Glavni beauty trend u ovom trenutku su ružičasto zlatni tonovi šminke.

Otkrivamo vam kako da obasjate svoje lice, oči, usne i obraze, tako da zasijate punim sjajem, i to, ružičasto zlatnim sjajem.

U isto vreme glamurozni i romantični, ružičasto zlatni tonovi šminke trenutno su prava opsesija svih pravih ljubiteljki dobre šminke.

Foto Pinterest

Glavna odlika ružičasto zlatnih tonova šminke je što su pogodni tokom celog dana, kako za dnevnu šminku, tako i za večernju. Pored toga, ovi tonovi pristaju gotovo svim vrstama puti i bojama kose i očiju, a naročito onima sa zelenim i očima boje lešnika, toplim bojama tena.

U ružičasto zlatnim tonovima možete da našminkate kompletno svoje lice, kako oči, tako i obraze i usne. Daćemo vam par predloga, a vi u lokalnim parfimerijama pronađite adekvatnu paletu boja senki, rumenila i karmina u ružičasto zlatnim nijansama prema svojoj meri.

Mešanjem dve nijanse ružičasto zlatne sa bojama šljive i neprozirne braon senke, možete da napravite vrlo sofisticiranu večernju šminku, koju možete da savršeno upotpunite sa crnim ajlajnerom, kao na slici dole.

Pinterest @thebohemianwedding

Urban Decay Naked 3 Paleta

Paleta sa 12 senki za oči, toplih i suptilno ružičasto zlatnih nijansi, s različitim vrstama završnih nijansi senki, pogodnih za pravljenje prirodnog izgleda ili smokey eyes efekta.

BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter
Powder Brightener

Hajlajter koji možete da nađete u Sefori, naročito pogodan za svetliju put. Stvara intenzivnu blistavost lica, bez očitog svetlucanja.

Becca, Sephora

Jouer Cosmetics sjaj za usne

Možete da ga stavljate preko ruža za sune ili direktno na usne.

Šminkanje u ružičasto zlatnim tonovima savršeno je za romantični i prirodni izgled lica, naravno, uz neizostavni crni ajlajner.

Pinterest @itsgenesys

Lorac Unzipped Palette

Lorac Unzipped Palette

Smashbox Spotlight Palette

Kombinacija tri nijanse hajlajtera, koje možete da kombinujete zajedno ili koristite odvojeno.

Smashbox Spotlight Palette

Lime Crime Metallic Velvetines Blondie

Vreme je za sjajne, metalik ruževe za usne jer savršeno naglašavaju kontrast koji stvaraju u kombinaciji sa crnim ajlajnerom.

Lime Crime Metallic Velvetines Blondie
Lime Crime Metallic Velvetines Blondie
Lime Crime Metallic Velvetines Blondie