Glumica Gillian Anderson sarađivala sa modnom kućom Winser London, na svojoj prvoj modnoj kolekciji.

Od elegantnih kaputa do dečačkih džempera, svilenih bluza i cigarette pantalona, komadi su savršeni za poslovni izgled i vikend garderobu moderne žene, pred novu sezonu.

Foto Winser London

“Zaista sam uživala u kreativnom procesu u dizajniranju ovih modnih komada”, kaže Anderson. “Čudesno je što ono što sam zamišljala, sada je u mojim rukama. Luksuzna, ali praktična kolekcija, sa velikom pažnjom na detaljima. Kolekcija je napravljena tako da su svi modeli bezvremeni, nisu trendovski, tako da se nadam da će postati stalni deo vaše garderobe, kao što će i moje. ”

Foto Winser London

“Želela sam da razvijem temu uspešnih, samopouzdanih i modernih žena, dizajnirajući modne komade za ovaj brend,” izjavila je osnivač i izvršna direktorka brenda Kim Winser. “Gillian ima senzibilitet modernog, ličnog stila i dobro poznaje našu kolekciju, tako da ona prirodno pristaje uz brend. Zadovoljna sam što je toliko uživala u kolaborativnom procesu dizajniranja i da je krajnji rezultat pred nama – nudeći modernim, zaposlenim, šik ženama nešto novo i savršeno nosivo. ”

Foto Winser London

Cene modnih komada u kolekciji kreću se u rasponu od 195 do 495 funti i dostupne su za kupovinu online i u buticima modne kuće Vinser London.

Foto Winser London