Tačno usred njihovog lica!

Što se tiče zavođenja, fizičko nije sve, ali moramo priznati da ono može doprineti da se napravi razlika.

Ako je lepota prilično subjektivna i svako ima svoje male kriterijume sklonosti, to ne sprečava da se mnogi ljudi ponekad slažu da određene fizičke karakteristike deluju kao ubica ljubavi.

Image by standret on Freepik
foto by standret on freepik.com

Dlake na licu, na primer, jedna su od onih stvari koje odvraćaju žene, kao što je otkrila studija IFOP-a na ovu temu, koju je prenela Mari Frans.

O bradi se raspravlja i daleko od toga da se svi slažu. 50% ispitanih Francuskinja reklo je da su pogonofobične, odnosno da se iskreno plaše dlačica na licu, dok 45% još uvek ceni muškarce koji imaju bradu.

Ali ne bilo koja brada! Posebno je trodnevna brada ta koja bi osvojila naklonost ovih dama sa 33% osvojenih. 5% kaže da ih više privlače brkovi, kozja ili jareća bradica, a 4% desetodnevna brada.

Image by standret on Freepik

Loše vreme za duge brade

Što se tiče dugih brada, sve Francuskinje su bile jednoglasne u mišljenju da ih uopšte ne smatraju privlačnim. Takođe se mora priznati da što je brada duža, to je ona restriktivnija, s obzirom na potrebno održavanje.

U stvari, opet prema ovom izveštaju Ifop-a, čini se da se muškarci uglavnom odlučuju za trodnevne brade, jer ih nosi 24% Francuza, posebno zato što im je potrebno vrlo malo održavanja.

U svakom slučaju, treba imati na umu da se o ukusima i bojama ne raspravlja i da svako radi ono što voli. Stoga možete slobodno da nosite svoju bradu kako vam odgovara!