Da li je i vaša jedna od najomiljenijih odevnih kombinacija farmerke i visoke potpetice? Tako smo i mislili!

Ako tražite neke ležerne modne ideje, kako biste ih uskladili ovih dana, onda ste na pravom mestu. Predstavljamo vam najnovije modele farmerki, cipela, bluza, tašni i minđuša koje mogu da vas inspirišu kako biste mogli da napravite svoju omiljenu odevnu kombinaciju za ove lepe jesenje dane.

Farmerke i štikle su svakako kombinacija koja je pogodna za sve prilike tokom dana, od jutra, kad pođete na posao, preko poslepodnevne kafe i ručka, do večernjeg izlaska, a neretko žena danas spaja sve aktivnosti i dolazi kući tek kasno uveče.

Pročitajte i ovo: Mornarski stil: Više od trenda – nikad demode, uvek u modi

Kombinacija 1: Minđuše: Chloe, Tašna: Paco Rabanne, Farmerke: SLVRLAKE, Bluza: Saint Laurent, Cipele: Alexandre Vauthier, net-a-porter.com

Jednostavno i praktično, za sve prilike kada ne želimo da trošimo previše vremena razmišljajući o tome šta da obučemo, ali i dalje želimo da izgledamo fenomenalno. Slamka spasa za koju se hvatamo da ne bismo potonuli na modno dno.

Pročitajte i ovo: Stilske greške koje čine da izgledamo starije

Ali budite oprezni. I tu postoje neka fina pravila koja bi trebalo slediti.

Recimo, uz farmerke visokog struka savršeno pristaje bluza sa dubljim dekolteom i klasične salonke sa visokom potpeticom, dok farmerke sa širim nogavicama, zvoncare, dobro se kombinuju sa kratkim čizmama do gležnja, klasičnom košuljom na kopčanje i blejzerom.

Pročitajte i ovo: Mantilom od denima obrnite igricu u svoju korist

Tokom dana slobodno obucite uske farmerke i kožne čizme, čak i model preko kolena, ili zvoncare sa sandalama i vunenim čarapama. Ne robujte predrasudama. Budite slobodni u modnom izražavanju.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za jesen – zimu 2019/20

Veče voli sjaj i šljokice, tako da vam za sve večernje prilike predlažemo skraćene farmerke, nonšalantno ošišane, u kombinaciji sa sandalama i čarapama sa šljokicama.

Kombinacija 2: Tašna: Chloe, Farmerke: Isabel Marant Etoile, Kardigan: Chloe, Minđuše: Paola Vilas, net-a-porter.com
Kombinacija 3: Bluza: Balmain, Farmerke: Goldsign, Minđuše: Charlotte Chesnais, Čizme: Isabel Marant, Tašna: Nanushka, net-a-porter.com
Kombinacija 4: Bluza: Petar Petrov, farmerke: SLVRLAKE, Tašna: Carolina Santo Domingo, Minđuše: Ana Khouri, cipele: Nicholas Kirkwood, net-a-porter.com
Kombinacija 5: Farmerke: GRLFRND, Bluza: Khaite, Cipele: Saint Laurent, Minđuše: Carolina Bucci, Tašna: Paco Rabanne, net-a-porter.com