Želite jednostavnu, praktičnu i udobnu haljinu, u kojoj ćete uvek izgledati ženstveno, elegantno i seksi? Može! To je haljina na preklop!

Haljina na preklop je zaista izuzetan, multifunkcionalni modni komad, koji bi svaka žena trebalo da ima u svom garderoberu. Bar, jednu!

Naime, pored toga što predstavlja jednostavan način da se brzo spremite, haljina na preklop je odličan izbor za svaku priliku. Najzanimljivije od svega je što ćete se u njoj osećati kao da nosite udobni, kućni penjoar, što, fakat, nije, već prava haljina, a sasvim je prikladan odabir u kojem možete za tili čas da izađete napolje i da uvek budete dobro obučene.

Pročitajte i ovo: Modni svet poludeo za suknjama od teksasa

Diane von Furstenberg, net-a-porter.com

Pored toga, popuštanjem kaiša kojim vezujete haljinu može da se desi da se neprimetno i ugojite koji kilogram, a da to i ne primetite. Toliko je udobna. Zato, vodite računa, ako ne želite da do toga dođe. Mada, sa druge strane, odlična je skrivanje viška kilograma, tako da pristaje svakoj figure. Povlačenjem istog kaiša produbljujete dekolte i šlic koliko vi to želite. Mogućnosti su brojne, na vama je da nosite haljinu na preklop kako vama paše, u zavisnosti od toga kako se osećate u datom trenutku.

Anna Mason, net-a-porter-com

Pročitajte i ovo: Najveći izbor sandala sa visokim potpeticama

Isti model možete da nosite tokom svih godišnjih doba i modnih sezona, razlika je samo u tome da li i šta nosite preko haljine, kao i od vrste obuće. Uz haljinu na preklop pristaju podjednako dobro papuče, patike, cipele, sandale i čizme, poluduboke, duboke ili preko kolena. A možete da je nosite i preko pantalona ili farmerki, što je naročito moderno ovih dana.

Pročitajte i ovo: Bele tašne na vrhu liste najpoželjnijih modnih komada za proleće – leto

Predstavljamo vam najnovije modele svetskih, modnih kuća, a vi odaberite model prema svojoj meri.

Adam Lippes, net-a-porter.com
Rick Owens, net-a-porter.com
Ganni, net-a-porter.com
Jason Wu, net-a-porter.com
Rhode resort, net-a-porter.com
Michael Kors Collection, net-a-porter.com
Ganni, net-a-porter.com
Diane von Furstenberg, net-a-porter.com
Alice + Olivia, net-a-porter.com
Alice + Olivia, net-a-porter.com