Vrlo je malo ostalo do lansiranja nove H&M dizajnerske kolekcije – da li ste spremni da otkrijete sve must-have modele koji se ne smeju propustiti?

Jer čekanje je gotovo, od 7. novembra kolekcija iz dizajnerske saradnje Giambattista Valli x H&M (Đambatista Vali) stiže u odabrane prodavnice širom sveta, što podrazumeva i Beograd, a takođe, biće dostupna i u prodaji preko interneta.

Otkako je objavljeno, prošlog maja tokom filmskog festivala u Kanu, publicitet je eksponencijalno rastao. Na crvenom tepihu prodefilovala je gomila infleunsera i zvezda, uključujući Kjaru Feranji i Kendal Džener, promoterke kampanje. A sada, samo dan od početka prodaje, jedva čekamo da otkrijemo šta nas čeka u prodavnici.

Pročitaje i ovo: Boje u trendu za jesen – zimu 2019/20

Pored toga, ko ne bi hteo da se pokaže barem jednom u životu, u jednoj od dizajnerskih kreacija, i to dizajnera poznatog po oblačenju holivudskih zvezda na najprestižnijim crvenim tepisima?

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za jesen – zimu 2019/20

Konačno, san je na dohvat ruke. Ali, kako ne biste bili nespremni i lutali po radnji kao muva bez glave, dobro je da proučite šta vas sve očekuje u rafovima od sutra kako biste mogli već danas da napravite svoju listu za kupovinu ili bar listu želja!

Pročitajte i ovo: Najveći vodič trendova ženskih tašni za jesen – zimu 2019/20

Zbog toga smo za vas izabrali must-have modele o kojima ne treba mnogo da razmišljate ili da se dvoumite: od veoma romantične duge haljine izvezene sa cvećem do majice sa crvenim usnama i logotipom, od gležnjača s efektom čipke, do blistave bižuterije sa kristalima, od udobnih dukseva do kardigana ukrašenih šljokicama, evo vodiča za kupovinu sa kojim nema omaške.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič trendova obuće za jesen – zimu 2019/20

Otkrijte sa nama odeću i modne dodatke iz kolekcije Giambattista Valli x H&M koje ne smete da propustite.