Nova filmska premijera u našem gladu! Znalci kažu da ne treba da propustimo da pogledamo film Gadna gomila, a evo i zašto!

Postapokaliptični film „Gadna gomila“, sa Suki Voterhaus, Kijanu Rivsom i Džejson Momoom u glavnim ulogama, stiže u domaće bioskope 31. avgusta, a do tada pogledajte razloge zbog kojih će vas ovaj film oduševiti.

Kijanu Rivs

Džejson Momoa je „opasan“ momak

Džejson Momoa, poznat po ulozi vođe Dotraka u „Igri prestola“, je u filmu „Gadna gomila“ dobio poprilično „mesnatu“ ulogu, kao mišićavi kanibal koji živi na teritoriji “Most”, nabacuje naočare i šeta se pustinjom bez majice. Momoa igra Majami Mena, izbeglicu sa Kube i tatu umetnika koji podseća na Kal Droga iz „Igre prestola“. Iako izgleda kao karikatura, Momoa u ovom filmu pokazuje širok spektar talenata.

Džejson Momoa i Suki Voterhaus

Kijanu Rivs izgleda neprepoznatljivo!

Kijanu Rivs je imao čudne uloge tokom njegove duge karijere, ali nikada ovakvu kao u filmu „Gadna gomila“. Popularni glumac se našao u ulozi vođe kulta zvanog „Gadna gomila“, koji živi na teritoriji van granica civilizacije. Rivsa u filmu možemo videti u bademantilu, s brkovima u stilu Pabla Eskobara, kako organizuje žurke na kojima se konzumiraju halucinogeni koji čine da vreme brže prođe.

Kijanu Rivs

Suki Voterhaus sija među svetskim zvezdama!

Model i glumica Suki Voterhous je potpuno ispunila očekivanja javnosti, igrajući glavnu ulogu u filmu „Gadna gomila“, veoma intenzivno i sa puno ljudskosti. Njen lik Arlen gubi nogu i ruku na početku filma, ali se nikada ne predaje – a izvedba Suki Voterhaus je fantastična.

Film vas vodi vas u najluđu teretanu na svetu!

Momoin Majami Men provodi deo svog vremena nadgledajući najčudniju teretanu na svetu, koja se nalazi na teritoriji zvanoj “Most”. Članovi ove teretane su osakaćeni kanibali, koji se druže i vežbaju u pauzama između vrebanja novih žrtava kojima se hrane. U filmu nema mnogo scena u ovoj teretani, ali su veoma upečatljive i divlje, kao i ostale scene u filmu.

Kijanu Rivs

Muzika u filmu je fenomenalna!

Amirpur opisuje film kao: “Pobesneli Maks: Drumski ratnik u kombinaciji sa Lepoticom u ružičastom, i sjajnom muzikom.” I, to je tačno! Muzika iz filma obuhvata singlove izvođača, među kojima su DarksideWhite Lies, i Ace of Base, sa dodacima instrumentala koji pojačavaju tenziju u filmu. Najupečatljiviji muzički momenat u filmu je kada Momoin lik odseče ruku zarobljeniku, slušajući pesmu Karma Chameleon grupe Culture Club na vokmenu. (Da, to se stvarno dešava.)