Udobne, vodootporne, pa čak i vrlo šik!

Predstavljamo vam najmodernije modele gumenih čizama na koje vredi da obratite pažnju ove sezone ako želite da vam noge ostanu suve po vlažnom vremenu.

Kad god sivi oblaci krenu da se navlače, sve žene odmah pogledaju u svoja stopala, pomisle na to u čemu su izašle iz kuće i kako će njihove cipele, čizme, patike da prežive nevreme, kišu, sneg ili led.

A tek koja je muka izaći iz kuće kada udare sve nabrojane vremenske nepogode, kojima, je, fakat, sezona ili tek nailazi, a ne možemo da ih izbegnemo. Zato je bolje da budemo pripremljene i dobro obuvene, u obući u kojoj nema zime za naše noge. Istina je da su gumene čizme jedina vrsta obuće u kojima će vam noge biti suve po vlažnom vremenu. Sve drugo je laž i prevara. Nema tog materijala, kako god ga zvali, u kome može da se zagazi u vodu ili duboki sneg, a da vam noge ostanu suve, a da to nije guma.

Uostalom, ne smemo da dozvolimo vremenskim uslovima, prilikama i neprilikama da remete naše modne planove i upropaste naš izgled.

Pročitajte i ovo: Modni hit: Pelerina se vraća na velika vrata u ženski ormar ove jeseni i zime

Naročito kad imamo gotovo rešenje nadohvat ruke. Par udobnih i toplih gumenih čizama je dovoljan da vam stopala budu suva i besprekorno očuvana, a da ne morate da žrtvujete stil.

Pametan izbor da ne morate da ostanete mokrih nogu čitav dan i da ne upropaštavate cipele koje inače nisu za vlažno vreme. Dobro za vaše zdravlje, pored dobrog izgleda. Gumene čizme su odlična alternativa čizmama do gležnja / gležnjačima i ove godine neka budu naše sidro spasenja u svim onim vremenskim prilikama kada naiđe vlažno vreme i kada ne znamo šta da obujemo.

Pročitajte i ovo: Kaput od kamelhara – modna investicija za sva vremena

Gumene čizme mogu da se nose uz uske pantalone sa ravnim nogavicama i farmerke, ali sjajno izgledaju i uz ženstvene suknje i haljine. Posebna draž gumenih čizama je u tome što im nije potrebna posebno održavanje i što mogu da se kombinuju kao bilo koje sasvim obične, da ne kažemo, normalne kožne čizme.

Pročitajte i ovo: Umetnost stila – najbolji modeli kratkih čizama ove sezone

Top modeli ove jeseni i zime? Raspon se kreće od klasičnih čizama sa visokom sarom, preko jarkih boja ili cvetnih dezena do kratkih čizama do gležnja, u dvobojnoj gumi ili jednobojne. Predstavljamo vam naš izbor gumenih čizama zbog kojih ćete se radovati kiši i snegu.

Aigle, zalando.it
Burberry, farfetch.com
Chloé, netaporter.com
DIOR, dior.com
Emporio Armani, zalando.it
Gioseppo, gioseppo.com
Hunter, hunterboots.com
Jimmy Choo, netaporter.com
Kate Spade New York, zalando.it
Mango, shop.mango.com
Moncler, farfetch.com
Pinko, zalando.it
Red Valentino, farfetch.com
Tommy Hilfiger, zalando.it
Weekend Max Mara, it.weekend.maxmara.com