Tokom predstojećeg vikenda, 17. i 18. decembra, u Mikser House-u, u Beogradu, biće održan Festival hedonizma, pod nazivom, Hedonopolis.

Na Festivalu, u organizaciji Asocijacije Autentičnih Hedonista, biće predstavljeni najbolji sirevi, čokolade, kafe, pića, hrana i vina.

hedonopolis_1 Kroz edukativno-zabavne radionice posetioci će iimati priliku da se upuste u neobična putovanja, uz jedinstvenu priliku da na jednom mestu probaju i kupe predstavljne proizvode, kao i da zadovolje svoja čula kroz pozitivnu energiju, mirise, ukuse i dobro društvo. Cilj Festivala je da podeli iskustvo sa ljudima kako da poboljšaju kvalitet života i da se koncentrišu na njegovu lepšu stranu, kako da uživaju u svemu što im prija i kako da taj doživljaj podele sa bar još nekim, jer uživanje je u malim stvarima.

hedonopolis_2Hedonopolis je grad čarolije, a sve je u skladu sa sloganom Asocijacije: Hedonizam jača organizam!

Radno vreme za posetioce je u subotu 17. decembra od podneva do 22, a u nedelju, 18. decembra  od 10 do 18 sati. Cena ulaznice iznosi 300 dinara. Od svake prodate ulaznice, 50 dinara namenski se uplaćuje u humanitarne svrhe organizaciji Beta, za podršku projekta “Mobilna veterinarska stanica za sterilizaciju životinja”.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.