Kada se Ela Faning pojavila u bluzi od belog organdina i teget suknji od tila, modnoj kombinaciji potpisanoj od strane modne kuće Dior, na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu, svi su ostali bez daha – tako šik i elegantna odevna kombinacija odavno nije viđena, čak ni na crvenom tepihu, gde defiluju svetske zvezde u najelegantnijim odevnim kombinacijama vrhunskih modnih kuća.

Šik materijal, koji je uglavnom rezervisan za noć i elegantne prilike, organdin se ove sezone spustio među narod – nosi se tokom celog dana. U svakoj prilici, od jutra do mraka, možete nositi bluze od organdina, bez izuzetka. Bluza od organdina bila je pravi hit leta, ali tu nije kraj. Trend se nastavlja i na aktuelnu modnu sezona jesen  – zima 2019/20, tako da ako još uvek niste kupili bluzu od organdina, krajnje je vreme. Biiće to dobro uložen novac.

Ne verujete? Proverite! Obiđite radnje i verujemo da ćete u svakoj pronaći bar jednu bluzu od organdina. I to ne samo bluzu – organdin je vrlo prisutan ove sezone u svim modnim kolekcijama i od njega se prave gotovo svi modni komadi, sve do aksesoara. Posebno su zanimljivi mantili od organdina!

Pročitajte i ovo: Klasični modni komadi koje bi svaka žena trebalo da ima

Inače, bluze od organdina sjajno idu i uz farmerke. Probajte! Nećete zažaliti.

Organdin ističe ženstvenost i raskošnu zavodljivost osobe koja ga nosi. Probudite skrivenu boginju u sebi noseći bluzu od organdina. Haljina nije na odmet!

Pročitajte  ovo: Kako da odaberete obuću koja vam neće zadavati muke

Krojeva ima raznih, kao i boja, odaberite za sebe pravu! Mada, nije greh ako iskopirate odevnu kombinaciju Ele Faning.

Pročitajte i ovo: Ključ dobrog stila je u detaljima

Dolce&Gabbana, net-a-porter.com
Dries Van Noten, net-a-porter.com
Ganni, net-a-porter.com
Lela Rose, net-a-porter.com
Marc Jacobs, net-a-porter.com
Marc Jacobs, net-a-porter.com
Mugler, net-a-porter.com
Prada, net-a-porter.com
Prada, net-a-porter.com
Rejina Pyo, net-a-porter.com
See by Chloe, net-a-porter.com
Zara, zara.com
Zara, zara.com
Zara, zara.com