Novi film reditelja Olega Novkovića “ŽIV ČOVEK” biti premijerno prikazan na ovogodišnjem Festu, u subotu, 8. maja, u 19 časova, u Kombank Dvorani.

Beogradski roker i nekadašnji član kultnog benda “Sinovi”  Igor Đelić-Đela (Nikola Đuričko), živi sa ženom Sunčicom (Nada Šargin), sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo godina provedenih zajedno. U haosu svakodnevnice, usled jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje ćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promeni svoj život. Odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Međutim, nižu se nepredviđeni događaji koji ga odvode u drugom pravcu.

Ovo je emotivna priča o životu koji živimo i životu koji smo želeli da živimo. O posledicama grešaka koje svaki život sa sobom nosi. Priča o slobodi, ljubavi, porodici i spokoju.

U filmu igraju Nikola Đuričko, Nada Šargin, Bojan Žirović, Jana Bjelica, Filip Hajduković, Iva Milanović, Tanja Bošković, Branko Cvejić, Miodrag Krstović, Marta Bjelica, Sonja Kolačarić, Ivana Vuković, Stefan Trifunović i drugi.

Scenario za film radila je Milena Marković.

Kombank Dvorana 8. maj u 19h
Kombank Dvorana 9. maj u 11.30h
Cineplexx Galerija Belgrade 9. maj u 14h
Cineplexx Galerija Belgrade 11.maj u 11.30h

U bioskopima od 20. maja 2021.