HOROR FILM GODINE O KOM VEĆ PIŠU SVETSKI MEDIJI 
OSTVARENJE “PRIČAJ SA MNOM” U BIOSKOPIMA OD 21. SEPTEMBRA

PUT OD POPULARNIH JUTJUBERA DO SUNDANCE FESTIVALA!
ZASTRAŠUJUĆI I UZBUDLJIV REDITELJSKI DEBI BRAĆE DANIJA I MAJKLA FILIPUA NA BIOSKOPSKOM PLATNU

U NASTAVKU TREJLER FILMA PRIČAJ SA MNOM (VIDEO)

Svetski mediji već uveliko pišu o filmskom ostvarenju braće Filipu, o njihovom predstojećem horor naslovu “Pričaj sa mnom” (Talk to Me) koji će se u domaćim bioskopima naći pred sam početak jeseni, 21. septembra.
Dva svetski poznata jutjubera poreklom iz Australije, braća Dani (Danny) i Majkl Filipu (Michael Philippou) čiju youtube stranicu RackaRacka prati skoro 7 miliona pratilaca, snimila su debitantsko ostvarenje čija je svetska premijera održana na ovogodišnjem. čuvenom Sundance festivalu.

Priča prati grupu prijatelja spremnih da se zabave tokom samo naizgled jednostavnog okupljanja. Mia je devojka koja je ostala bez majke, a emotivno je udaljena od svog oca. Njena porodica su njeni prijatelji, međutim ona se i dalje oseća otuđenom.
Dok sede oko stola hvatajući se za svoje telefone, grupa prijatelja saznaje da uz pomoć balsamovane ruke može da priziva duhove. Mia hvata misterioznu ruku upućujući joj ključne reči “pričaj sa mnom” shvatajući ubrzo da njeno telo preuzima nepoznati duh.
Reč je o najnovijoj viralnoj ludnici oko koje se mnogi okupljaju. Dok su zaokupljeni novim uzbuđenjima, grupi promiče trenutka kada jedan od njih ode predaleko i oslobodi zastrašujuće natprirodne sile.

Brojna svetska kritika uveliko piše o rediteljskom debiju braće Filipu, a neki navode da je reč o odličnom film koji pleni pažnju gledalaca. Associated Press ističe da je reč o moderom, ali sa druge strane i starom horor žanru, sa dovoljno preseka, zombija i straha, a opet ne i previše. The Guardian piše da je reč o zastrašujućoj zabavi koja kombinuje vrisak i psihološke momente. Empire magazin zaključuje “Obavezno držite nekoga za ruku dok gledate film”.