Film Dobar lažov (The Good Liar) predstavlja savršenu obmanu u režiji Billa Condona.

Prefrigani prevarant Roy Courtnay pikirao je svoju sledeću žrtvu, odnedavno udovicu Betti McLeish, vrednu milione. Ali ovaj put, ono što je trebalo da bude rutinska prevara, eskaliralo je u igru mačke i miša sa nezamislivim ulozima.

Helen Mirren (The Queen, Ella & John) i Ian McKellen (The Lord of the Rings, X-Men saga) glavni su junaci ovog trilera Bila Kondona, režisera filmova The Fifth Power i Beauty and the beast.

Roi i Betti se upoznaju zahvaljujući sajtu za upoznavanja starijih osoba. Između njih dvoje se odmah stvora čvrsto razumevanje i oni priznaju da su u predstavljanju na sajtu rekli neke laži o sebi. Roi, međutim, otkriva samo mali deo njegove obmane.

Pročitajte i ovo: Najbolji praznični filmovi svih vremena

Muškarac je profesionalni prevarant, koji živi obmanjujući bogate i neoprezne investitore. Na ženi će biti da otkrije u kakve se nevolje upleo.

Pročitajte i ovo: Filmska preporuka: Dvojica papa – vizuelna i dramska poslastica

Višestruka istina krije se u srcu ovog prilično klasičnog trilera, podržanog savršenim parom glavnih junaka. Ako želite film da pogledate sa roditeljima tokom praznika, ovo je naslov za vas.