Zanima vas kako ćete provesti najromantičniji dan u godini? Stoga smo spremili za vas horoskop za Dan zaljubljenih.

Bliži se najromantičniji dan u godini (prema trgovcima) i pitate se šta vam planete spremaju? Horoskop za Dan zaljubljenih može vam dati sve odgovore koje tražite.

Kupidon će 14. februara ispaliti svoje vatrene strele, utičući na gozbu zaljubljenih za svaki horoskopski znak.

Hoćete li i vi biti jedan od srećnih znakova obasuti crvenim ružama i dirljivim romantičnim pismima? Ili ćeš biti jedan od onih koji ga provedu zajedno žaleći se na svu ljubav u vazduhu? Hajde da saznamo zajedno.

Image by denamorado on Freepik
Image by denamorado on Freepik

Ovan

Amorove strele bi mogle da vas pogode pravo u srce ovog Dana zaljubljenih. Ali budite oprezni jer, sa svojom vatrenom prirodom, možete zapaliti strelu pre nego što stigne do cilja. Ali nemojte se plašiti da napravite prvi korak.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Bik

Vaša senzualna i romantična priroda procvetaće ovog Dana zaljubljenih, ali zapamtite da je ljubav nešto više od zadovoljstva. Zato se pripremite da radite na tome da vaša veza zaista uspe.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Blizanci

Vaša duhovitost i šarm biće vaše tajno oružje na Dan zaljubljenih, toliko da ćete na kraju dobiti gomilu cvetnih buketa od različitih obožavalaca. Birajte mudro: ljubav nije samo kvantitet već i kvalitet.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Rak

Vaša emocionalna i brižna priroda vas čini savršenim partnerom. Ali budite sigurni da prvo vodite računa o sebi: ljubav nije samo davanje, već i primanje. Zato se ne plašite da tražite ono što vam treba.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Lav

Čak i na Dan zaljubljenih, vaše samopouzdanje i harizma učiniće vas kraljem zabave. Ali ne dozvolite da vaš ego stane na put pravoj ljubavi: ljubav nije samo u tome da budete obožavani; takođe se radi o ranjivosti.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Devica

Po prirodi ste praktični i analitični, ali pokušajte da ne razmišljate previše ovog Dana zaljubljenih, već se prepustite strasti. Ukratko, dozvolite sebi da budete preplavljeni trenutkom.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Vaga

Vaš šarm i diplomatija učiniće vas idealnim partnerom ovog Dana zaljubljenih, ali nemojte se stideti da kažete šta mislite i zapamtite da ljubav nije samo harmonija već i iskrenost. Naučite da budete verni i svom partneru i sebi.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Škorpija

Vaša strastvena priroda vas čini vrhunskim ljubavnicima ovog Dana zaljubljenih. Međutim, nemojte se plašiti da spustite svoj gard i umesto toga pustite drugu osobu. Ljubav nije samo intenzitet već i poverenje.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Strelac

Vaša avanturistička i optimistična priroda čini vas savršenim saputnikom na putovanju ovog Dana zaljubljenih. Ali zapamtite da ćete u jednom trenutku morati da se vratite na zemlju jer ljubav nije samo avantura, već i stalna posvećenost.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Jarac

Dok je rad na ostvarenju svojih ciljeva dobar za vas, ovog Dana zaljubljenih pobrinite se da napravite pauzu i uživate u jednostavnim stvarima u životu. Za vezu koja zaista funkcioniše potreban vam je posao, ali i zabava i romansa.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Vodolija

Vaša jedinstvena i nezavisna priroda učiniće da se istaknete u očima vaših udvarača. Međutim, ovog Dana zaljubljenih pokušajte da se fokusirate i na svoju individualnost i na povezanost: budite otvoreni za nove mogućnosti.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Ribe

Sanjivi ste i romantični, ali nemojte se izgubiti u fantaziji na Dan zaljubljenih i zapamtite da je ljubav isto toliko vezana za snove kao i za stvarnost. Zato držite noge na zemlji i uživajte u ovom putovanju zvanom ljubav.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!