Ako vas mrzi da čekate i nestrpljivi ste da seriju pogledate što pre i to sve epizode u nizu, možete i to – Bindžujte sve epizode serije Pad odmah!

Nova serija Pad je inspirisana autobiografskim bestselerom “Godina prođe, dan nikada” Žarka Lauševića. Priča prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana njihovog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama.

Dugoočekivana serija „Pad“ vam je od 9. januara na dohvat ruke, jer imate priliku da ovo sjajno ostvarenje gledate u jednom dahu, pre njegovog premijernog emitovanja na Superstar TV kanalu.

Sve epizode nove serije Pad možete da gledate u MTS video klubu, u okviru novog paketa „Gledaj pre svih“, po ceni od samo 349 dinara, jednokratno. Dovoljno je da okupite društvo, uzmete upravljač u ruke i bindžovanje može da počne. Ne morate da čekate vreme emitovanja serije, već sve epizode ove sjajne serije možete da gledate u video klubu kada god vam to odgovara i koliko puta vam odgovara, i to do 12. februara.

Serija PAD Superstar, MTS

Nastala po motivima istoimenog autobiografskog bestselera popularnog glumca Žarka Lauševića, serija „Pad“ kroz osam epizoda nudi uzbudljiv i dramski potentan osvrt na život i karijeru glumca Ivana Maslaća.

Priča serije počinje kasno uveče, jula 1993. godine, u trenutku kada dva brata, Ivan i Stojan stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mesta na kome se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama.

Priča se nastavlja u istražnom zatvoru SPUŽ. Paralelno, upoznajemo odnos Ivana i njegovog oca Nikole, ozbiljnog i racionalnog čoveka, sa kojim Ivan od detinjstva ima komplikovan odnos. Ove dve priče se usložnjavaju i proširuju, osvetljavajući s jedne strane zavodljiv život jedne od najvećih glumačkih zvezda Jugoslavije, ali i mračnu stranu devedesetih, korumpirano sudstvo, zatvorski polusvet.

Galerija živopisnih likova koje naš junak sreće u zatvoru, lopovi, kriminalci, ubice, politički zatvorenici, atmosfera devedesetih u kojima su se sve društvene i moralne vrednosti dovodile u pitanje, ključni lomovi njegovog intimnog života, odnos sa najbližim rođacima, porodicom, prijateljima, scene iz sudnica, odnos prema slavi ali i popularnosti.

Uloge tumače Milan Marić, Anđela Jovanović, Milica Janevski, Jovan Veljković, Ljubomir Bandović, Dubravka Drakić, Miloš Petrović Trojpec, Mima Karadžić, Svetozar Marković, Boris Isaković, Izudin Bajrović, Dragan Marinković, Vahid Džanković.