladavinom planete Mars, Ovnovi imaju ovu naviku da raskinu i pomire se sa svojim partnerom kada su u vezi. Njihova najdraža želja je da ostanu uz partnera bez obzira na komplikacije na koje naiđu. Zbog toga je Ovan iznenađen svaki put kada njihov partner želi da prekine njihovu vezu.

Food photo created by fxquadro - www.freepik.com
Foto by fxquadro – www.freepik.com

RAK

Rak je tip bivšeg koji teško prihvata raskid. On je u stanju da pošalje brojne poruke svojoj bivšoj kako bi se ponovo spojili. Zato je potrebno da ga okruže dobri prijatelji kako ne bi učinio nepopravljivo.

Happy woman photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto by lookstudio – www.freepik.com

ŠKORPIJA

Škorpije teško podnose raskid zbog želje za osvetom. Umesto da idu napred, oni provode nedelje glancajući oštar tekst na svojim telefonskim beleškama ili smišljajući plan da omalovaže ime svog bivšeg. Iako je poznato da je ovaj znak veoma lojalan, on mrzi da mu se ismevaju ili mu se na bilo koji način čini nepravda. Zbog toga vrlo retko olako shvata raskide, a još gore kada se stvari loše završe.

Angry couple photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
Foto by rawpixel.com – www.freepik.com

RIBE

Od svih znakova zodijaka, Ribe se najviše žale tokom raskida. Kao vodeni znak kojim vlada Neptun, tužni su godinama nakon raskida. Prvih nekoliko dana plaču na poslu i u javnosti, a možda će čak morati da uzmu slobodan dan da bi se usredsredili na svoju tugu. Nedeljama kasnije nakon događaja, oni će i dalje biti tamo i razgovarati sa vama o svom bivšem i njihovoj staroj vezi.